Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (260)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana da am de gand sa merg la dr , cand ajunge in tara , momentan e plecata.
Cata nu am stiut ca ai facut 2 morfologice.Eu am facut eco cam la 2 luni si morfologica numai una la 24 sapt.
Ana

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Gata.....am comandat patul si pe 8 dec. soseste patul Barbie! Ura!Poate nu doarme in el ca la cit costa ma culc eu acolo!
Bee vrem poze cu Razvan si Ana!
Ana_m astept sa treaca inca 2 zile sa nu vina nimeni cu contestatie si apoi formalitatile si gata!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Hai ca sunt varza rau.
Canda La Multi Ani!

Anca 11 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Canda multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!!!

Mama a venit cu bine, Marco nu dormea asa ca a vazut cadoul de la sora-mea: o motocicleta cu telecomanda de la Chicco. e super incantat de ea. mai are si o masinuta tot de la Chicco cu telecomanda, care a stricat-o. sper sa nu aiba si asta aceeasi soarta.
s-a uitat la poze si zicea:Mena si Uca=Luca.

Cata pai trebuia comandat patul, mai ales ca ai luat examenul si iti mareste salariul.

Marco e acasa, nu l-am dus la gradi. l-am lasat sa profite de buni. Laprte nu a baut mult dnici aseara nici azi dim.
sa vedem daca mananca la pranz, ca nu mai am chef sa merg la dr. cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
Eu nu am mai intrat din lipsa de timp, asa ca nu prea mai stiu despre ce ati discutat.
CANDA, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA SI NUMAI BINE SA VA DEA DUMNEZEU TIE SI FAMILIEI TALE!
Am apucat sa citesc ca Marcolino e bolnavior, sanatate multa, sa se faca bine repede!!!!
Am mai citit ca a luat Cata examenul, felicitari, Cata!
Si cam atat, am citit doar ultima pagina., revin

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Canda, La multi ani !!!!!!!!!!!

Sa traiesti 1000 de ani fericiti !!!! mmmuuuuuuahhh

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Fetelor va multumesc mult de tot pentru urari, multi pupici

Cata deci pana la urma te-ai mobilizat si ai luat patutzul Barbie ... super fain, sper sa ii placa si la Bia.
Giova imi pare rau de Marcolino ... sper sa nu fie nimic, poate nu i-a picat bine ceva aseara.
Ingrid si Giova cand aveti chef si timp de intalneala, eu sunt singurica saptamana asta, asa ca puteti veni si la noi... oricum avem unde sa ne intalnim, numa ca e mai greu sa ne sincronizam toate 3.
Dana sunt misto corturile si pretul e chiar ok. Mai mi-ar placea si mie, dar din pacate n-am loc unde sa le pun ... o sa caut un singur cort mic, sa vad ce gasesc.

Dimineatza socra-mea nu si-a adus aminte ca e ziua mea, sper sa nici nu isi aduca aminte azi ... oricum nu as fi "chefuit" cu ei. Cred ca o sa ies la mall deseara cu Filip ...

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Vad ca vorbeati de poney-ul mecanic. L-am vazut si noi aici, la Auchan Luxembourg, la 276 de euro. L-am si testat, l-am suit pe Mark pe el si tare mult i-a placut. E intr-adevar dragut, pe el scrie ca e de la 3 ani, dar nu cred ca e o problema daca copilasul are 2 ani. Si pe noi ne bate gandul sa ii luam poney-ul ala, acum sa vedem daca si data viitoare cand mergem mai vrea sa se urce Mark pe el.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

esti mortala Canda, vrei sa nu-si aduca aminte....ha-ha-ha.
poate e mai bine asa, ti stii.
Anda .
Acina sa te faci bine.

fug sa vad daca mananca supica. si eu sper sa nu aibe nimic, doar o indigestie.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Anda e mai ieftin poneiul la voi!
Canda Bia nu mai da 2 lei pe cort, adica i-l mai pun din cind in cind, iar il string..noroc ca se stringe usor..deh, daca se plictiseste repede! Cred ca e tentant pentru ei, daca au si alti copilasi cu care sa se joace!

Bia

Mergi la inceput