tara mult visata

tara mult visata | Autor: Boo

Link direct la acest mesaj

Salut!

Nu stiu daca a mai existat pana acum acest subiect, poate da, asa ca rog moderatorii sa mute subiectul acolo daca am deschis unul degeaba!
Ma tot gandesc in ce tara mi-ar placea sa traiesc .. una in care sa fie cald, asta in mod cert... poate o tara exotica. Sa existe si munti nu foarte departe pentru ca imi place sa schiez Sau sa imi permit sa merg in alta tara in vacanta pentru zapada!
Mi-ar placea sa locuiesc intr-un oras unde sa fie si o plaja, sau macar prin apropiere...
Mi-ar placea o tara unde lumea sa fie mai relaxata si mai calma decat aici, unde am senzatia ca au innebunit cu totii si parca sunt isterici toti...
O tara unde sa pot sa imi permit sa imi iau o casa sau un apartament fara sa imi fac griji ca nu o sa mai pot iesi din casa din cauza creditelor ..
V-ati gandit pana acum unde v-ar placea sa traiti ? Sau daca deja traiti intr-o alta tara decat Romania, poate o descrieti un pic.. cu avantajele si dezavantajele ei.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Cald, exotic, ocean, munte, partii de schi, oameni relaxati si case accesibile...se cheama Australia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Boo oare exista tara asta descrisa de tine? eu cred ca asta e tara visurilor noastre a tuturor dar numai in vise poate sa existe ca e prea frumoasa si cicvilizata...

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Poate am descris-o eu prea frumos Eu chiar ma gandeam la ceva real cand am pus intrebarea .. Chiar eram curioasa in ce tara v-ar placea sa locuiti daca ar fi sa emigrati.

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Greu de spus in ce tara..ca asa,de visat,e usor,insa realitatea e mai intotdeauna alta.De ex,acum cativa ani cochetam cu ideea ca mi-ar placea sa traiesc in Italia,din pricina unor filme,documentare romantate,etc etc..si iata ca "dorinta" mi s-a implinit intr-un mod total neasteptat..de unde si vorba aceea "ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se implineasca"...numai ca acum e departe de a fi un taram ideal.Asa ca momentan as zice "mi-ar place Austria",insa cine stie,daca as locui acolo,poate n-as mai vedea-o cu ochii unui turist incantat de peisaj,de curatenie,de arhitectura oraselor...

Raluca

in asteptarea micutei Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si mie mi-ar place sa locuiesc cu familia mea intr-o tara unde sa nu-mi fie frica sa ies noaptea pe strada,unde sa-mi permit sa-mi cumpar propia mea locuinta care,chiar daca nu e luxoasa sa fie destul pentru noi ,copii nostri(inclusiv blanosii),undeva unde sa fiu aproape de plaja si sa fie cald dar nu o caldura innabusitoare .Mi-ar place sa locuiesc intr-o tara in care cainii vagabondzi nu se aduna in haita si-mi ataca pe ai mei cand ies cu ei afara,cand copilul meu se poate intoarce singura de la scoala chiar daca iese la 5-6 seara,sa nu-mi fie frica sa-mi las copilul singur in parcul de langa casa.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Tara descrisa de tine exista si se numeste Australia, cum spune si Bird. Din nefericire barbate-miu nu vrea sa ne mutam acolo sub nici o forma.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Sau Santa Monica in California. Plaja aici, la 1 ora jumate zapada iarna, frumos, curat, safe, lume draguta/relaxata, scoli bune.
Cu o slujba buna poti cumpara si un ap.
De vreme aici sa nu ti mai zic, e minunata!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by LauraNicole

Si mie mi-ar place sa locuiesc cu familia mea intr-o tara unde sa nu-mi fie frica sa ies noaptea pe strada,unde sa-mi permit sa-mi cumpar propia mea locuinta care,chiar daca nu e luxoasa sa fie destul pentru noi ,copii nostri(inclusiv blanosii),undeva unde sa fiu aproape de plaja si sa fie cald dar nu o caldura innabusitoare .Mi-ar place sa locuiesc intr-o tara in care cainii vagabondzi nu se aduna in haita si-mi ataca pe ai mei cand ies cu ei afara,cand copilul meu se poate intoarce singura de la scoala chiar daca iese la 5-6 seara,sa nu-mi fie frica sa-mi las copilul singur in parcul de langa casa.

.............................
Oh once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feeling down
Yeah nothing can change what you mean to me
There's alot that I could say but just hold me now
Brian Adams-Heaven

Unde locuiesc eu acum asa e! Si nici iarna nu e frig. Doar ca ziua e mai scurta...la solstitiu de iarna va fi de 6 ore doar :(.

Succes!

Mihaela si fetele mele
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

cand am terminat Facultatea de medicina visam sa ma duc sa profesez intr-un paradis exotic,intr-o insula din Pacific ma visam;la un moment dat, era cat pe ce sa realizez imposibilul si sa merg in India... unde doream sa ma specializez in boli tropicale,dar, nu a fost sa fie;din pacate era pe vremea lui Ceausescu si nici sa visam nu puteam!
Acum ca mi-am adus aminte, stau si ma gandesc cum s-ar fi derulat viata mea daca dosarul sotului meu nu ar fi fost refuzat.
uneori suntem atat de aproape sa ne realizam visul si este de ajuns "o vorba buna" a unui coleg si esti impins pe un alt drum in viata;cat de putin trebuie ca destinul sa-ti fie schimbat!
Dar stiti ce este ciudat? Nu stiu daca destinul mi-a fost schimbat in bine sau in rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oliv75 spune:

Mie mi-ar placea sa vizitez foarte multe tari, sa vad multe civilizatii, sa ma minunez de lumea asta, apoi sa ma intorc acasa Nu cred ca as putea trai definitiv in alta tara chiar daca ar fi mai confortabil. Asta e defectul meu, nu gandesc practic.

Mergi la inceput