respect pentru clienti
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
blackpanterro spune:
Mie mi se pare normal sa se spele pe jos in magazine, la fiecare ora.In felul asta nu se face mizerie multa incat femeile de servici sa aibe nevoie de excavator la sfarsitul programului.Asa e si in Germa, Franta, Anglia, State, Austria, Italia chiar si Maroc(astea sunt cateva din tarile unde am facut shopping la supermaket-uri).
Cand lucram, in RO, la birou si pe liniile de productie se facea curatenie pe toata perioada programului.Tanti aia venea eu ma dadeam cu scaunul la o parte si gata.Nu mi se parea ciudat deloc, din contra
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by tierry
Cum e posibil asa ceva, sa vrei sa cumperi ceva, sa stai 10 min acolo sa ii explici vanzatoarei ca vrei sa cumperi UNICA felie de pizza care are sos pe ea si sa inceapa sa mai si urle la tine???
N-ai procedat corect!
![](icon_smile_wink.gif)
Trebuia sa cumperi TOATE feliile de pizza. In felul acesta aveai garantat sosul de rosii pe una dintre ele, iar vanzatoarea era si ea multumita de asa vanzare.
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kid/kid.jpg)
kid spune:
quote:
Originally posted by blackpanterro
Mie mi se pare normal sa se spele pe jos in magazine, la fiecare ora.In felul asta nu se face mizerie multa incat femeile de servici sa aibe nevoie de excavator la sfarsitul programului.Asa e si in Germa, Franta, Anglia, State, Austria, Italia chiar si Maroc(astea sunt cateva din tarile unde am facut shopping la supermaket-uri).
Cand lucram, in RO, la birou si pe liniile de productie se facea curatenie pe toata perioada programului.Tanti aia venea eu ma dadeam cu scaunul la o parte si gata.Nu mi se parea ciudat deloc, din contra
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Da, dar depinde si cum spala. Nici pe mine nu ma deranjeaza sa dea cu mopul, ca pot sa ma feresc, dar am patit-o si eu duminica, stateam la casa sa platesc si vine femeia de servici si varsa o galeata de apa pe jos, apa care a ajuns si la picioarele mele... Nici nu am avut unde sa ma feresc!
Teodora Ana
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze Vladut
Filme Vladut
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](floare.gif)
andabrro spune:
ori astia unde stau eu sint mai jegosi din fire, ori au talente telepatice si nu s-au apropiat in toti anii astia de mine cu vreun mop.
mi se pare (si-as face publica opinia mea) deranjant sa mi se spuna sa ma dau la o parte. la o adica nu-mi face o favoare ca ma tolereaza in locul respectiv.
la fel, la locul de munca, daca m-ar intrerupe careva p-asa motiv as face scandal.
ma intreb asa, retoric, de ce oare omu' din ziua de azi e rapid in a cere intelegere dar "uita" s-o acorde?
poate femeia de la casa se grabea si ea, ca-i plingeau copiii de foame acasa, si n-avea timp sa danseze in ritm de mop privind cum cineva isi cistiga salarul in timp ce ei nu i se recunoaste dreptul sa-l cheltuie pe-al ei. nu, ca-i ridicol rau.
tierry spune:
quote:
Originally posted by capcaunulquote:
Originally posted by tierry
Cum e posibil asa ceva, sa vrei sa cumperi ceva, sa stai 10 min acolo sa ii explici vanzatoarei ca vrei sa cumperi UNICA felie de pizza care are sos pe ea si sa inceapa sa mai si urle la tine???
N-ai procedat corect!
Trebuia sa cumperi TOATE feliile de pizza. In felul acesta aveai garantat sosul de rosii pe una dintre ele, iar vanzatoarea era si ea multumita de asa vanzare.
Hai ca m-ai distrat chiar... Te pomenesti ca ingusta la minte am fost eu, si nu toanta de vanzatoare..cred ca de fapt asta era scopul ei..sa ii cumpar toate feliile de pizza..numai ca eu nu m-am prins la timp...:)) si de-acum slabe sanse ca nici nu mai cumpar de acolo de atunci :))
danutz spune:
Eu lucrez cu clientii de vreo 12 ani si in fiecare firma pe unde am lucrat se facea curatenie in timpul programului cu clientii, ba chiar de n ori in timpul anotimpurilor reci.
Este si normal sa se faca asa, unde este vad mare de clienti se face si mizerie si este normal ca femeia care face curatenie sa o faca de mai multe ori pe zi. Nu are scuza insa la modul cum s-a adresat, trebuia sa o faca politicos. Iar faptul ca face curatenie cu 10 min inainte de terminarea programului este datorita faptului ca ei nu i se permite sa ramana in incinta dupa inchiderea programului.
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
Boo spune:
Eu una stiu sigur ca am un defect ! Am lucrat 4 ani in Customer Service la o firma de telecomunicatii, deci 9 ore pe zi nu faceam decat sa vorbesc cu clientii la telefon. Fiind acolo am invatat ce inseamna respectul fata de client, indiferent cine e el, am invatat cum sa vorbesc si cum sa raspund politicos indiferent de felul in care mi se vorbea. Si de aici partea proasta .. Acum cand merg intr-un magazin, sa platesc o factura, sa imi iau o paine, oriunde .. nu conteaza, si vanzatoarea sau vanzatorul ma trateaza urat ma apuca toti dracii ! Ma scot din minti si nu pot sa ma abtin sa nu comentez. E foarte greu sa accepti sa se poarte cineva cu tine asa cand stii cum e sa fii de partea cealalta a "tejghelei", cand stii ca se poate sa te porti frumos chiar daca esti bolnav sau suparat, cand stii ca se poate sa nu te rastesti la saracul client care nu are nicio vina ca tie ti s-a rupt o unghie ( ma rog, am dat un exemplu tampit, dar ati prins ideea)
Nu pot sa pricep de ce in alte tari se poate sa fie toti cu zambetul pe buze cand le intri in magazin si la noi sa se uite la tine ca si cum ii deranjezi.. Oare cat timp ar trebui sa treaca sau ce ar trebui sa se intample ca si la noi in tara sa fie asa ? De ce nu conteaza ca le intorci spatele si pleci ? Imi raspund singura: vin altii oricum .. de cele mai multe ori cel care vinde nu e si patronul ( cu toate ca nici cu ei nu mi-e rusine)
Cred ca mai avem muuuuult pana departe