respect pentru clienti
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Lorenza spune:
Nu cred ca se poate compara obiectul muncii unei femei de serviciu cu cel al cadrelor medicale,cadre din care cu rusine spun ca fac parte!De ce rusine,pentru ca in ultima perioada confruntandu-ma cu aspectele unui tratament in spital,nu pot sa spun decat ca ma rusinez cat de jos a ajuns nivelul de umanitate al cadrelor medicale in general,nu generalizez.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
quote:am trait sa vad ca cineva are puterea si curajul sa recunoasca ceea ce pentru foarte multi dintre noi era evident de mult timp: sistemul sanitar romanesc ,format din cadrele medicale...este bolnav.si negand faptul ca esti bolnav nu faci decat sa lasi boala sa se cronicizeze.
Originally posted by Lorenza
Nu cred ca se poate compara obiectul muncii unei femei de serviciu cu cel al cadrelor medicale,cadre din care cu rusine spun ca fac parte!De ce rusine,pentru ca in ultima perioada confruntandu-ma cu aspectele unui tratament in spital,nu pot sa spun decat ca ma rusinez cat de jos a ajuns nivelul de umanitate al cadrelor medicale in general,nu generalizez.
dana
b.nica spune:
Eu nu inteleg in legatura cu respectul acordat clientilor:Oliv era clienta magazinului sau a femeii de serviciu?
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Andradaquote:
...dar ma gandesc ca are un salariu de mizerie si nu e dispusa pentru 3 lei sa mai stea si-n plus ....
Atunci femeia de serviciu sa nu vina aici pe forum sa ne povesteasca cum o trateaza medicii in spitale ca si ei sint platiti cu 3 lei pe ora, si sint si ei tare enervati ca ieri in supermarket femeia de serviciu i-a dat cu mopul pe pantofi, care femeie de serviciu...etc
Asa e Andrada, e un cerc vicios din care nu scapa nimeni!
In cazul asta eu propun o sinucidere nationala (cu noi medicii in prima linie desigur), la ora de maxima audienta, binenteles cu toate televiziunile de fatza ca sa nu facem discriminari!
Asa scapam si noi de lume si lumea de noi!
![](icon_smile_angry.gif)
ina_nz spune:
Sunteti rele. Poate se grabea femeie ca ii incepea telenovela.
Daca erai fata de treaba puneai mana pa matura si o ajutai sa termine mai repede.
Aia da civilizatie!
Ina
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by Sheannampquote:
Originally posted by Andradaquote:
...dar ma gandesc ca are un salariu de mizerie si nu e dispusa pentru 3 lei sa mai stea si-n plus ....
Atunci femeia de serviciu sa nu vina aici pe forum sa ne povesteasca cum o trateaza medicii in spitale ca si ei sint platiti cu 3 lei pe ora, si sint si ei tare enervati ca ieri in supermarket femeia de serviciu i-a dat cu mopul pe pantofi, care femeie de serviciu...etc
Asa e Andrada, e un cerc vicios din care nu scapa nimeni!
In cazul asta eu propun o sinucidere nationala (cu noi medicii in prima linie desigur), la ora de maxima audienta, binenteles cu toate televiziunile de fatza ca sa nu facem discriminari!
Asa scapam si noi de lume si lumea de noi!
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Super tare!Macar ne-a ramas hazul,asta char nu ni-l poate lua nimeni.
![](icon_smile_approve.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rall/rall.jpg)
rall spune:
Sincer, consider ca ai exagerat... Eu n-as sta sa ma gandesc de doua ori la momentul ala, pun pariu ca si doamna respectiva avea problemele ei sau cine stie ce pe cap si se grabea sa ajunga acasa. Nu e o scuza, dar nici nu te-a impins cu matura din calea ei sau mai stiu eu ce.
Mult mai urat mi s-a parut de ex. comportamentul unei asistente de la o clinica privata - scena intamplata chiar azi. O doamna a venit sa intrebe de ce l-au gonit pe sotul ei - si nu i-au facut analize, iar asistenta i-a spus ca toate analizele se platesc. Doamna a zis ca sotul ei este mai timid si i-a fost rusine sa spuna, dar are un handicap si pt asta ar trebui ca respectivele analize sa fie gratuite.
Asistenta a inceput sa tipe ca "ea" nu acopera cheltuielile pentru handicapati si a adaugat, triumfal, "si daca vreti sa stiti, doamna, astea sunt analize pentru cancer, na, ca v-am spus-o". Toata lumea se uita socata la ea iar doamna respectiva a iesit pe usa cu ochii in lacrimi, iar asistenta nici nu-si daduse seama ca a facut ceva in neregula...
Ei, pe mine un astfel de comportament ma pune pe ganduri...
tierry spune:
quote:
Originally posted by rall
Mult mai urat mi s-a parut de ex. comportamentul unei asistente de la o clinica privata - scena intamplata chiar azi. O doamna a venit sa intrebe de ce l-au gonit pe sotul ei - si nu i-au facut analize, iar asistenta i-a spus ca toate analizele se platesc. Doamna a zis ca sotul ei este mai timid si i-a fost rusine sa spuna, dar are un handicap si pt asta ar trebui ca respectivele analize sa fie gratuite.
Asistenta a inceput sa tipe ca "ea" nu acopera cheltuielile pentru handicapati si a adaugat, triumfal, "si daca vreti sa stiti, doamna, astea sunt analize pentru cancer, na, ca v-am spus-o". Toata lumea se uita socata la ea iar doamna respectiva a iesit pe usa cu ochii in lacrimi, iar asistenta nici nu-si daduse seama ca a facut ceva in neregula...
Brrrr....ca la noi la nimeni...
Si apropo de respectul pentru clienti, stau intr-o zi la coada la Fornetti. I cer donsoarei o felie de pizza, singura felie carea avea sos pe ea si ii specific acest lucru. Donsoara pune mana pe o alta felie si ma intreaba "asta??", eu zic "nu cea cu sos", pune iar mana pe aceeasi felie fara sos de mai inainte si ma intreaba iar "care asta"?? Si tot asa de 3 ori...ii raspund de fiecare data "doamna, cea care are sos..este una singura cu sos de rosii pe ea". La care donsoara incepe sa tzipe la mine si sa gesticuleze, dupa ce si asa statusem cred 10 min acolo ca "toata pizza are sos". M-am enervat atat de tare incat mi-am luat banii, m-am intors si am plecat. Cum e posibil asa ceva, sa vrei sa cumperi ceva, sa stai 10 min acolo sa ii explici vanzatoarei ca vrei sa cumperi UNICA felie de pizza care are sos pe ea si sa inceapa sa mai si urle la tine??? Si acum ma enervez numai cand imi aduc aminte...
![](icon_smile_angry.gif)
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by rall
Sincer, consider ca ai exagerat... Eu n-as sta sa ma gandesc de doua ori la momentul ala, pun pariu ca si doamna respectiva avea problemele ei sau cine stie ce pe cap si se grabea sa ajunga acasa. Nu e o scuza, dar nici nu te-a impins cu matura din calea ei sau mai stiu eu ce.
Oh,Doamne,daca si in clinici particulare nu ti se vorbeste macar frumos,va dati seama ce scene sunt pe la spitalele de stat!Groaznice vremuri,coruptia asta o sa ne manace de vii!