Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

1650?????????scump doamna scump , dincolo era mai ieftina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Ai dreptate, cam scump poneiul. Dar tare m-am minunat de ce pot astia sa scoata pentru copii.
Da' un cort de-ala dublu tot le luam. Ce distractie o sa fie la mine-n casa . Si e si mult mai ieftin decat poneiul .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

scutec nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by dana_ene

Maraki, ma bucur din suflet ca vestile despre Angelo sunt bune. Nici nu stii cat de mult ma bucur!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">Alte poze si filmulete
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Giova si Dana si de fapt pt toate mamicile ca toate ati intrebat de Angelinos Tot la regim este, s.a plictisit de mancarea asta dar macar cere singur cand vrea sa pape, lipseste desertul care era intotdeauna crema branza cu vanilie sau cioco. Acum are biscuiti in mana si ma mir ca mananca cu pofta!
Am ratat linkurile cu jucarii, am ratat si ce spuneati ca vreti pt spiridusi.Eu m-am gandit la consola, un set de pat cu Sponge Bob si o chestie ca un garaj suspendat de unde coboara masinute. Acum sa vedem ce reusim sa cumparam Consola e 70, setul in jur de 50 iar masinutele 30
Fetelor spuneti si voi, era normal sa faca party socrosenia sambata? Dupa ce ca de luni in fiecare zi am alergat cu copilul bolnav peste tot, ei au dat petrecere de onomastica lui socra-miu Parintii mei au spus ca nu e treaba mea ce fac ei in casa lor, nu pot sa.i schimb eu si sa zic merci ca mai vin pe aici sa ne ajute. Voi ce parere aveti?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput