Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (259)
Raspunsuri - Pagina 20
dana_ene spune:
Mai, am gasit un PONEI DIN PLUSH MECANIC. Descrierea lui suna asa: Plus ponei mecanic, marime naturala. Are 11 senzori care simt orice atingere, lumina ori zgomot. Poneiul raspunde la mangaierile dumneavoastra. Poneiul isi va roti capul si isi va ciuli urechea in directia celui mai tare zgomot pe care il aude. Daca in camera se face brusc intuneric atunci poneiului i se va face somn si se va culca. Poneiul scoate sunete de mers si aer pe nari.
Nu dau linkul, dar puteti sa-l cautati si voi fiindca are si poza.
Cred ca s-ar bate mandrele mele de numa' pe el.
Giova spune:
dana tot de pe laredoute?
pune linkul ca e voie.
March am inteles...fain de el.
mi-a adormit copilul...pana vcine mama.....cine stie daca a plecat din venezia.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
LunaNoua spune:
Cosmi, te-ai fastacit rau de tot...dar nu-i nimic, noi te iubim .. hehe
http://community.webshots.com/user/torturi
maraki spune:
quote:
Originally posted by miraklucker
si eu plec spre casa..........de fapt ma opresc la gradinita la David, asta seara se pimba cu lampioanele prin oras. joi am fost la gradi le-am ciônfectionat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Mira cu satelitul Sirius 2 prinzi protvintl, realitatea tv, antena 1, antena 3, taraf tv, etno tv Cu Hotbird prinzi Tvr international si parca atat. Eu inca nu vad nimic....trebuie montata parabolica in afara si nu are cine sa dea gauri deocamdata..
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
dana_ene spune:
Nu, nu e pe LaRedoute. Dati cautare pe Google "ponei mecanic" si-l descoperiti.
Va dau linkul pentru cortul ala misto tare de pe LaRedoute: www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6806147&SizeCode=99999&Quantity=1&PersText=&ItemId=8&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">CORT DUBLU
Giova spune:
Dana credeam ca de pe laredoute. acolo am gasit niste pisici si caini care fac cam ce face poneul ala de care zici. ma tenteaza rau....ca e innebunit dupa astea. si daca adevarate nu iau.....
Maraki ma bucur ca e ok Angelos si isi revine. saracul acum va devora toata mancarea, nu s-a saturat cu cea de regim.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
dana_ene spune:
Maraki, ma bucur din suflet ca vestile despre Angelo sunt bune. Nici nu stii cat de mult ma bucur!