Si italienii au criminalii lor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Normal ca si italienii au criminalii lor. Tocmai presa italiana a trimis un mesaj lui Tariceanu: tu tine-ti criminalii tai in tara ta ca noi ii avem pe-ai nostri si ne ajung!

mult asteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by danangie

Normal ca si italienii au criminalii lor. Tocmai presa italiana a trimis un mesaj lui Tariceanu: tu tine-ti criminalii tai in tara ta ca noi ii avem pe-ai nostri si ne ajung!

mult asteptat

Pai n-au decat sa le refuze accesul in tara lor. Sa vedem cati italieni or sa se inghesuie sa fie guoieri sau vidanjori.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Danangie

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

"SI" italienii au criminalii lor? Glumiti?

Si mafia italiana a cui o fii? Si asasinatele politice in plina strada, si macelurile cu mitraliera pe strazile din Chicago, si reglarile de conturi cu zeci de morti ale mafiei napolitane? Si romanii impuscati recent e pe srada?

Ati vazut voi asa ceva in Romania? Au SI italienii criminalii lor? Eu cred ca ar trebui sa le fie rusine sa vorbeasca tocami ei despre criminalitate. Daca scandalul izbucnea intr-un stat ca Elvetia sau Suedia poate mai intelegeam. Dar tocmai ei? Mi se face greata!!!!

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

corect...
anul trecut pe vremea asta am stat la roma o saptamana si auzeam la tv ca la napoli a fost ucis un pusti adolescent... care era nepotul nu stiu carui mafiot. raspunsul a venit in 24 de ore si cat am stat atunci, 6-7 zile, seara de seara numai asta era la tv: un grup inarmat format din n oameni a imuscat n persoane, alt grup inarmat a deschis focul asupra altului grup de n persoane... mereu alt grup tragea supra altuia...
acum, si la ei urmeaza alegeri si ei sunt latini ca si noi - noi suntem si balcanici pe deasupra - si parerea mea ae ca a fost o inscenare pentru a aduna capital politic. si cu ocazi asta, de ce n-ar scapa si de tigani - ca se numesc tigani in toata europa, nu altfel.

si cum spunea cineva mai sus, sa plece toti romanii din italia - de ce nu?- dar ar putea sa apara probleme in economia italiana!
cine va mai fi camerista, menajera, vanzatoare, cine va lucra in agricultura italiana sau in constructii, cine va mai face munca de jos pe are o fac romanii acolo? ca asta fac acolo... nici lor nu le convine sa plece romanii...

iar in ce priveste mafia... ai nostri sunt gainari, ai lor se ocupa de chestii precum droguri, prostitutie... cat timp nu se suprapun mafia lor ii lasa pe gainari in pace...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela505 spune:

Italia are o lunga istorie de crime si violenta, in plus inainte de razboi era un stat fascist si dupa cum se vede aceasta mentalitate nu a disparut nici azi. Ma bucur ca si-a mai amintit cineva si de "paiul din ochiul vecinului" pentru ca deobicei noi romanii suntem foarte buni in a ne autodenigra. In primele zile dupa crima din Italia, presa romana abunda in expresii de tipul "monstrul cu fata de om", etc. fara sa se gandeasca ca fiind vorba de un cetatean roman, indiferent de etnie, ar fi fost mai bine sa adopte o atitudine moderata cel putin, daca nu opusa, fata de presa italiana. Cum se aplica prezumtia de nevinovatie in cazul lui Maillat care a fost declarat vinovat inainte de proces? Eu stiam ca in democratie, un m este numit criminal numai dupa ce a fost judecat si condamnat pentru o crima. Presa din Italia are interesul sa prezinte o imagine de monstrii a romanilor dar presa din Romania ce interes are???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Originally posted by ellej

Pai n-au decat sa le refuze accesul in tara lor. Sa vedem cati italieni or sa se inghesuie sa fie guoieri sau vidanjori.

ellej,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:

Eu le-as trimite la pachet toti infractorii italieni care se ascund in Romania ca sa nu-si savarseasca pedepsele cu inchisoarea date de tribunalele italiene in lipsa. Si sunt destui...

www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

quote:
Originally posted by ellej

quote:

mult asteptat

mult asteptat

Nu au cum sa le refuze accesul in Italia. Nimeni nu stie cine intra in Italia...adica daca e om de treaba sau e infractor. Romania e in UE de aceea nu se mai face controlul la vama ca altadata. si cum ziceam....italienii nu neaga ca au criminali. Sunt foarte constienti de acest lucru. Dar zic ca le ajung criminalii lor.......nu mai vor si altii.
Problema e ca Italia niciodata nu se uita mai intai "in gradina" lor...........le place sa admire "gradina" vecinului. Adevarul e ca Italia a scapat de sub control. De-ati stii ce a fost Duminica in Italia de la Milano la Roma.....pentru ucidearea unui microbist de catre un politist!!!!! Fereasca D-zeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si noi ce sa facem? Sa-i testam pe toti care trec granita daca sunt potentiali criminali ? Ca inteleg ca respectivul tigan, cel cu crima, nu avea antecedente.

Ce credeau italienii, aduc din est pentru muncile lor de jos mana de lucru ieftina si buna, cu frica lui Dumnezeu, oameni numai buni de pus pe rana? Nu cred ca i-a obligat cineva sa-i lase sa stea in conditii promiscue, puteau, ca si alte tari ale UE, sa-i lase sa stea pe cei cu permis de munca, cu o locuinta decenta etc. Puteau sa se protejeze, dar n-au facut-o. Nu e corect sa ne arunce noua in cap acum laturile de care sunt si ei in mare parte responsabili.

Mergi la inceput