Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

iar al meu nu vrea sa adoarma.....e deja a treia oara cand incerc sa il adorm

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sunt si eu pe-aci...va citeam. Am adormit bebe, dar a plans 10 secunde...vad ca a adormit singurel la loc..de, o fi fost vreun partz...

Irina, mami de Tudor Cristian (8.10.2007)

Mergi la inceput

Ana, sa stii ca uneori mi-e dor de piata si de muntii de legume si fructe. Eu am crescut intr-o zona excelenta, unde piata era foarte bogata si erau de toate, chiar si pe vremea raposatului. Aici toate au gust artificial, de nici nu poti spune ce mananci...e o rosie, e castravete...sau scoarta de copac...hmmm, greu de spus, poate toate la un loc. Ma consolez cu faptul ca aici nu ar accepta pe piata produse nesigure, dar GM-uri, cine stie...

Sabina, o sa intreb si eu la controlul de joi cum e cu tremuratul si calciul. Data trecuta mi-a zis ca e ok, ca mai toti bebelusii tremura. Tudor tremura doar uneori si scurt, asa, cateva secunde...

Mergi la inceput

De kg sa nu va mai auz, da?
Am 14 kg in plus fata de cat aveam inainte de a ramane insarcinata si 24 de dat jos ca sa arat cum aratam inainte sa vin in tara lui Mos Craciun...asa ca, sssssttttt...nu mai ziceti la nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara fetelor ma numesc bicher maria sunt din targoviste 12-03 78 mamica de maria teodora nascuta prin cezariana in tgv dr tomescu pe05-09-07 3150gr 50 cm scor 9 va urmaresc din umbra de cand au aparut 2 liniute mult asteptate si va multumesc pt clipele de neuitat pe care le-am petrecut alaturi de voi chiar daca din umbra mi-ati fost de un real ajutor chiar daca mai am un baietel mai maricel are11 ani dar oricand mai ai ceva de invatat sper sa ma primiti alaturi de voi

Mergi la inceput

Un ultim mesaj pe seara asta, apoi fug la nani:
Fetelor, in Capraru scrie sa nu introduceti NIMIC in nasucul sau urechiusele bebelusilor (gen servetele, betisoare igienice etc.). Grija mare, nu merita riscul unei accidentari!

Va pup, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

se pare ca mi-am ales un moment nepotrivit sa intru alaturi de voi dar nu-i nimic daca vreti sa ma primiti alaturi de voi in :gasca" unde sunt numai mamici cool si dulceturi si papanasi care mai de care mai frumosi mai vb maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Heiiii, ati plecat toate? Am culcat bebe de la 10, am sterilizat pompa, bibe si am facut si dus. Daca nu mai e nimeni, o sterg si eu. Am mai recuperat niste poze de la botez si am mai incarcat.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Noapte buna, gagici!

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si eu va urez noapte buna!!!

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre