Bucurii de sept-oct 2006 (90)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Tanima - ce fain se joaca Rares! Ai copil destept, am ramas masca de cum stie el sa puna figurinele la locul lor!

Adina - nici eu n-am idei pt jocuri cu copiii. Auzi, da' nazdravanii tai n-au nici o idee? Sa se mobilizeze si ei cumva, daca tot is 2, si sa-ti devasteze putin casa?

Pai Cristina, tocmai asta era ideea, sa-i invat sa se joace mai organizat, ca in afara de pereti nu mai e nimic la locul lui .
Tanima, chiar ce fain se joaca Rares, ai un copil tare istet. Si eu am tablitze de-acelea, dar ai mei nu se prea omoara dupa ele - le plac mai mult jocurile acelea unde pun figuri geometrice in gauri - dar nu le nimeresc intotdeauna.

Poate Rares al tau trebuie pur si simplu solicitat mai mult, cred ca e genul care se plictiseste repede, pt ca are un potential ridicat, poate de aceea e uneori asa nelinistit.Imi dau si eu cu parerea...

Lili, xandrutza, merci de iarna virtuala .

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lexi, ce veste super! Felicitari!!!! Pe bune te admir (si te invidiez totodata :) ).

Si eu votez cu "Prospan" pt tuse, se poate da si o perioada mai indelungata fara a intrerupe - la Alex a avut efect.

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

itzy mama cate chestii stie sa faca papusica! Bravo ei!

Adina dupa ce ti-am raspuns mi-am adus aminte ca am in calculator un ghid practic de crestere a copilului pana la 5 ani, parca asa se numeste, acolo sunt mai multe jocuri propuse dupa varsta bebelului, stiu ca am aplicat de acolo niste joculete cand era D mai mic si au mers. Daca vrei ti-l trimit si tie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
"Vreau sa fiu din nou COPIL, vreau sa desenez cu creta colorata pe strada, vreau sa fiu mandra de tricicleta mea cea noua, vreau sa cred sincer ca bomboanele sunt mai bune decat banii, vreau sa stiu doar cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna ziua!
Lexi, sincere felicitari! Ma bucur pentru voi, ma bucur pentru tine, asta da realizare!
Lili, acelasi loc, aceeiasi ora
Itzy, felicitari pentru progresele papusicai!
Gety, daca Narci a baut din prima cu canita cu pai, la canita cu cioc a durat tare mult pana a acceptat-o definitiv. Eu zic sa i-o oferi cat mai des, sa se joace cu ea. Poate Maria o va primi mai repede.
Cristina, si eu cred ca ai o fetita. Cum te mai simti?
Alexutza, wow, ce de-a pozne... Gabriel!
Mirabela, am si eu ghidul acela, mi s-a parut interesant, am aplicat si eu cate ceva de acolo.
Ramo, Alexutza, va poftim la bulgareala
Adina, Floricel, pupici!

La multi ani Laliq!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Acum m-am uitat pe listuta...scuze ptr intarziere

La multi ani

Ena
Mcrmiki
Laliq

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Xan, deal!

Alexutza, ce de-a pozne! M se inscrie in categoria "aviator": se urca pe noptiera si de-acolo se arunca jos pe-o perna. Si tot asa...

Tanima, l-am vazut pe Rares in poze si filmulete, e un copil precoce, ce mai!

Mira, astept rezultate bune la analize!

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Laliq, la multi ani cu multa fericire si impliniri! Poate iti faci timp sa ne povestesti ce mai face Matei!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Va multumesc de primire. Am sa pun si poze noi, sper zilele astea sa am ceva timp.

Mirabelac si eu l-am scos pe al meu pe afara si nici al meu nu prea mai ia in greutate.

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

mexxa, imi pare nespus de rau de puiutul tau...ce pot sa mai spun si eu...multa sanatate si sa se faca bine

anangel lexi, felicitari!!! Cred ca esti mandra tare...si ai de ce

_
Printesa noastra,Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tanima, ce baietel destept ai! Sa-ti traiasca!

Eu nu stiu daca sa ma ingrijorez sau nu, cred ca am devenit imuna, ca mia-m facut si vaccinul antigripal, Maria mea se lasa de fund in jos cand vreau sa o las sa faca pasi singurica, netinuta de manuta. Ce-o fi insemnand asta? A mai patit cineva asa ceva? Sau suntem "one of a kind"?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006

Mergi la inceput