FIV de toamna - III
Raspunsuri - Pagina 5
anis spune:
Monica..nu e vb de vreo suparare..si eu...sunt lovita din plin de cateva luni de fel de fel de informatii.
Eu ceream.....nu chestia cu iod...care e mai complicata...si nu pot decat cu un dr sa o rezolv..
Ceream....un sfat pt un doctor bun..in vederea unei spermograme....
Pana la urma sotul si-o face azi la Medsana..si merge luni la dr urolog Iliescu.Ati auzit de el? (La Ancar.nu se poate .ca in august nu e).
Deci eu intrebam..doar unde sa mergem pt spermograma....
AniS
Pia spune:
Anis, ma alatur si eu mesajului lui monix, cred ca de fiecare data cand ai pus o intrebare ti s-a raspus si sa stii ca oricine este binevenit la subiectul nostru, toate avem aceeasi problema. Daca nu ti s-a raspuns la intrebarea despre dr.Iliescu inseamna ca nu stim nimic despre el.
Monix cu intalnirea eu zic sa ne adunam toate si pe urma sa stabilim locul,data, ora,etc.
Pupici
anis spune:
Toate aveam probleme....
Eu intrebam doar ..doar unde sa mergem pt spermograma....fiindca la Ancar nu se poate..atat....deci la restul "m-am prins si singura"...ca daca nu s-a raspuns nu se stie nimic....
In fine...bafta voua..si scuze pt deranj
AniS
gabid spune:
Haide,nu va certati !Anis,cred ca poti merge la acel dr!Eu la Medsana nu am fost decat la Ancar.In fond cu spermograma aceasta mergi si la Ancar cand se intoarce.
Nu toate fetele de pe acest subiect fac FIV.Oricand esti bine venita aici.
Te pup,
Gabi.
Monica-Elena spune:
Anis, nu te supara te rog. Nu ti-am raspuns despre dr. Iliescu ptr ca eu una nu stiu nimic de el, fiind doar pacienta dr. Ancar.
Si un endocrinolog poate sa-si dea cu parerea la spermograma si la toate celalalte analize hormonale in general. Eu de ex am cerut si parerea prof. Coculescu tot de la Medsana.
Hai nu fi suparata
Monica
monix0708 spune:
Sincer eu nu vreau sa ma cert. n-am avut nici cea mai mica intentie sa ma cert cand i-am raspuns lui Anis. eu chiar trebuie sa-i multumesc ei pentru raspunsurile pe care mi le-a dat cand am intrebat-o ceva. si vreau sa continue sa scrie si ea aici, la subiectul asta. si poate ca atunci cand ne vom intalni (cica, ne vom intalni) sa vina si ea.
ce zici, Anis?
si mai lasa-l incolo de deranj.,
Monica-Elena spune:
Fetelor voi ati vazut la subiectul "Pret FIV Timisoara" ce preturi da Maria? Ce ziceti de diferentele mari intre o clinica si alta si intre Bucuresti si Timisoara?
Pia ce zici? Tizelor voi ce ziceti?
Monica
Pia spune:
Monica am vazut preturile de la Timisoara, cele de la spital sunt super cred ca ne mutam acolo, dar cele la de la clinica particulara sunt ca si aici.
Daca am sta si am analiza cat ne costa drumurile, doctorii, etc etc cred ca tot la 3.000$/FIV ajunge.
Poate fetele care-s mai aproape de Timisoara ar trebui sa incerce, sincer mie mi-ar fi f.greu de mers acolo.
Pupici
anis spune:
Fetele.
Merci pt rasp[uns..va anunt eu ce a iesit cu spermograma si cu vizita la dr Iliescu de la Medsana.
Am postat un subiect cu analizele..pe care eu le-am facut.mi-au mai ramas cateva HSG, biopsia de endometru si inca vreo 2....
Mai stiti si altele?
Gabi.merci frumos pt e mail.o sa-ti mai cer parerea dupa ce stiu cum a iesit spermograma>
AniS