Strumfi de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

BRAZUCAsi bebe are tendinta de a sta in fund si are abia 3 luni si un pic. pediatra mi-a zis ca, coloana e formata insa sa nu-l las sa stea asa ci sa-l pun intre perne, tot in fund dar sprijinit.

jadi la Sucevitza e super. zona e super si iti zice asta cineva care sta in vecinatate(vatra dornei). daca vremea e buna sa vizitati musai si celelalte manastiri: Putna, Voronet, Moldovitza. poate ajungeti si la Vatra D. zona e super si iarna e o feerie. numai sa fie vremea ok.

noi am fost la dr cu ganglionii. se pare ca sunt rezultatul cojilor de pe cap si a unei exeme in spatele capului.are capu plin de coji si se pare ca la asta am contribuit si eu pt ca i le=am tot luat cu piaptanu dupa ce=l dadeam cu mustella. i-am luat odata cu cojile si paru. e chel complet saraku.of ce mama sunt! :)sa nu faceti ca mine! ne-a dat sampon spuma de la Mustela si inca o crema. sper sa fie ok.

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

cu riscul de a aduce in discutie un subiect des abordat am nevoie de un sfat: SUNT EU NEBUNA DACA VREAU SA HRANESC COPILU EXCLUSIV LA SAN, DACA O SA AM, PANA PE LA 6 LUNI?
Ca am avut razboi cu socroshenia care cica sa-i dau suc de acu ca o sa am un copil schilod daca ii dau numai lapte. auzi? eu ma chinui sa il alaptez si ea zice ca e schilod si bebe a luat 3 kile in 3 luni! daca o omor sa veniti sa-mi aduceti porticale la "mititika". scuze, dar simteam nevoia sa ma descarc si aici!pupici
brazuca la multi ani pt ieri! hai sa traim!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Mihaela, eu vin sa-ti aduc flori si fructe.
Shehe, ma bucur sincer ca ai reusit sa ai un bebe.
Anto, succes la dr! Si eu merg luna asta cu amindoua odata la dr, sa-mi zici cum a fost.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare si de la noi!

Eu sunt azi nauca, e a3a noapte cand dorm din 2 in 2 ore, ca al meu bebe ma pune pe treaba; de cand e sfornait se trezeste mai des si aiurea , asa, de pacaleala, ca pana ajung la el sa vad de ce maraie adoarme la loc; ieri am facut vaccinul de 4 luni si aseara a facut si febra, 38.2 , deci am stat cu morcovul toata noaptea sa nu-i creasca ( i-am dat Panadol Baby la recom. dr) .
Asa ca sa ma iertati daca am mai zis sau nu (daca da, inseamna ca-s nauca rau, caci mesajul nu-l gasesc ), dar

LA MULTI ANI PT TOTI SARBATORITII de ieri de SF. MIHAIL SI GAVRIL, BEBEI, MAMICI SI TATICI! si noi multumim mult de urari!

Bun venit mamicilor noi pe forum, sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!

Si noi ne luptam cu statul in fund, daca-l pun la orizontala sau chiar un pic mai sus, e jale! vrea numai in fundulet, ceea ce nu se poate inca, asa mult; si dr mi-a zis ca de la 5 luni 1/2 sa-l pun intre perne, pana atunci, mai alternam.
Filip a inceput si el sa se chinuie sa se rostogoleasca ( apropos de grasunica Olguttzei ), dar mai greu cu fundul, se rasuceste doar cu partea de sus a corpului si trebuie sa-l ajut sa se intoarca cu tot cu fund! cat despre apucat jucarii, desi eu, mama, frate-miu suntem stangaci, se pare ca dansul le va manui cu dreapta pe toate , apuca mai bine cu ea.

ALina, merci ca m-ai atentionat! aseara eram adormita bine cand ma chinuiam sa mai incarc ultimele poze. Retrimit mailul si cu poza pt 4 luni atasata! multumesc!

Si in final, cine are chef sau timp sa ne mai vizioneze, aveti la semnatura ultimele poze cu noi la 4 luni, respectiv 4 ,1/2.

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

michi eu abia astept subiectele despre diversificare.eu imi voi spune parerea mea medicala personala.acum sti cum e fiecare face ce crede ca e mai bine pt copilul ei....
lasand la o parte sfaturile vecinilor,ale dr de familie si a altor persoane care dau sfaturi, noi trebuie sa ne informam si singure despre ce,cum, cand sa introducem alimente noi in masa copilului nostru.vezi tu ceilalti europeni si americanii nu sunt ei prosti cand recomanda inceperea diversificarii intre 4 si 6 luni.atunci e pregatit tracul digestiv al copilului sa digere si sa absoarba ce-i dai in afara laptelui,atunci e pregatit sistemul metabolic sa proceseze ce vine nou si rinichii sa elimine aceste "lucruri" noi pt organismul copilului.dar ca si varsta toata lumea a cazut de acord ca optim e 6 luni pt sugarul alimentat la san si 5-5 luni si jumatate pentru cel alimentat artificial.
de ce sa nu facem ca bunicii si parintii nostri?
-pai ei au avut ca model un sistem comunist care stimula introducerea alimentelor cat mai repede in alimentatia sugarului ca sa poata mamicile sa se intoarca la 2 luni la lucru,nu ca acum.nicaieri in lume nu s-au dat sucuri mai repede de 4 luni,cel putin nu avizate de medici.
-nu bunicii,nici parintii,socri sau vecinii tai vor tremura prin fata cabinetelor de dermatologie sau pediatrie mai tarziu cand va dezvolta micutzul alergii sau,va face diaree din senin ,sau va fi obez,sau va avea diabet.ca se poate sa nu faca aceste lucruri?fff adevarat dar vrei sa risti?ok va fi al tau cel care nu a facut alergie din lotul pe care sa- studiat o alergie la un aliment.sincer as vrea ca al meu sa nu faca parte din nici o statistica,mai bine nu se inscrie din start
-ce absoarbe copilul din sucuri de fructe,supe sau alte chestii e mult inferior proteinelor din lapte,mai ales cel matern.daca ia un kg pe luna de ce sa-i inlocuiesti mesele cu ceva mai prost calitativ?
de ce incepe lumea la 4 luni iar nu pricep...adica daca ti se da intervalul 4-6 luni de ce nu macar de la mijloc,de la 5 luni...ca doar nu e concurs care mananca primul...din contra daca e invatat sa manance lapte de ce sa-l apuce iar durerile si cat mai repede de la verdeturi?
acum sper ca ti-am fost de folos...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Shehe, bun venit la noi, si sa ai o fetita sanatoasa si cuminte! ai trecut prin momente tensionate cu ea, si ma bucur ca este bine acum ! te stiu de la vechile aspirante si te felicit ca ai reusit sa-ti vezi visul cu ochii, chiar daca inceputul a fost mai greu!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Filip la 4 luni(27 iunie 2007)
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Karli te rog complecteaza si la Medeea datele de inceput:s-a nascut la ora 11,30 si a avut 3,200 kg si 51 cm
Carla multi ani frumosi si plini de bucurii alaturi de copii, ca sper sa mai faceti. Aveti adunati ceva ani impreuna, noi suntem numai la jumate de aceea ma impresioneaza cand aud la altii ca sunt de mai multi ani casatoriti si mai ales sunt atat de tineri

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

gata fetele (cris_m si grabrielabv), am actualizat lista de pe pagina de start.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Vorba Anyei , am copil cu personalitate :daca a inceput cu greu sa tina in miini jucarii , ei ,astazi a reusit sa mearga inapoi ca racul , pe burta Si de dimineata exerseaza intr-una .Sa va mai spun ca urla de mama focului daca vreau sa il pun la sin ? Cine stie ,poate asteapta supa pe care nici mama nici bunica nu au avut timp sa o prepare

Jadi ,nici Bogdan nu prea doarme in timpul zilei ,si vrea companie , halca , joaca ,vorba etc.

Am plecat sa iau masuri ca urla prea tare

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Nu am timp prea mult sa scriu si nici nu am reusit sa citesc din urma. Inca. Am intrat doar sa va pun niste www.flickr.com/photos/12244302@N04/1921555480/in/set-72157601758664510/" target="_blank">poze noi

Lia www.flickr.com/photos/12244302@N04/1920734679/in/set-72157601758664510/" target="_blank">asta e pentru tine. Si pentru Miruna. Si ca sa te linisteti, mai sunt chelioja pe aici

va . Dupa ce adorm una bucata copil mare si hranesc si las sa adoarma singur una bucat copil mic revin. Daca nu cumva pana atunci vine si una bucata sot care trebuia hranita.

Oana, Stefan si Victor

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput