Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta nu mai regreta nimic.. mergi inainte ca trece repede.. dar nu te stresa tu mai ult decat trebuie. exudat poti sa ii faci degeaba pentru ca poate sa inceapa ca o viroza si sa se suprainfecteze secretiile. asa ca degeaba ii faceai tu din prima zi. Sanatate multa si spune-ne ce mai faceti!!

Mona ma bucur enorm a sunteti bine!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Dana, in legatura cu bradul tot ezit. pana acum am avut intotdeauna natural, dar parca imi piere cheful cand vad preturile.nu prea ma pot apropia de unul care sa arate bine, sa fie des si frumos. asa ca ma gandeam sa iau unul de plastic. alea sunt dese si frumoase, la preturi destul de accesibile, mai ales tinand cont ca nu iei unul nou in fiecare an. dar m-am obisnuit cu brad natural, parca nu e la fel de frumos cu unul artificial. si m-am gandit si la varianta cu bradul la ghiveci, macar pe urma il punem la tara si stim ca n-am dat 1 milion jumate doar pt cateva zile. noi bradul il impodobim seara, in ajun de Craciun. parca nu mai are farmec de Craciun daca il pun mai devreme
Amaya, ce frumos povestesti de puii tai. iti inchipui ce-i la noi, cu patru care se joaca impreuna, se alearga, se pupa, se mai si cearta pe jucarii, se impaca si o iau de la capat? Stefan nu vrea sa stea in premergator, decat fooarte rar si atunci nu mai mult de 2-3 minute. ii place mult mai mult sa il impinga prin casa. vesti bune la eco va dorim
Liviana, de obicei Nectarie nu obiecteaza la somnul de pranz, uneori dupa ce mananca se baga singur in pat, daca eu ma iau cu alte treburi si nu-l duc. depinde cat e de obosit. daca nu l-am scos afara si a stat mult la desene, fara sa alerge, nu prea vrea sa doarma
Crinuta, multa sanatate lui Rayan. Nwectarie reactioneaza mai bine la paracetamol decat la ibuprofen, cu cei mari e exact invers, la ei paracetamolul e apa de ploaie. dar e ciudat ca Rayan reactiona bine la nurofen pana acum si acum nu mai merge. noi am ajuns odata cu Antim la spital ca avea febra foarte mare(40) si mi-au zis la febra mare sa nu astept patru ore intre nurofen si paracetamol cum spunea pediatra. spuneau sa ii dau un medicament si dupa 15 minute sa-i iau temperatura, daca nu a scazut macar 5 liniute sa-i dau si din celalalt. daca e prea curand, sa incerc sa-i scad febra cu baie cu apa mai rece sau impachetari cu prosop ud. dar probabil ca nu o sa aveti nevoie de asa ceva, de acum si-o fi facut antibioticul ceva efect ca sa nu va mai chinuiti asa si la noapte

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Iar i-a crescut la 39.
Da Adita, nici eu nu astept 4 ore, mai ales cand vad ca tot are febra maricica.
Ma intreb daca este ok sa faca febra atat de mare, desi i-am dat 2 doze de antibiotic..?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Amaya, va tinem pumnii sa fie bine!

Crinuta, sa nu-ti para rau ca ai amanat antibioticul. Putea fi(ramane) doar viral. Si eu il aman de obicei, daca sunt in Bucuresti si am asistenta la o adica... pt ca stiu ce efecte nashpa poate avea asupra ficatului.
Sanatate multa puiului!

Shobo, tu nu mai zici nimic?

Anda, sanatate multa si Irinei!
Interesanta traditie, poate-o adoptam si noi: unu` si bun!

Ai mei vad ca au pacalit virozele pana acum, tocmai am terminat o tura de multivitamine si as vrea sa le mai iau. Alea cu propolis cel putin le consider indispensabile.

Bradul il facem pe 24, in fiecare an, atunci vine si mosu` "de-acasa" ...
Adita, si eu am tot ezitat in priv bradului, sper ca anul asta sa ma decid. Am vazut brazi artificiali asa frumosi si bogati la +/- 200 ron.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Erica, si eu sunt anti-antibiotic, exceptand situatiile cand nu se poate fara, dovada ca asta e abia a doua oara cand Rayan ia antibiotic.

In ceea ce priveste bradul, sa stii ca eu am artificial de vreo 5 ani, tocmai din motivele expuse de tine, cu toate ca, il prefer pe cel natural, mirosul acela minunat, insa...., e mai comod cu unul artificial.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Liviana, Rayan nu face urat la somnul de pranz, in schimb, de cand cu Thomas, isi cara sinele si trenuletele in pat, si se joaca cu ele pana adoarme.

Amaya, daca mai ai surse bune de Thomas, please let me know.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Buna,

Crinuta, imi pare rau ca sinteti bolnaviori. eu stiu cum este, cel putin ultima oara am avut 3 la rind. of.Ce antibiotic ii dai? rebe nu accepta decit augmentinul si ospamoxul, restul le vomita (cele din gama summamed, zinnat, etc, sint amare);
pt febra mare iti recomand cu caldura picaturile de Nevralgin, cind a avut rebe peste 40, in 20 min a ajuns la 38,5. eu pe asta il folosesc in cazurile extreme, supozitorul isi face efectul f grreu.

Virozele astea imputite se pare ca nu trec de la sine si se pare ca dau in infectii bacteriene (exprimare nestiintifica); eu ultima data am asteptat 6 zile cu febra si peste 39 doar, doar scapam de antib.

Nici eu nu am fost adepta sirpurilor de imunitate, dar acum dupa 3 raceli la rind i-am dat sirop imunobaby si echinaceea ursuleti pt ptima data (avind 3 antibiotice la rind). vreau sa zic ca a rezistat 2 saptamini acum, o mai icnercase intre timp o raceala dar nu a evoluat.

hai ca am scris pe fuga ca trebuie sa plec si nu prea am citit ce s-a scris.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Dupa sup Novocalmin si Paracetamol, el tot are 38,3, asa ca i-am dat si Nurofen, bine nu imediat.
Patricia, zici ca sunt bune picaturile alea?
Chiar acum plec la Carrefour si voi trece si pe la farmacie.
Eu din ce vad, Novocalmin nu are nici un efect la Rayan, si exact asa a fost si anul trecut, imi amintesc exact.

Eu acum ii dau Keflex, ca si anul tecut. Nu-i place gustul, ne luptam cu el sa inghita lingurita aia. Ar prefera injectii numai sa nu ii mai dau antibiotic din ala.
Eu totusi as vrea sa vad ca actioneaza, ca altfel ce se inteleg, ca nu i se potriveste antibioticul?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Megg insanatosire grabnica! Sarcina usoara si BB sanatos!

Crinuta 38 nu e temperatura mare. Eu ii dadeam Nurofel si Panadol la 4 ore, alternativ.

Nici eu nu pot in timpul saptaminii, numai in WE.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Sirimie, nu este vorba despre 38, de aseara a ajuns la 39...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput