Ai nostri, ca brazii!dec-ian-feb ( 53)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Buna fetelor,

Noi (si eu si Mara) avem o nemernica de raceala de cand a inceput ea gradinita, tot recidiveaza. Azi-naoapte am tusit amandoua de-am rupt. Diseara mei vine o dr care merge pe naturiste s-o vada, desi am mers de 2 sapt. pe tratament naturist si homeopat si tot ii revine.
Stiti ceva tratamente/ceaiuri /siropuri naturiste eficiente? Stodal am luat vreo 3 sticlute degeaba... I-am schimbat pediatrul si tot antibiotice au dat toate ca disperatele... in afara de tipa atsa care da chetsii usoare dar nu prea eficiente. I-am dat oscilococcinum la 6 ore, 3 zile, dupa 2 zile iar tusea de rupea...
nu mai stiu ce sa fac...
nu mai zic de mine care daca tusesc cu operatie de cezariana (mai am vreo 3 sapt. cred pana la nastere) o incurc... stiu ca data trecuta tuseam de la tubul de oxigen si era tare rau... dar sa am tuse din asta nasoala... de la raceala...
mi-a dat gineco voie sa iau coldrex, a zis ca n-o sa stau cu durere de cap...
ce ziceti?
vad ca peste tot sunt probleme cu gradinitele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

M-a sunat o doamna de la Events Day, si are o oferta la Hotel Marriot, pt. 6 decembrie, la tarif de 35 RON/copil.
I-am spus sa ne caute si locatii pentru 15 decembrie, avand in vedere faptul ca unele mamici nu vor fi pe 22 in Bucuresti, si ideea este sa fim cat mai multe.
Cate suntem pana acum?

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Ana Maria, merci, da, suntem in Bucuresti acum.

Off, ce rau imi pare ca atat de multi copilasi si mamici sunt raciti... Noi am facut 2 laringite in ultima luna, dar acum suntem bine, si, nesperat, am mers o saptamana legata la gradi.
Dragos a facut febra brusca de doua ori pentru ca nu bause destul lichid in ziua aia: o data cand l-am lasat cu mama si alta data in prima zi la gradi. Cum am sosit era fierbinte, 37 cu 5, cu 9 si imi spunea ca vrea apa. Am bagat in el doua sticlute de ceai, a transpirat instat si apoi i-a scazut brusc febra. Nu a mai avut alte simptome, asa ca eu am dedus ca e cumva o problema de reglare a temperaturii, pentru ca el bea mult lichid de obicei.

Sanatate tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Megg, incearca si cu sinupret, la noi asta a mers mereu.
sanatate multa!!
eu i-am dat Imunobaby si ursuleti cu echinaceea dupa ultima raceala urita cu antibiotice, si vad ca a rezistat 2 saptamini la cresa fara evenimente. au incercat-o weekndul trecut niste muci, d obicei asa cum debutau la ea racelile si febra, dar vad ca nu au mai evoluat. sa speram ca esi face efctul aceasta echinacee care am auzit ca e ff buna pt imunitate (cica se gasest in farma si sub forma de tablete cu ciocolata, eu nu am gasit).

e super oferta la Mariot, Crinuta. 6 dec e si mos niculae, asa ca e buna data, de ce nu..chiar daca e cam devreme.

Lali, nu prea am mai ajuns in parc Obor decit ocazional.
te-am vazut odata si am avut impresia ca m-ai vazut si m-ai evitat

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, cu siguranta nu te-am evitat ! Nici nu te-am vazut, iar daca te vedeam eram chiar foarte bucuroasa sa ne intalnim ! Dragos a fost la Baia Mare la ai mei din iunie pana in octombrie cu o mica intrerupere in iulie cand am fost in concediu si a stat in Buc cateva zile. In parc la Obor am fost atunci cu el si apoi inca de vreo cateva ori in octombrie inainte sa inceapa gradinita si racelile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Meg, imi pare rau ca nu mai scapati de tuse. noi foloseam cu succes un spray cu echinaceea (echinaid), de la help net. si in plus, tinctura de propolis, sare calda pe piept, comprese cu spirt la gat, ii dadeam si cu o alifie, pulmex baby pe piept, miere si lamaie.aa, si sirop plantusin, e asa gustos. nu stiu acum exact de la care, dar scapam noi de tuse. cred ca ti-am mai spus, noi cu alea homeopate n-am avut niciun succes, apa de ploaie la dilutia aia.
Patricia, noi avem niste monede de ciocolata cu propolis, echinaceea si vitamina c, defend(chizukit) se cheama, le-am luat de la o farmacie dona. dar mi se par prea scumpe, am zis ca data viitoare iau doar vit c cu propolis, de la ozone. le place copiilor si e mult mai convenabil. dar n-are echinaceea
Crinuta, suna bine oferta pe 6 decembrie, dar eu nu stiu daca as putea nici atunci. dimineata mergem la biserica, e ziua nasei si cred ca trecem si pe la ei. nu stiu ce sa zic, mi-ar placea, dar nu vreau sa va incurc, ca nu stiu daca pot

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

crinuta, mai da-ne detalii. ce intra in 35 RON/copil? sunt ok cu 15 dec.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Crinuta, cred ca vom sti cite o sa venim in functie de ziua aleasa.

Adita, merci mult ca mi-ai spus. cred ca alea sint cele pe care le caut si eu de ciocolata. cit costa??eu am intrebat in catena, helpnet si sensiblue si s-au uitat la mine ca la ET.

Lali, atunci ma bucur ca m-am inselat. e vorba de primavara, nu mai tin minte exact in ce luna, dar era in primavara. te-ai uitat la noi, ti-am facut cu mina si ai trecut mai departe intorcind capul. Poate ca te-ai uitat "prin noi" cum se mai intimpla insa eu m-am simtit aiurea sa vin sa iti vorbesc, asa ca am venit totusi si ne-am jucat in apropierea tape linga scarile de la primarie pt ca la un mom dat m-a gindit ca poate te-am confundat si de aia nu ne bagi in seama.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Patricia, cu siguranta nu te-am vazut, zau ca ma bucura orice intalnire cu voi , ca doar nu degeaba o mai intreb pe Margareta ce mai faceti. Si, te rog sa ma tragi de maneca la propriu alta data, se poate efectiv sa fiu cu gandul in alta parte si sa nu vad pe cineva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, si pt mine suna tentant Marriot! Cand ai timp, da-ne mai multe detalii. Ambele date, 6 sau 15 imi convin, acum depinde cum poti si celelalte fete.

Sanatate puiutilor!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput