***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

florina 21, nu cred ca te-ai prezentat, sau mi-a"scapat" mie?! Felicitari pentru copilul tau precoce...

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Mimisor, pentru Ioana Raluca
Mica0307, pentru Maya Alexandra ,
Carrie, pentru Carina Sofia ;
Gabiu, pentru Albert Mihai,
Numai_eu, pentru David Andrei ,
Valen
Si la capsunicile bolnavioare le dorim insanatosire grabnica.
Pupici!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carmen, acuma am reusit sa citesc articolul, am regasit multe din motivele ptr care nu vroiam sa=l vaccinez pe dominic antigripal!si nu cred ca=l voi vaccina, aici nu e obligatoriu, faci daca vrei.

moko, multumim frumos de aprecieri. mie imi place la voi poza aia cind doarme piticul pe sotul tau...e mortala!!!si cind citeste el!alea cu grecia mi-au mers la suflet ce sa mai zic....

madi, pai nu-i de mirare ca eu nu am vazut fatace scumpa e!si cit par are....ai mei au fost chei amindoi multumim de aprecieri, nu stiu nimic de andrada, ca nu mi-a raspuns. eu ii dadeam lui dominic inainte de 9 luni piersica, caisa in afara de ce ai zis tu(fara banana)

monytza, multumim de aprecieri, asa este in mai iunie se nasc cei mai frumosi copilasi(zise cioara din mine)si al meu e mare fan puta goala.....si dominic la fel e si acuma, ii place fara hainecind vreau sa taca david il dezbrac!

madi, uite ce stiu eu,in cazul unui copil fara probleme de sanatate(alergii)laptele de vaca este recomandat dupa 12 luni, brinzica si iaurtul dupa 10 luni.laptele de vaca poate produce "raniri" pierderi de singe in intestinul fragil al bebeului si este riscul ca bebeul sa devina anemic, ptr ca il absoarbe rau.este f important sa se dea lapte de vaca si iaurtul la fel dupa ce copilul maninca bine din legume, fructe, carne cereale, si nicidecum inainte, ptr ca astea ajuta la facerea florei intestinale necesara procesarii laptelui vaca.si cind il bea este ff important sa nu se depaseasca cam 900ml/zi(daca tin bine minte, oricum in jur de 1L pe zi.se da lapte gras de 3.25 omogenizat.laptele de vaca nu e deloc adaptat unui bebelus cu intestinele si stomacul in formare, trebuie mai intii formata flora din el, apoi poate fi procesat, laptele vaca contine de 3 ori mai multe proteine si minerale(e normal ptr ca e facut ptr ca vitelul sa creasca 1 kg pe zi) din cauza asta rinichii bebeului sint supraincarcati, laptele de vaca da mai putina lactoza si mai putin acid linoleic ptr dezvoltarea sistemului nervos/creier ca si laptele de mama. in plus laptele de vaca nu are vitaminele A. B1,B6,C D si E, magneziu. de aceea se recomanda alaptatul sau formula speciala facuta ptr bebelusi pina la virsta de 1 an. ptr copii alergici e alta poveste....iar cu iaurtul la fel nu se da decit atunci cind bebeul consuma cum ziceam mai sus din acele grupe de alimente, din aceleasi motive, si se da iaurt natur(putin la inceput, citeva lingurite)nu se da iaurt de gen danonino, minigo, cu fructe ca au zahar, nu inainte de 1 an. si cind se trece de la formula la lapte vaca, se trece treptat in 2 saptamini. of, m-am intins, dar sper c-am fost coerenta.

lbelciug, cum esti cu dintele, pe cind operatia?gata la noi nu mai sint 10C, azi am avut dimineata -2C. ei, eu imi iau geaca da pe sub am mineca scurta. nu am vazut wrapul lui irinush(chiar vroiam sa vad si eu pozele da nu sint in semnatura)dar am vazut pe net ca este unul tare frumos colorat, cica e cel mai bun in lume, am uitat cum ii zice ceva nume german oricum, si aia e tare colorata....multumesc frumos de urari, pina acuma cind ma gindeam ce-mi doresc era sa scape dominic de alergie....acuma sa fie sanatosi amindoi si noi pe linga ei!ei da a zis el mama, da stii cum e la inceput o zice conditionat ca vrea tita, da macar o zice sus si taremultumim de aprecieri la poze, lasa ca-ti voi arata de la parada de craciun, mergem saptamina viitoare, si de craciun mergem la circ toata familia, traiasca wrapul!

carrie, merci mult de aprecieri. si dominic merge la gradi, eu, de cind a venit frigul ii fac cura cu tinctura(fara alcol pe baza de glicerina) propolis si echinaceea!ii dau 2 saptamini cite 10 picaturi pe zi fac pauza 2 saptamini, este un produs bio.n-a mai racit dominic din mai 2007. si de cind ii dau cu asta mi-a racit tare rar pina nu mi-a mai racit. si el merge la gradi .la multe lunisoare!

ralucami, ma bucur ca te-a ajutat linkul, cum ziceam eu foloseam lingurita si seringa.deja merge tiris?!bravo!david nici nu se ridica inca in patru labe

vali, poate e baiatul mai poetic asa....lasa-l sa traiasca!

capsunile nu sint alergene contrar mitului ca ar fi

miniuta, eu ii ridicam capul mai sus decit corpul cind dormea, si aveam grija sa fie umiditatea buna in camera.

ankaa, multumim, kay stiu ca nu are net, de aia nu intra

angela, costumul de baie l-am luat din cauza ca la cursurile de aquababy spre sfirsit ii e frig, ca altfel nu=l luam.ce frumos ca stati linga un lac. noi vorbim cu dominic numai romana acasa, la gradi pina anul asta in mai vorbea engleza, acuma merge la gradinita franceza. la scoala e obligatoriu invatamintul in limba franceza, si fac engleza din clasa a doua. si merci mult stii tu ptr ce

mica, la multe lunisoare ptr printesa Maya

gabiu, la multe lunisoare ptr Albert Mihai

numai eu, la multe lunisoare ptr David

dau o tura pe la mamici de mai 2004 si fug la un film, weekend placut

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

10 Mai Mimisor cu Ioana Raluca
10 Mai Mica0307 cu Maya Alexandra
10 Mai Carrie cu Carina Sofia
10 Mai Gabiu cu Albert Mihai
10 Iunie Numai_eu cu David Andrei
LA MULTI ANI !!!!

Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007 )
www.totsites.com/tot/nicole-amber" target="_blank">POZICI NICOLE-AMBER MICA PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

LA MLTI ANI TUTUROE CAPSUNEIOR SI CAPSUNICILOE CRE AZI MAI IMPLINESC INCA O LUNICA DIN VIATA LOR!!!!!!!!!!!!!!SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!

Noi am scapat de perioada de criza.Mai avem ceva mucusori dar in rest suntem mai bine.Acum cea racita rau sunt io.Sper sa nu i-o mai dau lui STEFAN inca o data .
V-am pupat fetelor si va doresc o sambata minunata alaturi de comorile voastre!

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger

minunea noastra Stefan 13.06.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!
M-a lasat Andrei sa dorm pana la 7:15. Mmmm, ce bine a fost!

ankaa, si Alex a fost melancolic ieri? Cred ca a fost vremea de vina... Acum e ok?

doinu, insanatosire grabnica!

Ioana Raluca de Mimisor
Maya de mica
Carina Sofia de Carrie
Albert Mihai de Gabiu
David Andrei de Numai_eu

Ma duc sa fac papica.

Valentina, mamica lui Andrei - 24.04.2007

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Ioana Raluca de Mimisor
Maya de mica
Carina Sofia de Carrie
David Andrei de Numai_eu

Si puiului meu un mare la multi ani si sa creasca mare si sanatos.
Multumim pentru urari fetelor, angelavb, pepsi, doxinu, ninutza, vali4

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

si un mare la multi ani si lui Valen mamica

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

NEATZA fetele!Da ce matinale sunteti.Am avut si noi o noapte mai linistita,chiar dak ne-am trezit de 3ori pana dimineata.Afara e o vreme urata,de ploaie,asa ca nici vorba de plimbare.
ANGELA-da,Alex a fost tare melancolic ieri.Se uita cand in gol,cand la geam.Medita si el.Acum e vesel,s-a trezit cu chef de vorba.
Am o INTREBARE:cum se face branzica calcica?

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
Alex papa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pepsi, dintele e tot in stand-by.Acum ma concentrez pe stabilirea zilei de operatie a lui matei. Sapt viit la cresa se pun termopane si nu-i primeste pe copii, asa ca daca tot va sta cu mine acasa, il voi duce la un chirurg bun si sa vedem cand il poate opera.Ma ingrijoreaza chistul ala... e cat o ghinda de mare... Sa ne arati poze de la circ si parada de craciun.
Mica, la multe lunisoare pt Maya si distractie placuta la Pitesti. Ce bucurie trebuie sa fie pe tine, mai ales ca vine si sora ta.
Fetele cu 2 pui, cititi AICI, poate va intereseaza o iesire in week-endul asta. NOI CRED CA MERGEM AZI.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput