***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)
Raspunsuri - Pagina 21
Paflo spune:
Noi suntem amandoua racite bocna!Sofia e ragusita, tuseste si are nasul infundat. Azi, ca niciodata a dormit mult (o prefer activa si neastamparta!), nici nu prea mananca...draga mamei!
Ali24, nu reusesc sa va gasesc poza.
Tamaspt, noi nu am avut probleme cu constipatia, dar azi vad ca a facut de trei ori si ultimul scaun a fost de consistenta mai moale, dupa ce i-am dat doua zile prune (fara coaja).
Pepsi, de folosit premergatorul nu-l voi folosi, cu riscul de-a ma cocosa galushca.M-am linistit si cu tusea Sofiei, se pare ca e o viroza, vad ca si eu incep sa ma virusez rau de tot, deci atunci cand am fost noi la cumparaturi eram deja infectate, asa ca parca mi-a mai trecut din necaz (dar am exagerat oricum, ca era biata fata epuizata seara).Mai, tu stii ca ai dreptate cu Echinaceea?!Nu stiu de ce ramasesem cu impresia ca Imunogrip Junior se poate da de la 6 luni, dar se da numai de la 1 an.M-am mai uitat pe net si am gasit ca extractul de echinaceea e chiar contraindicat pana la un an. Bine de stiut!
Ninutza, de ce sa nu le faci baie? Ce, tu nu te speli cand esti racita? Eventual, daca face febra poate ca e mai bine sa spatiezi baile o data la cateva zile, dar altfel...
Graviduta, si Soso prefera merele Ionatane, altor mere.
Ibelciug, tinem pumnii sa fie totul bine!Eu il prefer ca stimulator al imunitatii.
Florentina, la multi ani sotului tau!
Addinel, sa va fie de bine!
Bogalina, mare majoritate a legumelor le coc la abur (am o oala de pe vremea bunicii ptr gatit la abur - practic sunt doua oale suprapuse, una cu gauri in fund, cealalta normala - se pune apa in cea de jos, iar cea de sus, cea cu gauri, se acopera cu un capac care are un mic orificiu). Dovleacul l-am copt in tava la cuptor, dar cred ca merge si el facut la abur.
Sonia, sanatate multa! (intru si eu acum pe subiectul lor sa vad ce s-a intamplat)
La multe lunisoare, Antonio de Andrada! Mai, dar voi chiar va intreceti cu gluma!Unde ati disparut? Andrada, eu cu cine mai discut in contradictoriu?
Pup capsuneii si capsunicile!
Florina si Sofia (09.05.2007)
Alyna24 spune:
Acum la emisiunea "9595" pe Antena 1 este KAY!
Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)
gabiu spune:
offf, Doamne ajuta pentru Sonia si Kay
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
minunea mea
poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunele de mai-iunie2007
mica0307 spune:
liviana bafta multa maine.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Alyna24 spune:
Multumesc fetelor care ne-au spus cuvite frumoase
refer la Davidutzul meu!
Ella, am vazut davidutzul tau cum rade si e mortal!De fapt....toti bebelusii sunt mortali cand rad!
Acum am citit ca este in spital Kay cu Soso!Sa va faceti bine!Noi suntem cu voi!
Alyna24 spune:
Liviana, bafta multa maine si pupicei pt pitik!
Graviduta, si eu tot pe razatoare ii fac sucul(ii pun fructele apoi intr-un tifon si le storc) dar nu vrea si pace!I-am facut si azi suc si n-a vrut!Pana la urma i-am preparat cerealele cu sucul de mandarina+morcov!Asa a papat dar de baut......neam' nu vrea!![]()
ckristina spune:
uitati va pe antena 1
e oana
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Florentina Roman spune:
Paflo, multumim ptr urari si sanatate multa! Si Cip e un pic mucos, deocamdata l-am lasat in pace ca nu e infundat.
Bogalina, eu am un mixer Braun www.elanko.ro/models.php?model_id=4907&_t=Mixer%20Braun%20MR%20404%20PLUS" target="_blank">asa
Tamara, noua ne-a trecut constipatia cu para si putin suc de portocala. Ii dau o zi mar ras, cu cateva ligurite de suc de portocala si cu cereale, o zi jumatate de banana cu para si cereale. Si la pranz, in piureul de legume, ii pun morcov mai putin si mai mult carrtof, dovlecel, ardei.
Poze
yoyoyo spune:
Liviana Curaj si refacere usoara dupa interventia lui Matei.
Paflo- ufff, urata raceala asta - sa dea D-zeu sa treaca cat mai repede, sa nu mai sufere Sofi.
Kay -
Sonia
Avem voie sa luam vaccin antigripal daca alaptam?
Pt. alte voturi
www.procinema.ro/concurs/pune-te-pe-ras/pune-te-pe-ras/top-20/1764.html" target="_blank">Tavi
va multumeste
Yoyoyo cu TAVI (18.05.2007)