***Capsunele-n scutecele de mai-iunie2007*** (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

ckristina, pe langa city mall. Pe la ora 10 vom fi cred deja in rezerva. Daca vrei si poti sa treci oe la noi: la et 3, rez CMU nr 3.
Vali5, eu ce sa zic? Ma alina doar gandul ca e o operatie usoara...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/" target="_blank">Poze din Octombrie

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

buna fetelor,am intrat si eu ca puiutul meu doarme de vreo 15 min,sa vedem cat il tine.Doarme toata ziua cam 30-40 min in 3-4 reprize,iar noaptea se trezeste tot la o ora sa pape,inca ii dau piept.Am inceput si diversificarea cam de o luna ,sar nu prea vrea sa pape,doar primele 4-5 lingurite si atat,ca apoi se pune pe un plans de nu-l mai pot opri.

Cu sticla ma chinui de 5 luni de zile sa-l invat si inca nu am reusit,el se joaca cu bibe,il invarte cu limbuta in gurita de sus un jos,de la stanga la dreapta...uhhh
Si e tare plangacios,plange mult.La 5 luni si 4 zile cat are acum cantareste doar 5.950gr.,cam putin si 63 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

liviana bafta multa maine, tinem pumnii. sigur o sa fie bine.

ckristina pe langa city mall se trece in drum spre budimex.

andrada, la multi ani ptr antonio! unde esti? ca tare ne e dor de tine.

ella vazut filmulet, tare simpatic bobitza. am mai vazut si filmulete cu david de alyna24- tare dulce piticul si poze cu david de miniuta- frumusel foc.

pepsi m-am stresat vreo jumatate de ora cautand retetele, nu vazusem mesajul in care spuneai ca le-ai sters

azi pitica a papat cartof dulce si tare i-a mai placut. multumim inca o data madi si paflo pentru sfaturi.

pupici la mamici si capsunici

mama lu' maria

Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrusca27 spune:

Mersi Vali5 ca m-ai trecut in listuta,data de nastere este in 25.10.1980
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata la mamici, pupici la capsunici!

Si io pe fuga, ca trebuie sa-l scol pe Cris, sa-l pregatesc de gradi. Sunt sculata de la 5.45 - fi-mea are ceas in fund :( - dar am pregatit pachetelul ptr. gradi si am scris nasei lui Cris un mail, ca altfel nu mai apuc ...

Tamara, la noi merge lactoza (Milchzucker - am inteles ca in tara se gaseste de la Humana). O lingurita in 200 ml lapte, incearca doar la un biberon pe zi, de nu merge pune in 2 ... dupa care scazi iar/ o scoti de tot. La noi e succes garantat. De alaptezi pune-o in mancarica sau ceai. Si nu uita sa-i dai si mai multe lichide, poate sa fie si asta cauza unei constipatii.

DidiAlex, evident ca de aceea scri aici :D ... de fapt am vrut sa te felicit ptr. gemanelul mic, dar fiind zombi a iesit altceva. Io una ma oftic ca i-am ratat pe amandoi, ba a iesit un taur, ba un rac ...

revin dupa o lunga pauza ptr. ca a trebuit sa-l scol pe Cris sa-l trimit la gradi. Deci, unde am ramas?

DidiAlex, fain ca poti reactiona cu calm, eu una ma panichez din orice si incep sa tip de se sperie si copilul ... asa cand i-a pus ta-su lui Melie in brate penarul lui Cris, ea l-a supt si s-a facut toata albastra - cursese in penar o carioca si nu vazusem ca-i tot imbibat. I-am smuls copilului penarul din mana si tipam ba la ta-su, ba la ea :I Deci va duceti la piscina ... fain! io nu vreau ca stiu deja ca eu o sa am grija de copii si Boby (sotul) o sa se distreze ... asa ca nu ne distram nici unul, ca noi suntem egali ;)
Cum il cheama pe nr. 1 al tau? Si cum e ca mama de baieti? Eu mi-am dorit la Cris fata si la Melie baiat ... mereu pe dos, dar sunt super incantata ca nu mi s-a indeplinit niciodata dorinta ;)

Liviana, tinem pumnii maine si ne gandim la voi!!! Doamne ajuta!

Pepsi, imi pare rau ... n-am stiut. Eu sper ca te-ai speriat degeaba si e ceva trecator la David. Am auzit si eu de la finii ns. al caror baietel e alergic ca Dominic ca-i tare nasol. TE pot intelege ...
Nu stiu ce detergente sunt la voi, dar iti pot da un tip ca sa poti inlocui balsamul. La farmacii gasesti sigur ulei de melaleuca alternifolia (nu cunosc denumirea pe romana, aici ii spune Teebaumöl)... e putin mentolat, se foloseste de ex. al intepaturi de insecte. Pui in loc de balsam apa cu cateva picaturi din acest ulei ... rufele ies catifelate si frumos mirositoare. Am si eu tip-ul de la o verisoara cand aveam pe timpul sarcinii mancarimi de piele si am crezut ca-s alergica la ceva. Multa sanatate!

Vali, felicitari ptr. mersul de-a busilea! Acum sa te tii! ;)

Eu sunt pro premergator, l-am folosit si la Cris si n-a fost daunator ... doar ca copilul trebuie sa fie apt ptr. el, adica sa fi inceput sa faca pasi, sa stea in picioare, sa se ridice singur.

Scaun ptr. masa: noi avem unul de lemn, care se face masa si scaun de copil. A fost super bun, il folosim si acum cand are Cris chef de desenat sau de jucat cu plastelina.

Andrusca, bine ai venit!!! Si eu sunt noua pe aici :) ... si e tare bine :)

Pupici dulci sarbatoritului de azi: Antonio! La mai multe lunisoare si multa sanatate!

Carmen, sa-ti traiasca fetele de 2004 si 2007 :) Al meu sot zice ca el s-a chinuit sa-l faca pe primul baiat ... a doua oara nu i-a mai pasat, ca avea baiatul lui deja ... te doare capul! ;) Asta, daca cumva mai il incerci pe al treilea :)

Aici e un vant, de te ia pe sus ... si n-ar fi asa rau, de n-ar fi si rece ... M-am dus dupa Cris cu caruciorul si era sa-mi inghete creierul ... cand am intrat in gradi m-au durut urechile ... wow. Maine ma duc cu masina ca nu se poate asa.
Noi suntem in rest ok, papam acum si cartofiori si din ce in ce mai bine, dar laptele e inca baza. Papa cam asa 80-90 g, dar destul de bine si cu pofta ... si zau daca are vreun gust, brrr! E vioaie si bine dispusa. Nici a mea nu se intoarce si ar fi chiar bine sa nu comparati copiii ... si asta vine de la mine, ts, ts, ts ... ca astept de la sapt. 14 s-o vad cum se intoarce, ca atunci a inceput frate-su sa se intoarca de pe spate pe burtica. Dar sa stiti ca-i mai bine asa, mai lenti ... Cris se intorcea in somn, nu-i placea asa si se punea pe urlat si tot asa. Amélie doarme cum o pun si bine mai e! :)
Va pup, o zi faina si copii sanatosi!

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Am uitat:
Minuta, noi suntem din Ingolstadt, deci vecine ;)
Daca ajungem anul asta la Christkindlmarkt-ul din Nürnberg poate ne intalnim sa ne cunoastem mai bine :)
Unde sunt pozele tale?

Mamica de Cristian (3 Mai 2004) & Amélie (26 Iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ckristina spune:

liviana, trimite mi pe mail sau pe pm nr tau de mobil; eu plec din pitesti la 6 si sper sa fiu acolo la 8(daca nu ma ratacesc ca noi nu prea stim bucurestiul)

www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna capunici

In primul rand pupam capsuneii razareti si tare frumusei !!!
La multi ani pentru 10 noiembrie :Maya,Ioana Raluca,Carina Sofia,David Andrei
La multi ani pentru 11 noiembrie :Erika,Maria,Radu Andrei,Sara Kaly
La multi ani Antonio
La multi ani Valen!
LIVIANA BAFTA MULTA MAINE!!!!!!!!!DOAMNE AJUTA!
Madi si eu tot mar ai dau si ma gandeam sa mai diversific.I-am dat si para dar l-a durut burtica.A morfolit si strugure.Nici eu nu vreau sa-i dau banana inca.Insa la supica de la pranz azi i-am pus si o farama de carnita de piept de curcan.
De Andrada nu stiu nimic,saptamana trecuta i-am dat un sms si nu mi-a raspuns.Nu stiu ce sa zic.Nu cred sa se fi suparat,nu?Poate a plecat din tara... nu vreau sa ma gandesc la ceva rau
Va pupam si Cosmin care sta cu mine la pC si il tin cu greu sa nu tasteze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

fetelor,am si eu nevoie de un sfat:vreau sa-mi iau un mixer din ala vertical,ne pregatim pt.marea diversificare si nu stiu cam la ce ar trebui sa ma uit;la putere,la ce functii adica astea au si de taiere si de pasare? sau cum?HELP
Liviana,o sa ne gandim si noi la voi,sper sa decurga totul bine
Vali5,felicitari.....ce baiat mare are mami..
Paflo,tu cum coci legumele?de ex.dovleacul cum i l-ai facut Sofiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Am intrat pe subiectul Soniei si am vazut ca fetele sunt iar internate...
Of, Kay, tinem pumnii sa va faceti repede bine...

Poze

Mergi la inceput