A RE-INCEPUT VOTAREA la Miss Odiseea Sarcinii

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Joxi, cred ca si tu puteai sa te uiti direct, fara sa ceri exemple. Mai ales ca mai multi useri au semnalat aceeasi problema. Dar mai bine hai sa ne facem ca nu intelegem ... mai trece timpul, se mai inscriu useri noi, se mai aduna voturi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

quote:
Originally posted by joxy

Orice vot/punct se aduna la general. Asa ca 1 punct e foarte bun.
Daca nu vota era mai rau. :P

Poate sa castige o poza pe care o voteaza cu "1" 1000 de persoane.

Cu respect,
G.

www.desprecopii.com

Mda... asa este...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A si inceput paruiala?
Ca sunt membri fara nici un mesaj si care s-au inregistrat doar ca sa voteze am remarcat si eu dar asta e, pana la urma nu e cine stie ce, toate putem sa ne pumen prietenii si cunostintele sa faca asta. Iar modelul din prima poza este un membru activ, e graviduta acum si scrie la odisee. Nu am ce-i reprosa.

In schimb sunt o gramada de poze pe care eu personal nu le-as fi admis in concurs. Si anume cele din categoria "vulgar-penibile"...

Si io vreau top-ul!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Pentru fiecare dintre noi a existat un inceput la iar personal, sunt adanc multumitoare ca mi-a fost dat sa descopar si sa fac parte din aceasta "familie" deosebita.
Acest concurs,este o buna oportunitate de a-i invita alaturi de noi pe cei dragi, nu doar pentru Anca ci pentru toti - iar atitudinea noastra ar trebui sa fie una primitoare si calduroasa.
Membrii incepatori de astazi,pot fi membrii de baza ai zilei de maine iar atata timp cat regulamentul concursului nu prevede ca doar membrii ce au un anumit numar de mesaje sa voteze (spre ex' de la 100 mesaje in sus) nu vad nici o problema in voturile oferite de acestia, userei de mai sus.
Personal, fac parte din aceiasi odisee cu Anca, am reusit sa o cunosc in oarecare masura si pot spune ca este o viitoare mamica deosebita.Frumoasa din punct de vedere fizic.Uitati-va la pozele de la semnatura ei.
Ca nu i se vedea burtica asa bine in poza cu care participa este alta poveste.A participat fata cu ce a avut la momentul respectiv iar noi mamicile de la odisee putem comfirma ca: DA, este insarcinata si este alaturi de noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Buna la toti - ceea ce as vrea eu sa va spun eu este ca sistemul nostru de inregistrare al membrilor noi tine cont de IP si nu accepta inca un utilizator de la acelasi IP (exista si exceptii dar acelea sunt speciala - de exeplu - are si sotul un cont - sau mai este un cont creat, din motive de confidentialitate). Deci - din punctul de vedere tehnic, sistemul de vot este corect.

Noi suntem foarte atenti la aceste aspecte - nu pot sa nu ascund ca am primit in ultimul timp tot felul de mesaje ale unor persoane care nu primesc confirmarea de a fi membru (pentru ca ...ar putea vota , etc)...si am depistat si o serie de membri care incercau sa triseze :(( dar nu le-a mers.

In rest, daca voteaza colegii de birou, verisoarele, bunicii, matusile sau vecinele ... asta e un concurs public - si unul dintre scopurile fiecarui concurs este si de a starni interesul si altor persoane, de a se inscrie in aceasta comunitate.

Iar - despre cum voteaza, este pur si simplu alegerea lor. Recunosc insa ca sunt asa de multe gravidute frumoase incat m-am pierdut si eu pe acolo !

Fetelor, sunteti frumoase toate. Ideea principala este, ca Sarcina este o perioada MAGICA in viata oricarei femei si ca, in spatele frumusetii este o poveste unica.
Apoi - ca la orice concurs foto - exista factorul de spontaneitate, de arta fotogtafica, de emotie transmisa prin fotografie.
De fapt, asta se voteaza - ceea ce primim in mesajul vizual.

va pup si va doresc numai bine

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

dragelor,

de unde si mai ales de ce aceasta tendinta de a transforma ceva frumos in ceva urat sau contestabil?
aici este vorba despre un concurs din care sa reiasa ca gravidutele sunt frumoase. nu diforme, nu dizgratioase, nu vulgare, ci frumoase. anca diana este o femeie frumoasa si o graviduta extrem de dulce. de ce trebuie ca de aici sa se ajunga la mesaje de genul celor postate mai devreme? ce daca e votata inclusiv de prieteni, cunostinte etc? ce importanta are contributia pe forum a celor care au votat-o? ce daca tot ce au facut pe DC a fost sa o voteze pe anca? si, mai ales, cine ar fi trebuit sa stabileasca un "barem de contributie" pt persoanele care voteaza? si in functie de ce criterii?
mie, una, mi s-ar fi parut foarte aiurea ca moderatorii sa spuna ca doar membri cu "x" mesaje sa poata vota graviduta preferata.
pana la urma, este si interesul forumului sa castige cat mai multi membri. chiar daca acum nu au facut decat sa o voteze pe anca, poate se vor intoarce. iar a spune ca in felul acesta se vor pierde dintre membrii cu vechime...ma scuzati, dar acei membri poate nu detin ceea ce ar presupune titulatura de membru cu vechime.

pe scurt, haideti sa nu facem si din acest concurs un prilej de critici, de ironii mai mult sau mai putin bine plasate, de orgolii ranite.

pup toate fetele

irina 33 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

da relele mai sunteti fetelor...bravo ei k are prieteni care o considera frumoasa...si pt ca e un concurs public...au dreptul la vot...eu cred ca sunte-ti si putin invidioase...

Cea mai optimista gravidutza!
Laura 30s+ Bianca Mihaela
atat mai e pana vine bebelina
poze burtik
poze cununie & nunta
Lucky
patut
AMR:MAXIM 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mie mi se par nashpa pozele in care gravidele vor sa para sexi, no offence....dar alta e mina femeii insarcinate, nu sexi porvocatoare.
nah, catrebuia sa ma descarc si io))

PS fetele is superbe, deranjanta e atitudinea.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, Anca.Diana e frumoasa foc! Si fotogenica! Iar pozele sunt facute de un profesionist desavarsit! Sunt poze de revista. Si stiu ca la un asemenea concurs conteaza foarte mult arta fotografica, nu numai modelul. Sa vedeti si alte poze cu ea, sunt minunate! Merita toate voturile!

Pupici,
Angelique 35+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 5 saptamani!

Mergi la inceput