Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 20
nelia spune:
Blackpanterro, am intrat si eu pe pozele de la concurs si te-am vazut si pe tine (nu stiam de unde te cunosc!
) si pe Androix cu ambele burtici, si pe Gabtizam cu burtica de Andrei! Stii ca in poza despre care vorbesti e si Andutzy a noastra!?!
Tdi, nu vreau sa tin cu atomica, dar totusi... cum a auns verigheta pe mina ei si din mina ei in chiuveta?
Off, sper sa o recuperezi! Daca nu, mi-ar parea rau, dar gaseste-i circumstante atenuante piticei... ca mi-e mila de ea!![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!
blackpanterro spune:
Vai Tdi, ti-a aruncat pitika verigheta in chiuveta? Wow.... eu de aia nu dau inelele jos niciodata, daca Aidan ar face asta m-as innegri de suparare....sentimentu ca sentimentu dar inelul de logodna a fost ultrascump si as muri....dar eu sunt si materialista(in sensul ca imi iubesc lucrurile si am grija de ele ca de ochii din cap....asa e cand cresti neavand nimic...am invatat sa apreciez tot ce e ieftin dar mai ales scump)
Sper sa o recuperezi
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
blackpanterro spune:
Ioi, ai dreptate Nelia, nici nu m-am uitat la fetze ,numai la burtici si mi-au placut la nebunie! Sper sa castige poza asta ca acolo vezi clar cum radiaza mamicile de frumusete si fericire.
Pe Androix am gasit-o cu amandoua pozele, o sa votez :).O sa votez cu foarte multe.Cele facute la studio sunt superbe, imi pare rau ca nu mi-am facut poze profesioniste cu burtica....data viitoare.Adevarul e ca nu prea sunt eu cu pozele, prefer memoria, de asta ma rog in fiecare zi sa nu fac Alzheimer(asa se scrie?)
Azi pot sa spun ca am scris pe forum cat nu am scris intr-un an...
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Oana C spune:
Cuscra, te-am vazut, pe la pagina 16 
Si pe Gabitza am vazut-o cu balonasul iepuras, pe la pagina 14-15 ...
Altcineva in concurs?
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
Oana C spune:
Cuscra, am vazut pozele din zapada
Astept sa se termine Blue's Clues, ca sa ii arat norei si filmuletele ![]()
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
andutzy spune:
nelia, ce oki ager ai! Intr-adevar sunt si eu intr-o poza de grup din concurs. A inscris poza noastra una din colegele de grupa de iulie-august 2007. Poza a fost facuta la Snagov la una din gravidutze, de fapt tin minte ca v-am pus si voua pozele sa le vedeti la momentul respectiv.
Andra, mami de
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Androix spune:
Iti pare rau ca n-ai fost la studio? Da io cu mare profesionist intr-ale imaginii in pat, vorba ceea, si doar ai vazut ce poze tampe am 
Andreea
gusta spune:
Sunt plina de var si in gura si am vopsea pe toata fata ca de ma apucat gospodaria
.Numai un om nesanatos poate face asa ceva.
M-au mai sunat si de gradi sa o duc de luni ca maine nu stiu ce prastia mea are.
O zi super naspa azi si nici nu e 13 dar se pare ca la mine merge din rau in mai rau.
Marilena si Mara Augusta