Copiluti de mai-iunie 2005 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
Danelutza spune:
Androix sa-ti traiasca domnisoara si sa va dea Dumnezeu sanatate si fericire la toti in casa. Eu astept totusi o feliuta din tortul ala, care zici tu ca nu a iesit, desi eu in poza l-am vazut cit de cit in picioare. Am incercat si eu reteta aia, dar de ziua soatei prin ianuarie, am plins jumate de zi, ca nu mi-a iesit si a ramas zamircait tot. 

blackpanterro spune:
Da ce fel de tub de ata dentara e aia frate? Ca noi avem 3 in casa dar nici unul nu se deschide cu atata zgomot
Anyway, i-am facut si lui Aidan cateva poze in zapada.Arata ca abominable snowman :)
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2007-11-15/03:58:02
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
nelia spune:
Mercedes, imi pare rau ca nu am fost prea coerenta, dar am venit acasa frinta si m-am apucat sa scriu, abia acum am citit si am vazut cum am insirat varza toate aventurile mele de ieri. Una peste alta, de ieri am ramas asa cu un sentiment de panica pentru ca mi-am dat seama cit de singuri sintem in orasul asta, chiar daca avem citiva prieteni, dar toti ocupati cu vietile lor... ca si noi, de altfel. Mai singura ca ieri si mai parasita nu m-am simtit niciodata in viata mea pina acum! Oare cum de nu am realizat acest lucru pina acum!?! Discutind aseara cu Octav am ajuns amindoi la concluzia ca sintem unul pentru altul cam singurii oamenii pe care ne putem baza si ca trebuie sa avem mare grija sa nu se schimbe si acest lucru pentru ca altfel... ne-am dus! Si cum tot raul e spre bine, zice acum optimista din mine, trecind peste toate, macar am avut parte de o seara foarte tandra, cum n-am mai avut de mult timp, chiar romantica as putea spune... Ei, nu va ginditi la prostii, totul a fost platonic, ca are nevoie de macara sa ma intoarca in cazul in care ne-ar trece si altceva prin cap!![]()
Monu, am vazut bubele de la mobila! Sa le fie rusine! Numai ca Loreen, sa avem pardon, nu numai comerciantul roman face asa, se intimpla si la case mai mari, cum ar fi la noi de exemplu, ca ne-au adus mobila din Ikea ciobita cam peste tot, de la transport dar sint si citeva defecte micute din fabrica. Nu chiar ca la Monu, dar oricum nu suport chestia asta, sa-si faca cineva meseria cu picioarele. Si legat de asta, am zis o data, nu mai stiu cind, dar sigur mai zic, ca imi recunosc expresia, e de la mama mea: muncesc cu curu'! Ei, intr-o zi, cind ne grabeam sa ajungem la una dintre activitati si era un frig de crapau pietrele, si eu cu burta la gura si cu doi copii dupa mine asteptam autobuzul in statie, care nu mai venea (aici autobuzele au un program foarte regulat, pe care il cunosti si care in general se respecta, dar mai sint si nesimtiti de soferi, ca peste tot)... o aud dintr-o data pe Agata cind ii spun ca trebuie sa merg pe jos, spunind pe un ton superenervat: of, ce ma enerveaza soferii astia, muncesc cu curu'! Nu suport chestia asta, ca noi platim pentru abonamente!
Nu ma bag la concurs, ca habar n-am despre ce vorbiti!!! Asa m-am simtit si la intilnirea de la 100 de insule... eu, care credeam despre mine ca sint la curent cu ce se intimpla pe DC, ca doar aici imi petrec tot timpul cit de cit liber pe care il am, in cercul mare de fete, mi-am dat seama ca sint total pe dinafara... Vorbeau fetele despre niste lucruri si subiecte si fapte petrecute pe aici ca ma uitam la ele si nu-mi venea sa cred ca vorbeau despre DC. Eu aveam senzatia ca daca intru aici si spun tot si la Sezatoarea canadiana, iar o data pe luna sa zicem mai dau cite o raita si pe la alte subiecte... sint membru superactiv al acestui forum! Si ce ma inselam!
Mai voiam sa mai spun una-alta, dar si asa cred ca observati cit de adunata sint, nu stiu ce se intimpa cu mine, dar mai imprastiata decit sint acum parca nu am fost niciodata. Pur si simplu nu ma mai ajuta memoria, logica nu mai am nici cita aveam inainte... Ca sa va dau un exemplu, ieri am mincat niste piine cu unt si cu dulceata de gutui si am pus untul, in dulap jos, linga ceapa, in loc sa-l pun in frigider.
Mai tirziu, cind deschid dulapul, vad untul si ma minunez cine putea sa-l puna acolo... Nu numai ca nu-mi aduceam aminte cind l-am pus, ci nici cind am mincat... nici acum nu sint sigura ca eu am mincat, dar untul linga ceapa, dulceata pe dulap... toti plecati de acasa...![]()
Astazi sint din nou cu Tudora acasa, de data asta pentru ca un pic bolnavioara. Nu are inca febra, dar toata noaptea s-a scincit ca o doare o ureche si tuseste un pic. Ma cam sperie tusea ei, pentru ca suna ca cea magareasca si dupa parerea mea, pare un inceput de laringita. I-am dat sirop de brad si lapte caldut cu miere de albine, miine statea oricum acasa ca are Agata zi pedagogica, poate pina luni e din nou bine.
Astazi am intilnire cu invatatoarea Agatei, unde voi primi primul ei buletin de note! Sint atit de curioasa sa aflu ce-mi spune despre ea si ce note are!!! Ma rog, calificative, ca nu-s note de la 1 la 10 cum sintem noi obisnuiti. Mie personal mi se pare o mare prostie chestia asta cu cu A,B,C,D si procentajul si calificativul aferente. Si chiar si faptul sa nu afli ce face copilul la scoala, ce note ia decit de doua ori pe semestru! Cu riscul de a parea demodata, mi se parea mult mai bun sistemul de notare de la 1 la 10 si zilnic, frate! Stiai cum stai si unde trebuie sa lucrezi ca sa remediezi situatia!
La facultate e in continuare greva, iar eu am rama cu temele acolo unde eram, pur si simplu nu am nici un chef sa mai invat, mi-a taiat tot elanul, astept sa nasc si apoi oi vedea ce fac si cu scoala! Temele trebuie sa le termina, cum oi putea, numai sa le dau cind mi le vor cere, nu se stie cind... Dar, in rest, nu mai are rost sa ma agit pentru ca pentru mine orice s-ar face din momentul asta, tot nu mai sint apta sa intru in programul lor!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!
nelia spune:
Moamaaaa cit am scris!!! Nu-mi vine sa cred, eu tot scriu la mesaj si mai sorb din cafea, ma mai ocup de Tudora... abia dupa ce i-am dat send am vazut ce cirnatz a iesit! Scuze!![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
38+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 14 zile!
patriciaRO spune:
Androix, sa-ti traiasa printesa. Sa fie santaoasa! va pupam.
Adriana, nu stiu frate ca nici tubul meu de ata dentara nu face asa, dar in fine!
Monu, nasoala treaba. Daca nu vin s-o schimbe sau stiu si eu sa inlocuiasca partile alea, exista tub pe culori de lemn sau nu stiu exact cum se numeste, la Ikea am vazut. Si se acopera chestiile unde se vad mai rau.
Beatrice, mami de
Alex pifos
Oana C spune:
Am spus unei prietene de aici, din US, dar sintem prietene foarte bune, de cind am ramas insarcinate (este si ea inregistrata pe DC), nu cred ca ea i-a spus monicai ... Probabil nici nu se cunosc.
Eu sint suparata mai mult pentru ca unii asteapta zile intregi sa fie alesi sa dea un rapuns, pe cind altii sint alesi de 2 ori/ora, si la ore aglomerate, cind sint foarte multi alti membri logati ... Eu am mai fost aleasa de 2 ori, dar s-a intimplat doar in miez de noapte, cind mai erau doar alti 2-3 membri logati.
Andreea, am gasit o poza cu tine burticuta, la pagina 5. Am incercat sa votez, dar vad ca nu s-a inceput votarea. Anunta-ne cind se incepe, ca sa votam (si sper ca prolificele cu 9-10 mii de mesaje sa nu participe) ![]()
Monu, am vazut buboaiele din mobila
Aici, daca o primesti asa, o trimiti inapoi fara nici o problema. Sper sa se rezolve.
Revin, ca Eva vrea sa joace prinsa cu mine 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/oanaevac
blackpanterro spune:
Si eu am pus o poza, de fapt 2 dar ei au pus-o numai pe una din ele, acum imi pare rau ca am trimis ca nu e genul mei sa particip la asa chestii.La fel de indiferenta am fost si fata de concursul cu sunetul...
Unele poze de la concurs sunt superbe altele de-a dreptul tampe, scuze de expresie, cel mai mult mi-a placut poza de la pagina 17 cu burticile de 2007.Ce dragut e cum au pus toate burticile la inaintare cu saptamanile scrise pe ele :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Tdi spune:
Ciao! care vretzi pitika atomica ziceti repede c-o dau gratis!
...iar tre sa demontam baia, adica mobila si instalatia si sper pentru integritatea ei proprie si personala (a piticei
) sa-mi recuperez verigheta altfel nu mai raspund de faptele mele!
Androix spune:
sarumina
dami-o mie ca o infratesc cu Filip si fac concurs care e mai nazbatios. ![]()
Mai, deci spuneti si voi: nici acum nu a venit medica desi programul de teren a inceput de la 16
mai stau putin si o sun.
Andreea