ce facem cu asimetria mamara? solutii va rog
Raspunsuri - Pagina 2
corina02 spune:
salutari tuturor si va multumesc pentru toate raspunsurile voastre. stiu bine ca toate avem un pic de asimetrie, e normal dar problema e ca dupa nastere s-a accentuat foarte tare e o marime de sutien intre cei doi. si sunt constienta ca sunt probleme mult mai grave si nu voi apela niciodata la operatie.
dar ca femeie este greu de acceptat, vara e o adevarata problema cu costumele de baie de exemplu sau cind e vorba de dezbracat ai, ai, nici nu mai vorbesc.
este frivola intradevar si in aparenta nu foarte importanta pe linga problemele celorlalti dar psihic este un pic preocupant.
am o prietena care zicea ca de fapt este grasime in sin si trebuie masat cu crema de slabit. nu merge.
asa ca fetelor, bineinteles ca sunt resemnata si ma impac cu gindul dar totusi vroiam sa va cer parerea, nu se stie niciodata poate mai sunt idei noi sau solutii interesante. va multumesc oricum pentru raspunsuri, curaj si sanatate tuturor
Annie80 spune:
cum sa te resemnezi. fara sa incerci nimic.
cremele lifting pt sani merg cu rezultate, dar trebuie perseverenta, la masat...
o sa revin cu un nume de crema, dar am vazut rezultatele la o tipa din america, si rezultetele vizibile le-a avut dupa 5 ssaptamani . avea sani mari si lasati, efectul a fost super... totul fiind pe un test pe niste doamne oarecare.
asa ca , cauta o crema si sa incerci
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
coraly spune:
Annie, aici se vorbeste despre un san mai mare decat celalalt. Nu despre sani lasati.
Corina, e ciudata chestia asta, adica mai ales ca nu ai alaptat nu prea inteleg de ce au crescut asa tare si nu au revenit la normal. Si la mine in tipul alaptarii se vedea o diferenta de vreo juma de numar sa zicem, dar dupa vreo 5-6 luni de la intarcare nu se mai vede.
Cauta si tu pe internet care ar purtea fi cauzele nerevenirii glandei la marimea initiala. Poate gasesti ceva.
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
rall spune:
Si eu am problema asta (fara sa fi nascut/alaptat). Diferenta e destul de mare... spre deliciul prietenului meu care spune ca-i un fel de oferta 2 in 1: un san mai mare si pufos, unu mai micut si mai ferm
Ce-i mai trebuie amanta? ![]()
Annie80 spune:
am uitat sa spun, ca la tipa respectiva sau mai si micsorat sanii!
oricum eu zic sa incerce, nu are ca sa piarda!
------------------------
Alergic at stupidity.
corina02 spune:
salut fetelor, ma bucur ca inca i-mi dati idei, nu am abandonat si nici nu ma resemnez dar adevarul e ca nu stiu in ce directie sa apuc. mamografia normala, doar glanda asta care nu si-a mai revenit, dar nici nu stiu daca e de la glanda sau e faptul ca a ramas apa in tesuturi. analizele sunt ok, doctorii sunt perplexi.
bun, atacul pe care vreau sa il activez e urmatorul: am citit pe site ca sunt fete care iau agnus castus (vitex) pentru reglarea hormonala deci am inceput sa iau si eu.
pe urma, caut o crema ca lumea care eventual sa reduca, se poate ca nealaptind sa se fi stocat laptele in grasime sau apa subcutananta si asta trebuie eliminata. am incercat diureticul dar nu merge caci e retinuta in tesuturi deci cred ca o crema buna si masaj serios ar trebui sa-si faca efectul.
in schimb nu am incercat progesteronul, daca cineva a incercat.....e o schimbare hormonala totusi....
adevarul e ca nici eu nu stiu, nu sunt noduli, e doar o masa mai tare si mai grea intr-un sin.....
oricum, ma simt sustinuta de voi si conteaza foarte foarte mult, e tare simpatic din partea voastra.
annie, numele cremei m-ar interesa foarte tare si banuiesc ca nu doar pe mine, i-ti dai seama, crema miracol, daca gasesti numele spune-l te rog.
pe curind, pa tuturor
Annie80 spune:
corina, imi pare sincer rau, dar n-am auzit numel cremei, de obicei piciul meu tre sa ma intrebe ceva cand ma intereasaza altceva :) si pe langa asta eu ma chinui sa-i maresc 
Am cautat pe site-ul ei , dar sunt numai obiecte de bucatarie de vanzare !
dar tot in emisiunea pe langa produsul testat de ele dadeau si varianta ieftina a produsului )alta firma, tot o crema lifting de sani, dar care e mai ieftina. si spuneau ca crema are acelasi efect dar este mai ieftina pt. ca indredientul activ este in cantitate mai mica, si pt a avea rezultatul final trebuie sa folosesti crema pt mai mult timp.
si la lotiunea de corp avea ca varianata ieftina, pe cea de la vaseline.
asa ca poti orienta la fata locului ce sa cumperi
------------------------
Alergic at stupidity.
corina02 spune:
SALUT ANNIE? vezi, fiecare cu problemele ei, nicicum nu suntem satisfacute.
i-ti multumesc pentru idei, am comandat ceva deja la yves rocher, astept sa-mi vina comanda, va tin la curent oricum, poate poate, nu se stie niciodata.
spor si tie la crescut atunci....
ma intreb daca toate astea nu sunt legate de mirena totusi, sau poate e doar o coincidenta.
daca mai aveti alte idei, fetelor, sunt binevenite
pa tuturor
dana d spune:
Fetelor, citind problemele voastre parca a mea devine neimportanta: eu am sanii cam de aceeasi marime dar de forme diferite adica unul e mar si unul para. Ma rog, au fost fructe acum sunt mamaligi una mai lasata si una mai tzapana adica una priveste in jos iar una in fatza
. Nu pot sa spun ca ma deranjeaza foarte tare dar traiesc de o viata cu imperfectiunea asta si nici nu stiu daca se trage de la nasteri sau dinainte. Cand eram mai tanara si mai supla asta ma deranja mai tare dar acuma am alte complexe mult mai vizibile: cele 20 kg in plus
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA