ce facem cu asimetria mamara? solutii va rog

ce facem cu asimetria mamara? solutii va rog | Autor: corina02

Link direct la acest mesaj

salut, am doua fetite de 4 si 2 ani si jumatate pe care nu le-am alaptat.
la ultima sarcina am avut sini foarte unflati si dupa nastere nu si-au revenit la fel. unul dintre ei a ramas mai mare. la echo mi s-a spus ca glanda mamara nu si-a revenit.
doctorii nu au nici o solutie, evident ca ma deprima situatia.
mai este cineva in situatia aceasta? cunoasteti vreo solutie?
hai fetelor, e o problema serioasa....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

La un medic chirurg estetician ai incercat?
Daca vrei sa iei in considerare, iti pot recomanda un medic foarte bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Corina, eu solutii nu am, probabil numai chirurgical se poate repara, cine stie ce metode or fi. Vreau doar sa spun ca sint in aceeasi situatie.
Stingul e vizibil mai mare (si usor lasat) ..
Aveam niste sini de invidiat inainte de nastere/alaptat. Ma mindream cu ei. Acum m-am obisnuit cu ideea si ii ingnor. Cu sutien nu se vede chiar asa tare.

Mie, o prietena mi-a dat solutia: sa imi bag silicon in ala mai mic .

Sa stii ca multe femei au sini disproportionati chiar si inainte de sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Mindy, si la mine e la fel, tot stingul e mai mare si lasat...si au trecut 14 ani de la nastere...dar m-am obisnuit...nu prea mi-a pasat niciodata, sincer.

cred ca sunt lucruri mai importante in viata decit o biata asimetrie mamara, dar asta e parerea mea. dupa operatia de cezariana am mai avut 2 interventii chirurgicale....si de fiecare data in spital ma ingrozeam de ce probleme de sanatate au unii oamenii...pina si operatiile suferite de mine au fost fara probleme, nu am facut complicatii....si mi-am zis ca la operatii nu mai ajung decit daca nu am incotro...altfel nu.

sa fim sanatosi, ca le ducem pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Foarte mare dreptate, Mama Lia :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cei de la Quelle comercializeaza niste pernutze care se ataseaza la sutien. Sunt gonflabile. Poti sa pui o pernutza doar la sanul care e mai mic, sau la ambii, iar pernutza de la sanul mai mic o umfli mai tare.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Tzuni - oLo - Mercedes

...am gasit un ingeras: Sara Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

din cate stiu eu o mica asimetrie este normala.
Probabil ca marindu-se diferenta devine mai evidenta.
Cred ca daca mai astepti o perioada de timp sanii isi vor reveni natural.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu prea trece de la sine. Sunt 3 solutii: ori interventie chirurgicala, ori pernute in sutien, ori te impaci cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefiuta spune:

dati-mi voie sa scriu si parerea mea, de fapt situatia. eu nu am avut nici o sarcina, deci nu am nascut-alaptat si totusi am sanul drept mult mai mare decat stangul. de cand ma stiu. asa este, toate avem aceasta asimetrie, mai mult sau mai putin vizibila. din pacate si eu m-am impacat cu ideea si nici nu-mi trece prin cap sa-mi bag silicon.

leuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana28 spune:

cat de mare e asimetria? chiar asa de rau sa fie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_cc29 spune:

Eu am fost operata la san acum 5 ani si pot sa spun ca mi-a ramas sanul stang mult mai mic decat cel drept.Sunt nevoita sa port sutien ,pentru ca altfel se observa imediat diferenta.Pot sa spun ca am fost complexata din cauza asta,dar cu timpul m-am obisnuit.Deci,fetelor sa nu va fie rusine daca aveti un san mai mic decat celalat!Sanatate sa fie!Nu conteaza cum arati.

Mergi la inceput