Despre integrarea rromilor
Raspunsuri - Pagina 40
denizel spune:
quote:
Originally posted by ioanadara
Dar tot nu inteleg de ce nu vrei sa ma ajuti si sa-mi spui unde trebuie sa ne adresam pentru ca aceasta metoda de integrare a tiganilor( verificata inteleg) sa dea roade .
mamica lui Nicolae
Iar eu nu inteleg de unde si pana unde ma somezi si faci tu presiuni asupra mea pentru a obtine anumite informatii...
Daca tii neaparat sa dai o mana de ajutor romilor (pardon, tie ) adreseaza-te preotului parohiei din care faci parte si spune ca vrei sa fii de ajutor in aceasta privinta. Daca te duci si cu ceva haine, mancare sau un pliculet cu bani, sunt sigura ca dansul va sti ce sa faca cc cu ele.
Cu toate ca...daca citesc atent ceea ce ai scris in cele 2 interventii, romii nu sunt decat niste vietuitoare de care vrei sa scapi. Nu vrei sa faci vreun efort pt. a-i ajuta (nici macar efortul de a fi empatica).
Stiu ca si de caini voiai sa scapi (). Sper sa nu-ti vina in minte aceeasi solutie si pentru romi .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ioanadara spune:
quote:
Originally posted by denizel
[quote]Originally posted by ioanadara
Cu toate ca...daca citesc atent ceea ce ai scris in cele 2 interventii, romii nu sunt decat niste vietuitoare de care vrei sa scapi, fara sa faci vreun efort (nici macar efortul de a fi empatica)
Stiu ca si de caini voiai sa scapi . Sper sa nu-ti vina in minte aceeasi solutie si pentru romi .
[b
Dragii mei moderatori asta se cheama ATAC LA PERSOANA si cred ca merita un avertisment cel putin.
In legatura cu ceea ce am intrebat,vreau sa spun ca stiu foarte bine ca si parohia mea poate ajuta cu un mic pachet cu bani sau cu putina mancare ca si mine de altfel.
Denizel, tu ai vorbit de o biserica(de ce trebuie sa ii ascunzi numele nu pricep) care a dat hrana, adapostsi inca ceva nu mai tin minte ce , date neconditionat dupa care tiganii au venit din proprie vointa la slujba. Ei ine parohia de care tin eu nu are asemenea posibilitati si deci nu este asa de atragatoare.
Inca un motiv pentru care as fi vrut sa stiu care biserica este , este acela ca nu vreau sa cred ca din banii care mi se opresc mie pe stat in ziua salariului se fac aceste fapte bune.Banuiesc si eu ca este biserica cu sustinere financiara din afara (ei in genere fac orice pentu a atrage lume si rromii bineinteles ca snt tinte usoare) .Daca ar fi asa, as fi linistita in legatutra cu banii trasi de la mine pentru buget.
Ps1: eu nu am somat pe nimeni deci nu este cazul sa te enervezi. Acum sper ca s-a inteles ce am vrut sa aflu
Ps2: in legatura cu cainii vagabonzi am explicat de n ori ca a fost o simpla gluma pe care altii au rastalmacit-o.
mamica lui Nicolae
denizel spune:
quote:
Dragii mei moderatori asta se cheama ATAC LA PERSOANA si cred ca merita un avertisment cel putin.[/size=2]
Inca un motiv pentru care as fi vrut sa stiu care biserica este , este acela ca nu vreau sa cred ca din banii care mi se opresc mie pe stat in ziua salariului se fac aceste fapte bune.Banuiesc si eu ca este biserica cu sustinere financiara din afara (ei in genere fac orice pentu a atrage lume si rromii bineinteles ca snt tinte usoare) .Daca ar fi asa, as fi linistita in legatutra cu banii trasi de la mine pentru buget.
Saturday night fever!
Pai, na, ce-as mai putea sa comentez? Din punctul tau de vedere, faptele bune trebuie sa fie indreptate numai spre cine crezi tu ca este/sunt in nevoie.
Asa cum iti ziceam si mai inainte, nu poti sa treci peste neplacerile pe care unii dintre ei le creeaza si, poate de aceea nu-ti poti exercita empatia.
quote:
Denizel, tu ai vorbit de o biserica(de ce trebuie sa ii ascunzi numele nu pricep) care a dat hrana, adapostsi inca ceva nu mai tin minte ce , date neconditionat dupa care tiganii au venit din proprie vointa la slujba. Ei ine parohia de care tin eu nu are asemenea posibilitati si deci nu este asa de atragatoare.
Poate ca parohia careia ii apartii nu are asemenea posibilitati, din cauza ca cei credinciosi nu o sustin. Te-ai gandit vreodata la asta?
quote:
Banuiesc si eu ca este biserica cu sustinere financiara din afara (ei in genere fac orice pentu a atrage lume si rromii bineinteles ca snt tinte usoare)
Vezi? Alte prejudecati...
Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
ioanadara spune:
Nu mi-ai raspuns, este dreptul tau. --Repet: nu pricep de ce te feresti--
Eu insa imi repet dorinta ca un moderator sa actioneze in consecinta si cu promptitudine asa cum s-a faciut in cazul meu la subiectul la care am primit un avertisment pentru ca in precedentul post este vorba de un ATAC LA PERSOANA .
mamica lui Nicolae
denizel spune:
quote:
Nu mi-ai raspuns, este dreptul tau. --Repet: nu pricep de ce te feresti--
mamica lui Nicolae
ioanadara, dar nu ma feresc deloc!
Intelege ca este dreptul meu sa nu dau raportul amanuntit unor persoane care nu arata empatie pentru ei, care si-ar face probleme daca impozitul catre stat ar fi folosit si pentru cauza romilor si care, prin parerile pe care si le exprima, imi demonstreaza ca ii dispretuiesc.
Am voie, da?