Despre integrarea rromilor

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

Denizel,nu te supara pe mine dar eu voi sarii peste mesajele trimise de tine,pt ca daca nu o fac,voi ajunge sa ies in strada si sa il bat pe cersetorul de la statia de metrou care nu stie sa zica decat bitte,danke,si datorita caruia lumea se uita cas la noi romanii!!!
Ti-am inteles punctul de vedere,dar sincer jignesti prea mult si tratezi lumea cu superioritate.
Dupa cum bine ai spus sunt 31 de pagini de pareri,dar,tot nu ai reusit sa accepti parerea altuia.Poate daca erai si tu prin alta tara si simteai pe pielea ta resentimentul altora fata de tine ca esti roman doar ratorita acestor rromi intelegeai dar asa...
Pastreaza-ti aceasta atitudine in continuare ca asta spune f multe...
Apropo am avut onoarea sa port o discutie f interesanta cu o D-na profesoara de Engleza care reactiona la fel!Dupa ce am rugat-o de 3 ori sa nu mai jigneasca a fost nevoie de 3 alte profesoare sa ma ia de pe ea.Nu ma laud,dar sunt de parere ca fiecare om are dreptul la opinie,si aceasta doamna profesoara imi jignea tatal ceea ce eu nu am putut sa tolerez prea mult.
Deci am citit parerea fiecaruia,o acceptam sau nu,dar nu jignim si nici nu cautam sa aratam ca avem studii superioare si altele doar scoala generala.Cam asta e nivelul de superioritate pe care te straduiesti sa il adopti fata de cele care nu te sustin.
Dar lasa,ca sunt si fete care sunt de acord cu modul tau de gandire si va doresc sa aberati in continuare dar eliminati din dialog jignirile...nu ati castigat dreptul asta.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

quote:
Originally posted by alexiaaa23
Apropo am avut onoarea sa port o discutie f interesanta cu o D-na profesoara de Engleza care reactiona la fel!Dupa ce am rugat-o de 3 ori sa nu mai jigneasca a fost nevoie de 3 alte profesoare sa ma ia de pe ea.

mai ceva decit akebono

http://en.wikipedia.org/wiki/Image:SumoAkebono.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Cum se explica faptul ca multi tigani devasteaza casele unde stau? Ce anume din traditia lor poate sa explice chestia asta?

Simona, daca dupa 31 de pagini in care se incearca sa se explice si sa se inteleaga oarecum unele dintre actiunile si atitudinile romilor, mai intrebi daca devastarea caselor are de-a face cu traditia...

Fratilor care cititi, nu scrieti, da' m-ati inteles: traiesc un faliment, incerc o dezamagire majora! Intrati, mangaiati-ma, laudati-ma, apreciati-ma, invitati-ma la o savarina (platesc io :-)), orice...numai nu ma lasati sa sufar ca un caine .

Cine a incercat sa explice pe cele 31 de pagini actele tiganilor ? Tu, tu si iarasi tu. Te-ai opus mereu la orice s-a spus, nu vrei sa vezi decat ca tiganii sunt niste victime ale romanilor care trebuie sa compenseze toata suferinta lor.
Sustii o idee falimentara. Te pot lauda pt. perseverenta, nici intr-un caz pt. ideile pe care le sustii.

Foloseste-ti energia in proiecte mai constructive, pt. oameni care intr-adevar sunt niste victime ale sortii - aceia au nevoie de fiecare ajutor al nostru.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Uau alexiaaaaaa, numa' intre profe te invarti .

quote:
Mi-e scarba,tiganii,tot tigani raman,oriunde s-ar afla,

Dragi moderatori, mesajele brutale si impanate cu rasism ale alexiei sunt o rusine pentru forumul asta.
Chiar daca opiniile alexiei este imparatsita de '90% dintre romani', chiar trebuie sa le lasam nesanctionate?
Daca e dificil sa dati avertisment alexiei, macar stergeti-le!! Ne fac forumul de ras! :-(((

quote:
Foloseste-ti energia in proiecte mai constructive, pt. oameni care intr-adevar sunt niste victime ale sortii - aceia au nevoie de fiecare ajutor al nostru.

mariamunteanu, nu tin minte sa ma fi adresat tie.
Iti repet: nu ai nici o sansa sa ma convingi sa gandesc la fel cu tine. Ai folosit o expresie excelenta: idei falimentare.
Da, este vorba aici despre idei falimentare. Cele sustinute de tine & comp.
Deci, nu te ocupa tu de energia mea pusa in slujba victimelor (voastre), ca ma ocup si io acuma de a ta! :-))) Ia zi, ai reusit sa donezi ceva saptamana asta?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:

mariamunteanu, nu tin minte sa ma fi adresat tie.

Nici eu nu ma adresasem tie si totusi ai raspuns unei intrebari adresate Ioanei.

_
Iti repet: nu ai nici o sansa sa ma convingi sa gandesc la fel cu tine.

NIci nu incerc sa te conving sa gandesti ca mine, doar iti cer sa-mi respecti dreptul la parere iar tu esti obligata sa-l respecti.
_
Ai folosit o expresie excelenta: idei falimentare.
Da, este vorba aici despre idei falimentare. Cele sustinute de tine & comp.

Eu si altii, spre deosebire de tine, am venit cu exemple din viata de zi cu zi. Tu ai sustinut una si aceeasi idee fara baza reala.

Cand ceva este falimentar, inchizi pravalia si te apuci de altceva.

_
Deci, nu te ocupa tu de energia mea pusa in slujba victimelor (voastre), ca ma ocup si io acuma de a ta! :-))) Ia zi, ai reusit sa donezi ceva saptamana asta?

Victime ? Care victime ? Te referi cumva la baietii pe care i-am sedus si abandonat ?
Sigur, am inceput cu un copil cu dizabilitati care si-a dorit ceva anume de Craciun. Urmeaza sa primesc inca o scrisoare de la alt copil si apoi voi merge impreuna cu sotul si copiii mei sa ducem cadourile.
Maine merg la un concert de muzica bizantina unde se vor face donatii pt. copiii orfani din Arad.
Si inca mai am proiecte la care tin mult si in care caut sa implic mai multa lume pt ca ajutorul sa fie mai substantial.

Maria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariamunteanu
Victime ? Care victime ? Te referi cumva la baietii pe care i-am sedus si abandonat ?

Maria
[/quote]

sorry dar asta nu pot sa cred..ca ai sedus si abandonat vreodata.

Mergi la inceput

Ei da, trebuie sa recunosc ca asa am facut, i-am sedus si abandonat, bietele victime... Pacatele tineretilor ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariamunteanu

Ei da, trebuie sa recunosc ca asa am facut, i-am sedus si abandonat, bietele victime... Pacatele tineretilor ...

cite victime ?......se calculeaza numai cele de la 18 ani in sus..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:

quote:
Cum se explica faptul ca multi tigani devasteaza casele unde stau? Ce anume din traditia lor poate sa explice chestia asta?

Simona, daca dupa 31 de pagini in care se incearca sa se explice si sa se inteleaga oarecum unele dintre actiunile si atitudinile romilor, mai intrebi daca devastarea caselor are de-a face cu traditia...

Nu am sustinut ca ar avea vreo legatura cu traditia. Nu inteleg cum ar putea avea vreo legatura cu traditia, dar nu inteleg absolut deloc de ce se intimpla.

Am inteles punctul tau de vedere. Tu spui ca tiganii sint necivilizati pentru ca noi ceilalti ii marginalizam si nu ne purtam frumos cu ei. M-am gindit la asta, abordarea e interesanta dar nu stiu daca sint de acord.

Am avut in WE o discutie cu cineva venit din Franta care spunea ca intr-un orasel de linga Paris primaria a dat tiganilor un castel sa locuiasca acolo, si dupa citeva luni l-au devastat. Livia spunea mai sus ca tiganii devasteaza spitalele pe unde trec. Noi toti stim de blocurile cu tigani din oraselele comuniste, rau famate si care nu aratau niciodata bine.

Deci, tiganii devasteaza. Cum se poate explica asta?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
NIci nu incerc sa te conving sa gandesti ca mine, doar iti cer sa-mi respecti dreptul la parere iar tu esti obligata sa-l respecti.

Vai de capu' si de zilele mele!
mariamunteanu, tre' acuma sa-ti explic si cum e cu respectul parerii celuilalt, care respect nu este egal cu suprimarea sustinerii unei pareri diferite de a parerii celuilalt, care sustinere a unei pareri diferite este o obligatie ca-sa-zic-asa a unei polemici civilizate?
Draga mea, nu, la asta nu ma mai bag. Vreau odihnaaaaaa!!!
Ti-am pus iconul , nu te-am impresionat.
Ti-am pus iconul , nu te-am impresionat.
Ce as mai putea face? Asta? Poate asta? sau sau sau sau .
Aaaaa, nuuuuu, sigur www.youtube.com/watch?v=AGQk18Sqk-A&feature=related" target="_blank">astaaaa!!!! !!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput