Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 19
Nonna76 spune:
Buna dimineata si
e gata.E pusa in cescute, iar zahar si lapte isi pune fiecare dupa preferinta.
Aylin draga,m-am uitat iar la pozele fetei tale.E perfecta.Ti se pare slaba? Relaxeaza-te putin si macar o perioada uita de cantitatea de lapte dint-un sin,de cit maninca fata in 5 min. si alte asemenea.Poate Alma vrea sa fie manechin si tu vrei sa indopi fata de mititica.
Eu pe andrei nu l-am cintarit de la vaccinul de 2 luni.Am sunat dr. si a zis ca la ea colcaie de virusi si sa venim numai daca dorim.N-am dorit virusi asa ca ne vom duce abia la vaccinul de 4 luni.
N-am facut proba suptului niciodata,nu stiu cit a luat de la 2 la 3 luni dar copilul meu e bine,cind ii e foame maninca(cit are chef),ride si se zbenguie,doarme cind ii e somn,sta in brate cind are chef(f. des adica).
Eu la primul m-am stresat cit pt. 3 copii si mult rau mi-am mai facut mie in primul rind.
Sper ca n-am suparat pe nimeni.
Weekend placut.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
oaana spune:
Se pare ca sunt prima..desigur daca de pe la 6 nu mai dorm...dar intai am citit.Asa ca va dau o
mare de la Barlad-stiti voi din Moldova
.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
oaana spune:
Nonna mi-ai luat-o inainte,dar nu-i nimic va prind bine si doua cafele...
Eu de cateva nopti nu mai dorm bine,dar am promis sa nu ma plang atat timp cat bebeul e sanatos...
Daca am vazut eu ca Karliga ne omoara cu mancaruri bune,am facut si eu ieri ciupreci prajite si cu smantana(pt. sot)ca mie imi plac mai mult prajite...asa si am facut o mamaligutza buna buna si am papat de abia puteam merge...Insa asta noapte AAron a avut de suferit din cauza poftelor mele-adica l-a durut tare burtica de la ciuperci-deci nu foarte curand o sa mai incerc asa mancare buna.
Asa ,si bun venit noilor mamicutze.
Si La multi ani cu intarziere pentru ieri tuturor Gabreielelor si Mihaelelor,si deasemeni pentru Valen

Acu nu mai imi vin ideile ca sunt obosita dar va mai scriu eu.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
cris_m spune:
Neatza!
Vad ca nu s-a mai trezit nimeni,pregatesc repede o
sa fie calduta...
Eu sunt mai matinala,dimineata am dus copilul la scoala(brrrrr, cam ger dar este soare asa ca pe la pranz o sa fie binisor). Am vazut ca voi forumiti pana tarziu, noi la 10 tragem obloanele.
Nico,sanatate multa,sa te faci repede bine si sa te intorci la puiutii tai.
Sanatate multa si bebeilor cu probleme si mamicilor lor, sa va faceti bine ca tare e rau sa fii bolnav...
Aylin,legat de alaptatul de 5 minute...tine cont ca avem niste superpompe de copii.Cand le e foame trag cu pofta repede si se satura, important este sa ia in greutate constant.Oricum incep sa creasca mai putin, nu cred ca este cazul sa ne panicam.Cica la 4 luni ar trebui sa aiba cam dublul greutatii de la nastere, dar nu e batut in cuie...
Ioana mea de cateva zile e pisica rau, daca vreo doua zile a tors linistita si a scos niste i-uri luuungi, de ieri este pisica in calduri(norocul nostru ca stam la etajul 2 ca altfel se umplea balconul de cotoi)
Nu ma mai lungesc, ca se raceste cafeaua!
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
cris_m spune:
Nonna,am pus de cafea in acelasi timp...![]()
cris_m
mami de Ioana(16.08.2007) si Andrei(30.10.1999)
http://www.flickr.com/photos/cris_m/?donelayout=1
jadi spune:
Mama ce de cafele! Am luat si eu una la intamplare
. Vlad se ocupa de Tudor si profit si eu sa scriu un pic.
In primul rand sunt datoare cu urari de bine sarbatoritilor de ieri mai ales pentru Gabiarama si tizul si pentru Valen! Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!
Eu am o groaza de treaba, Dodolinul e binishor, parca respira si el omeneste, ieri seara am terminat tratamentul cu prednison si am ramas cu aerosolii. Vlad parca da sa reinceapa raceala, l-am scos un pic ieri si e asa febril dar inca nu a facut temperatura. Deci nu e musai sa il duc la gradi, poate sa raceasca si acasa
Iar baiul meu cel mai mare este ca Tudor nu mai vrea sa doarma ziua deloc, scoate chiote de fericire si zambeste in permanenta dar somn ioc!
Diana2007, si Dodo vomita de 1-2 ori pe zi, mai ales din cauza tusei. Am observat ca daca il tineam mai mult de 20 de minute la san fara sa il ragai, sigur vomita, asa ca il scoteam fortat de la san la 10 minute, il ragaiam si continuam. Iti dai seama ca are caile respiratorii incarcate si suptul devine dificil iar ragaitul se poate transforma usor in varsatura.
Carla, am vazut ca ai revenit in forta, sper sa nu mai existe conflicte si exacerbari! Sa te bucuri de fata si sa fiti sanatosi!
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Sa nu uit sa le urez si eu "bine ati venit" fetelor celor noi si bebelusilor!
Alina.a , nu am vazut inca pozele , promit ca ma voi uita!
Am stabilit sa mergem de revelion la Sucevita. Drumul e lung si sper sa nu se inzapezeasca Romania exact de rev. Fetele care sunt prin preajma pe acolo, imi puteti spune cum e la Sucevita? Eu nu am mai fost in nordul Moldovei din clasa a 8-a ![]()
Si in disperare de cauza am inceput sa ii dau zdranganele lui Dodo si am observat ca apuca mai bine cu mana stanga decat cu dreapta. Invariabil intinde mana stanga, dreapta e ocupata sa o tina in gura. Asa ca am inceput antrenamentele de dreapta. Ii pun toate jucariile in mana dreapta!
Cu mulsul, ce sa va zic, eu nu reusesc sa fac rezerve. Din cand in cand am avut sanii mai tensionati si am muls un pic asa ca am si eu 2 pungulite cu lapte in congelator. Cand voi merge la servici o sa vad cum o sa ma mulg, deocamdata nu stiu cand voi incepe serviciul desi sotul zice la toti ca dupa 1 ianuarie! Si la mine pompa de la Avent e sfanta, scot ml destui daca nu alaptez, daca alaptez, nu scot mai mult de 40 de grame asa ca nu ma mai obosesc.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Azi vin si mamele mele, imi aduc salata bouef, cred ca asta o sa mananc 3 zile ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
Nonna76 spune:
Jadi,daca te inzapezesti prin Moldova ai la cine sta ca suntem destule fete.
poze
poze botez
Monica ,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)
jadi spune:
Nonna, sunt sigura ca o sa am loc eu si plozii mei , am niste prieteni si la Vaslui si la Iasi dar cine stie ![]()
Deni &
Vlad & Tudor