Strumfi de iulie-august 2007 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
violetan spune:
Carla, ai dreptate. Am sunat la bebelusul tau adineauri si nu au decat 2 pompe electrice: de la philips avent si de la medela, una 3 milioane si alta 5. E prea scump si m-as zgaria pe ochi daca nu ar scoate 5 litri de lapte pe zi cel putin :)) Sabinutza ta seamana cu bebele meu hihi, si al meu are un costumash mov ca al ei...
Nu stiu de unde sa imprumut, ca nu am pe nimeni care sa fi folosit...toate prietenele mele (si sunt fff multe) au dat numai lapte praf la bebeii lor sau cel mult completare...si nimeni nu ma sustine ca voi cu alimentatia naturala, nici macar asistenta care insista sa-i dau completare si sa nu ma mai agit atat. O sa vad ce fac...
Lia, exact asa cred si eu. Simt ca as putea scoate mai mult cu alta pompa...cu asta clasica, dupa ce ca ma doare ca naiba mai si dureaza fff mult si nu mai curge nimic la un moment dat, oricat m-as stradui. Si intentionez sa ma mulg si la birou, ca altfel chiar nu fac fata...ufffffffffffff!!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
andicu spune:
Hello.
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI, GABRIELI SI GABRIELE, MIHAI SI MIHAELE! sa traiti, sa fiti sanatosi si sa aveti viata frumoasa si implinita! 

Raportam si noi ultimele vesti: am scapat de raceala, drept pt care am facut azi vaccinul de 4 luni, deocamdata suntem bine. La ultimele masuratori, ieri, la aproape 4 luni 1/2 avem aprox. 9 kg si 71 cm !
se pare ca o sa mai fie un lungan in familie inafara de frate-miu! ![]()
Nico, sanatate multa si refacere rapida! 
Numai bine tuturor!
Andicu mami de
www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip Gabriel(27 iunie 2007)Cum crestem noi

Ioana75 spune:
andicu, felicitari pentru dimensiuni
. Smaranda mea de 5.5kg cred ca arata ca o jucarie pe linga flacaul tau
.
Violeta, super bona ti-ai gasit. O sa te contactez daca ma apuca disperarea si am de gind sa apelez la agentii, multumesc
.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
CarlaV spune:
Violeta, a mea e Avent Isis IQ Uno si e cam 6 mil. dar si-a facut bine treaba, nu mi-a dat vreo secunda senzatia de san prins cu usa. Unde ai poze cu flacaul tau?
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei
Gabrielabv spune:
eu am renuntat la pompa ca simteam ca fac pe mine de durere cu cea de la Primii pasi iar cu Issis de la avent nu scoteam nimic.Acum ma mulg manual si cat pot sa scot asta e, dar am observat ca Medeea scoate mult mai mult
In legatura cu mililitri si greutatea am facut eu masuratori si pe cantar sunt la egalitate
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
Gabrielabv spune:
Carla ti-am admirat pozele si e una cu Sabina si taticul ei in care o pupa pe nasuc cand o tine in marsupiu de mi-a dat lacrimile. Sunteti o familie ffff frumoasa si se vede ca va iubiti mult. Sabina e o dulcineee si va
frumoaselor
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
monicabo spune:
CarlaV, ti-am admirat pozele, aveti o fetita f frumoasa. Este mai mare cu 4zile decat Andreea. Am o curiozitate: la ce spital ai nascut, ca am vazut ca v-a lasat (pe ai ta din familie banuiesc) sa filmeze/pozeze... La mine, cand am nascut era f maere aglomeratie, sotul si parintii nostri pe rand, au asteptat in hol, si m-au vazut doar dupa ce am nascut. I-ar copilul l-au vazut tot asa, dupa ce l-au dus la neonatologie.
Si mai vreau sa te inteb, tot pe tine, la semnatura, cum ai facut linkul acela? Adica ai scris "Sabina" si te directioneaza catre un site al vostru? Ca si noi avem la fel, poze pe un anumit site, si as vrea la fel sa fac, sa scriu "Andreea Ioana" si sa ma trimita la acel site
merci anticipat :)
Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by monicabo
Aylin, Andreea a luat asa pe luni (ti-am zis nu face parte dintre copii dolofani)
Luna 1: cam 900 g
Luna 2: aproape 700 g
Luna 3: cam 350-400 g
Luna 4: la saptamani din luan a 4 a, luase 500 g, sa vedem la luna cat o avea...
Deci cel mai putin in luna 3
Voi in ce parcuri mai iesiti? N-ati iesit niciodata in Sf Maria?
Mi-e mi-e greu cu ea acum, sunt singura peste zi, si acum cat nu sta in fundulet, mi-e frica s-o pun intr-un scaunel de masina si de aia merg mai pe langa casa.
Cand mai sutn cu cineva si iesim cu masina, mai mergem si in Kiseleff, Herastrau. Sau vara cand ieseam seara, mergeam cu sotul meu cu masina pri Herastrau. Dar cum nu mai putem iese asa tarziu, trebuie sa ma descurc singura in cele mai multe din zile...
cred ca si noi in luna a 3a tot cam asa o sa luam din pacate. noi am luat 1240g, apoi vreo 900 si acum 220 in 15 zile.
noi iesim in floreasca, unde merg cu fianna, sau in kiseleff, sau in herastrau. in herastrau ma duc pe jos. bunica mea sta pe carol knappe, si stiu ca de acolo mergeam aproape in fiecare zi pe jos in herastrau. de aia ziceam ca poate mergi si tu. dar acum e mai greu, pentru ca daca e departe si o apuca foamea, nu mai e asa de usor de mufat...
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
monicabo spune:
Imi cer scuze pt greselile de ortografie, dar m-am cam grabit, si nu stiu sa intru sa editez.
liadorian spune:
Violeta, acum mi-am adus aminte (poate stii deja chestiile astea, dar scriu totusi...): ca sa scoti mai mult lapte, poti sa masezi bine sanul dinspre baza spre aureola si apoi sa pui din nou pompa. Eu mereu mai reuseam sa scot lapte in felul asta, chiar si cand simteam ca am golit sanul. Si compresele calde inainte de muls (la naiba cu termenul asta, dar altul...) sunt foarte bune. N-o sa le poti folosi la munca, dar acasa... Eu de obicei umezeam in apa calda un Pampers curat si-l tineam pe san (pastreaza caldura mult mai mult timp decat o compresa obisnuita).
Cat despre felul in care-ti hranesti copilul, e in intregime decizia ta. Si daca vrei sa ramai pe lapticul tau, si daca treci pe formula sau alegi varianta mixta. Fii si tu vategorica cu cei din jur si cere-le fie sa te sprijine, fie sa-si inghita comentariile. La urma urmei, daca tu esti dispusa sa faci eforul asta, cine ce treaba are cu tine?!
Lia si
Miruna Demetra
(8 august 2007)