Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Cum sa nu ma vopsesc ?
m-am vopsit si data trecuta , nu cred in asa ceva . Cel mult poate in ziua in care te vopsesti e mai problema de ce ar fi si dupa aceea ?

Eu abia astept ziua de sambata sa ma duc la cosmetica - am 3 ore rezervate , ii las lui bebe o sticluta cu lapte la pompa .

Chiar am vazut ca scria cineva pe forum ca dupa 21 de sedinte de electrostimulare , vacuum si impachetari a slabit 8 kg . Credeti asa ceva ?
Si daca da , stiti un cabinet undeva in zona incepand de la Nerva Traian spre Victoriei , Piata Presei Libere ?

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

si la mai multe lunisoare sarbatoritilor de azi : Ryuji si Naoki; Raisa, Yannis si Cristian si Stefania

doinidoini si al meu facea la inceput asa... inclusiv faza ca era cuminte cand il spalam la fundulet la chiuveta. Tu il bagi in apa intai cu spatele si cu fata la tine? Ca eu asa faceam initial si urla rau. De cand am inceput sa-l bag intai cu burtica in apa este o fericire baita, sta ca o broscuta la spalat.

Roxule multumim de complimente. Sa stii ca si pletosul tau este un dulce, asa marisor cum e el.

Voi vorbiti de program... Robert nici nu stie ce inseamna asta . In fiecare zi e altceva: uneori dormim toata ziua, alteori uitam ce mai inseamna somnicul ziua... sunt fericita ca stie ca noaptea e de somnic si atunci doarme fara probleme, uneori chiar stam si ne adormim singuri. Acum dormim, ca ne-am trezit la 8 cu chef de zambarit si vorbit. Ieri la ora asta de abia se trezea

Eu am scapat cu vopsitul... ma laud ca dupa doi ani si ceva am ajuns sa am in cap numai culoarea mea naturala fara pic de par vopsit... asa ca il las deocamdata asa

Bafta micutilor care se vaccineaza azi!

Mad, mamica de www.flickr.com/photos/9465085@N07/?saved=1" target="_blank"> Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Sim, Gema sau Mihaela puteti sa-mi spuneti si mie intr-un email (maca_magda@yahoo.com) cum i-ati multumit lui TUTU. Eu ii sunt tare recunoscatoare si as vrea sa-i arat asta. Luni pe 12 merg la control. Voi cum ati procedat?
Va multumesc
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna dimineata mamici.
atat m-am mirat de feciorul meu ca nu a plans o zi intreaga incat azi noapte am prins o reprezentatie de zile mari.si chestia e ca nu avea chiar nimic.colici nu,schimbat era,mancat era,l-am intors pe toate partile si nu avea nimic.explicatia lui ta-su:plange de plictiseala.:)).oricum daca vreun vecin nu stia ca la ap 53 este un bb a aflat azi noapte.bine ca nu l-a tinut prea mult,cam o jumatate de ora.dar urlete nenica.
despre programul lui bb pot sa spun doar ca nu seamana 2 zile intre ele,am parte de muuuuulta variatie.singura constanta este baia,pe la ora 20 asa.
cat despre vopsit nu stiu ce sa fac.ii mai las putin culoarea naturala pana vad ce si cum.in schimb am fost la cosmetica si manichiura si a fost super relaxant.eu am tenul deschis la culoare si uscat, se vede orice pe el asa ca merg des la cosmetica.
fetelor bebeii vostri adorm cu muzica?al meu este prieten bun cu demiss roussos.ii pun sa asculte si nu am treaba.ori adoarme ori sta cuminte.in schimb nu ii plac nici linistea nici intunericul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Doini, al meu a urlat la prima baita, cand l-am bagat direct in cadita pt ca aluneca. Dupa aia i-am pus un scutec de finet si se simte in siguranta, nu mai aluneca.
Mada28, i-am cerut nr de cont de la fundatie.
Bebe al meu s-a trezit direct dimineata la 6, apropo de program. Si atunci, ma dusesem sa vad ce face si m-a auzit. Deci, am dormit 8 ore legate in conditiile in care papa doar la san
Sabina, a luat super bine in greutate bb Gheo, laptareaso!

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

afibebe, stiu ca pe vremuri se dadea asa la copii, dar acum se diversifica mult mai tarziu, in primul rand pentru ca daca diversifici, scazi aportul de lapta si prin urmare cantitatea de calciu ingerata de catre bebe. Pe de alta parte, nu are enzime in stomacel sa digere toate aceste sucuri....iar singurul suc, de fapt ciorbita acceptata de bebe la varsta asa este cel/cea de morcovi

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Ligeea eu am de asta si sunt f multumita. Daca este si in Ro de cumparat ti'l recomand. Si culoarea imi place, si pt ca se face schelet acum cand nu am nevoie sa il folosesc ca si carut, ii pun doar culla sau scaunelul de masina.

http://www.bimbomarket.it/product.asp?Id=1015

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Afibebe, o sa ma interesez sa vad ce se intampla cu OUG 148. In ceea ce priveste diversificarea, eu am editia din 2006 a cartii lui Capraru si scrie ca inainte se diversifica devreme la noi, dar in prezent nu se mai recomanda. Poate ai o editie mai veche a cartii.

Sim si Stefan (25.08.2007)
BB Stefan creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Na...ca nu mi'a raspuns nimeni la intrebari Ati sarit peste posturile mele...

Macar distrati'va putin de Robertzica mea

http://www.atio.info/Robert/DSC04202m.JPG

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

quote:
Originally posted by ligeea

revin si eu

A avut si baietelul meu hernie ombilicala - normal daca de la 2, 4 kg a ajuns la 3 luni la 6,5 chiar urata . Eu i-am pus un banut in leucoplast si apoi il lipeam la buricut -i-a trecut in 3-4 luni s-a retras singur . Trebuie sa pastrezi o igeiena stricta a buricului de 2-3 ri pe zi si la baie scoti banutul si lasi un pic sa se ,,aeriseasca ca trasnpira sub leucoplast . Buricul piciului meu arata acum perfect , fetita unei prietene care a zis ca sunt ,,babisme are un buric ca o puta -scuze de expresie .

In legatura cu baita -eu ii pun un prosopel moale in cadita si il infasor pe butica in timp ce il spal , il incalzeste si-l face sa se simta in siguranta

M-am prins de la ce are colici Bem -Bem -de la biba -nu stie sa bea si inghite lacom jumate aer jumate lapte asa ca la nici 20 min incepe un racnet de o ora in care zici ca moare copilu de atata urlat . Sotu vroia sa mergem la spital ca ,,are sigur ceva -cu celalalt daca tragea 2 parturi eram la Budimex in camera de garda

In cele din urma pe la 10 jumate s-a potolit si a dormit pana la 3 , amancat iar dar dupa aceea s-a trezit din 2 in 2 ore de m-a capiat pana la 8 -nu suge suficient si i se face foame , altfel e pasnic nu urla , suge de cateva ori si se culca .

Mai spuneti-mi si mie ce carucioare aveti , maine ma duc la cumparaturi si tot nu m-am hotarat .

ligeea

inglesina zippy system si sunt f incantata de el

Betty78deMario-Alexandru 16aug2007
pozele noastre
poze noi cu bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput