*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (167)
Raspunsuri - Pagina 6
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi...am pus mana pe pc-ul colegului si repede ma bag la o postare, ianinte de a ma apucat de citit in urma...
Sunt tare happy cu bona, Sarah o iubeste mult de tot. Ieri seara cand pleca Flori, Sarah a strigat dupa ea "Foi, pusi-pusi"!Dupa ce s-a intors Flori s-o pupe, i-a zis apoi "pa, Foi, maine, maine vine Foi".
Plus ca-mi face suuuper curatenie, ordine impecabila etc. Ieri mi-a pus toate lucrurile in suuuper ordine prin dulapuri!
La serviciu e suuper ok, dau luni examenul de evaluare, dupa cer scap de stres si intru in paine cu treaba!
Ma duc s acitesc in urma...
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Wow, Alexandrina, deci sunteti in ultimele clipe in varianta 2 in 1!! Sa ai o nastere usoara, bebe sanatos, sa te refaci repede si mult laptic!
Poate totusi scapi cu mai putine zile de stat in maternitate, cred ca acelea vor fi cele mai grele momente...
Nu pot sa uit nici acum mesajele tale dinainte de a-l naste pe Mihai, eram si eu pregatita de start si citeam cu sufletul la gura tot... Sper sa reusesti sa ne dai si acum de veste tot asa de prompt si optimist!
Maria & Cristian (22 dec 2005)
alexandrina spune:
Maria, mi-e si teama sa te intreb ce-ai citit de ciocolata in sarcina, ca eu de data asta n-am reusit sa ma abtin, uneori am mancat si cate una pe zi. La Mihai am reusit sa-mi impun sa mananac una pe trimestru.
Am incercat sa citesc si eu ceva articole de pe iVillage ieri dar n-am reusit, nu stiu unde si cate join-uri trebuie sa dau.
A, mi-am mai amintit sa zic ceva.
Tania de ce trebuie sa asculti pe la usi? Eu as zice sa faci parte si tu din peisajul lui Stefan cat de mult poti, sa nu simta o separare totala. Si mai ales sa nu simta doamna ca are mana absolut libera. Cand ti se va potrivi sa iesi si tu cu Anna la plimbare iesiti cu totii, chiar daca nu stai cat stau ei.
Eu daca as lua atatia bani ca bona ta, mi-ar fi efectiv jena sa stau sa ma uit la televizor in timpul "serviciului" si inca de fata cu "sefii".
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
Noki_Lara spune:
Ionikka, ma bucur ca ti-ai luat inima in dinti si ai tras o postare! Tinem pumnii sa treci cu bine si fara probleme medicale peste restul sarcinii!
Cami- m-am delectat cu poyele voastre! O frumusete de printesa ai. Dar pozele preferate raman cele cu tot familionul!
Lavi- ma bucur din suflet pentru reusita operatiei. Tinem pumnii si pe mai departe sa fie refacerea rapida si usoara!Cu tati si laptopul...nimik nu ma mai mira in ceea ce-i priveste pe barbati!
Anda77- veyi ca a inceput poetul sa povesteasca_ Rabdare, ca vin ele discutiile!
Leea- ooofff...deja simt io ca o iau rayna canmd yici ca iar i-a crescut febra. Nu e corect sa dureye atata o boala nenorocita! Multa sanatate si yic si eu la fel cu celelalte fete..du-te la spital si cauta alt doctor!Multa putere iti doresc!
Ina- daca ai stii de cate ori am vrut sa scot emoticonul cu suzi...dar! noi mai avem suzi la nani..si arata exact ca ca in acel emoticon..Plus ca emoticon cu zgatie habauka und egasesc io????
Meems e o faya asta cu fityele la nani. Asa-i si la noi seara. Culmea e ca e muuult mai cuminte daca la baita nu ajunge Adi ci-i fac doar eu. Io yic sa nu o mai iei in brate, dar sa stai cu ea in camera pana adoarme, facand ssstt-sssst. Noi cam asa adormim seara.
Alexandrina- mult a fost, putin a ramas! curaj gaina, ca te tai!Tinem pumnii sa ai o nascare rapida si placuta!Exista si asa ceva!
Gata...am ajuns la zi cu cititul..
Vecina Miha, ce faci? Recuperezi munca si din ziua de ieri?
Mimmi- cum se mai simte Daria?? Esti la serviciu????Sanatate infinita!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Mihaelutat spune:
Heloo colectie draga. Revin dupa o zi de absenta cauzata de o poveste nasoala, gen ce sa intampla acum in Italia. Luni seara, la ora 17.30-17.45 pleaca bona mea spre casa, la doua strazi de mine, si este atacata de doua femei de etnie larg cunoscuta tuturor, adica rroma, care au vrut sa o jefuiasca. Lili nu a dat drumul la geanta si pe cale de consecinta a luat o mama de bataie de nu iti vine a crede. Ieri nu a venit desi ea insista sa vina dar nu am lasat-o si azi cand am vazut-o m-am oripilat. E saraca umflata cu totul, are niste zgarieturi la ochi de nu iti vine sa te uiti, la ureche, plus o stare psihica de numa'. Imi spunea saraca ca daca trece cineva pe strada pe langa ea tresare... De azi o sa o duc eu acasa seara, adica ea sa coboare cu Titi, il bagam in masina, o ducem si ne intoarcem acasa. Asta este, eu sper sa nu se fi socat prea tare si sa poata veni in continuare.
Leea sanatate puiului, duceti-va la spital, oricum ar fi de naspa cred ca e mai bine sa il vada macar un ORL-ist.
Tania nu mai sta pe la usi, incerca sa ii arati ca daca vine bona nu inseamna ca tu pleci si il lasi, ci doar ea este un partener de joaca.
Lavi sanatate tatalui tau si optimism.
Pupici
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Am fost la alt pediatru.Are otita destul de avansata.I-a schimbat tratamentul: Zinnat in loc de klacid, Otis in loc de otocalm,biotics si nizoral,tantum verde, colargol, olinth_ aerorolii cu ventolin.
E tot im stare proasta,azi iar avea febra.Si cum o nenorocire vine cu 70 dupa ea, io ma simt ca dracu cu dureri de cap si oase,deci racesc si io.In plus, mi--a lovit un bou masina in timp ce era parcata la farmacie.Innebuneeeeeeeeeeeesc.Va dati seama ce de drumuri si nervi?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
anda77 spune:
a-ha! ce zicea maimutza de pediatra, ca are "reactie otica" sa-i dai niste picaturele de otocalm, ha?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Mihaelutat spune:
Leea da-o naibii de masina ca e fier, si acum si un top model mai e sifonata si nemaciata din cand in cand, daramite o masina...Tinem pumnii sa mearga bine tratamentul. La otita antibioticul se ia minim 7 zile, de preferat 10 din cate stiu eu, asa ca e drum lung inainte.
Mihaela
album dn Titi
maria_alexia spune:
Leea, bine ai facut ca ati mai cerut o parere! Sanatate multa ambilor si rabdare !
Cristi iarasi are muci, m-am cam saturat, e a nu-stiu-cata repriza pe anul asta. Intrebarea e: ce picaturi sa-i cumpar, avand in vedere ca pana acum n-am avut in casa decat Marimer? M-am ametit tot citind de Olynth, Vibrocil, Colargol si alte cele... Si de care - spray, aerosol, picaturi ?? As vrea ceva sa se administreze cat mai usor, Marimer-ul nu reusesc nicidecum sa i-l dau, nu sta nici sa-l aspir decat daca-l imobilizez bine in timp ce tati face operatiunea... Care se lasa cu lacrimi de crocodil si cu muci si mai mari, nici nu stiu daca mai are rost sa ne luptam in conditiile astea...
Am retinut si aplicat sfatul cu statul la aburi, deocamdata e singura operatiune care ne reuseste cat de cat.
Chiar, e vreun copilas pe-aici care a invatat sa-si sufle nasul singurel?
Noki_Lara spune:
Maria, da, Sarah-si sufla nasul inca de la raceala din primavara. Cu nasul...daca curge lejer si e mai infundat, asa...VIBROCIL, de 3 ori pe zi.
Daca curge garla, valuri..COLARGOL, de vreo 4-5 ori pe zi. E ala de pateaza rau de tot, dar e tare bun.
La noi a mers tratamentul asta mereu. e dat de doctor, normal.
Am vorbit cu bona acum...cica a plans azi dupa mine, ma cauta prin casa si ma tot stiga. Of, numai mama sa nu fii!
Poze cu Sarah si mami
Varsta Sarah