Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)
Raspunsuri - Pagina 12
danette spune:
quote:
Originally posted by LuminitaB
salutari si speram ca nu ne-ati uitat. Eu nu scriu dar va citesc constant. Azi am facut o exceptie pentru ca am observat ca cineva foarte drag noua, tuturor s-a retras de pe forum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=6
Eu sper sa fie doar o greseala.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.
pozele noastre
ONITZA?
ce s-a intamplat oare?... doar a scris iei pe DC si-am si vorbit cu ea pe mess si nu zicea nimic...
Cecilia C spune:
Monica, Bits eu cred ca ati incurcat borcanele , ha ha
ati vorbit prea mult de forme si torturi si ati uitat ca suntem numai in noiembrie
si ca ziua lui Alexander e abia pe 12 Decembrie dar sunt convinsa ca urarile sunt binevenite si in avans
pupam strumfii lui Miki si sper ca ati avut parte de o petrecere frumoasa la botez si va asteptam cu pozitze.

La Multi Ani!!! DARIA si DENNIS 

sa fiti sanatosi, voiosi, norocosi si tot binele sa va inconjoare.

Aime pupam
Vladutul cel frumos, sunteti asa de frumosi in pozele de la nunta, ati avut cavaler nu gluma si vad ca este un ajutor de nadejde si acasa. Aveti baiat mare, ce mai
..eu ma uit numai la Alexia mea si nu-mi vine sa cred ca azi maine are 3 ani....va pupam si sunt minunate toate pozitzele, sa ne mai delectati cu asa ceva mai des 

danette spune:
Fetelor, am vazut poze cu copilasi frumosi si cu tortulete super!
Bits,
ici micutilor... sunt 2 scumpici!
Aime,
ici si lui Vladutz cel blond si zambitor. Am intrat pe albumele tale culinare... si-am salivat bine aseara
Esti maestra, mey!
Daniela! felicitari pentru sarcina! sa fie una usoara si sa va dea DD un bebe sanatos si cumintel.
La multi ani cu sanatate si bucurii(cu intarziere) lui Mihai Daniel!
Oti, Ana e o dulce. Sunt asa de reusite pozele de la gradinita. Chiar si cea 'atipica' e mortala!.
Am vazut iarna 'de la voi'... 'la noi' e "MAI" iarna decat in NO. Ninge de cateva zile (cu pauze) dar e un strat considerabil de zapada deja.
andreap spune:
Buna dimineata si de la noi!
Am vazut poze cu flacaii lui Bits,cu Ana blonda(da' ce s-a incadrat in peisaj..),cu Vladut,cu gemenii Bianca si Tudor si cadourile lor.Sunteti toti niste frumosi
.
Noi in WE am fost la Pitesti,vremea rea ne-a tinut mai mult in casa.Oricum Mariuca a 'achizitionat' una bucata raceala;fara febra doar mucisori si tuse
.Suntem pe medicamente.si cum asta nu era de ajuns, pe mine ma cam supara urechea dreapta,cea cu belele in primavara
In rest sunt mai bine,burtica nu ma mai supara asa tare,de maine stau acasa.Asa ca nu voi putea INTRA PE NET
pupici
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
Otiliav spune:
Daria,
Denis, sa cresteti sanatosi si cuminti!
Eu sper sa fie o greseala, sau poate Ioana vrea sa isi schimbe nickul. Off, abi astept sa se lamureasca treaba.
Andreea, sedere placuta acasa si cu folos si fara dureri de ureche! Nu ai pus picaturi?
Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
roserb spune:
Adriana,sa-ti traiasca copilasii, tare frumosi sunt. Bianca si-a pastrat finetea pe care o avea de mica, iar Tudor, intr-adevar iti seamana foarte bine. Ce torturi grozave ati avut!
Bitsule, m-ai dat gata cu pustii tai,sunt asa dulci. Si Amon a crescut tare mult si e un falcosel
.
Otilia, subscriu si eu ca Ana e cea mai haioasa in poza de grup, sa vezi tu ce o sa o distreze imaginea asta peste cativa ani. In pozele in care doarme sub masa e mortala.
Simona, sa-ti traiasca nazdravanul si sa fie sanatos! La multi ani!
Daniela, felicitari pentru sarcina, sa-ti mearga bine si sa ai un bb sanatos !
Aime, pupam Vladutul dulce si blondin, mama ce cavaler ai avut la nunta! Sunteti niste frumosi cu totii! (sotzul meu umbla prin zona voastra saptamana asta, pesemne ii e dor de ceva zapada
- bineinteles ca s-a nimerit tocmai acum cand aveam nevoie de el , cu petrecerea Biancai de sambata)
Bitsule, despre "nu pot" eu am problema inversa, in sensul ca vrea sa le faca pe toate singur, greeeeu de tot accepta ajutor. Asta e si bine si rau (mai ales daca are de luat ceva de pe un raft de sus si se cocoata precum omul paianjen de o sa mor de inima intr-o zi!)
Fulgule, te-ai mai gandit la oferta mea ?(remix intre Chippendale si Spongebob?
)
Roxana&Co
POZE CU PITICII
daniela_sb spune:
fulguletz, adriana, diana, simona, roserb, danette multumesc. De abia astept. Imi sunt asa de dragi... tot cate doi fratiori... bucurie la patrat ce mai...
I-am vazut si pe Bianca cu tudor, pe Kenzo cu Amon din nou. 
De Ana... nu mai am cuvinte... cel mai vesel copil pe care l-am vazut. E o dulce. Al meu nu ar adormi vreodata singur...
Ei si ce mai ajutor in bucatarie am vazut. Si cum stie el sa se roage.
la Vladutzu, bucuria si sprijinul lui mami.
La multi ani! Daria si Denis. Sa cresteti mari si sa aveti parte de tot ce va doritzi voi si parintii vostri.
Si noi suntem la faza cu nu pot mami ca sunt mic, sau ia-ma in bratze, tu nu stii ca sunt mic si obosesc... Dar cand interesul e altul, un doi zice ca acum e baiat mare si aprinde el lumina, lucreza el la calculator...
Try, Danutz seamana tot cu tati. Zici ca e copie la indigo. Tati era exact asha cand era mic, chit ca acum s-a schimbat si nu mai are parul nici blond si nici ondulat (sau daca il mai are nu se vede ca e tuns scurt
).
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
paxela spune:
avem si noi cateva pozite noi din weekend de la Cheia , prima zapada a Deliutei pe care a gustat-o doar din masina dar a razbunat-o fratisu
,aici 
Daria si Denis

onitza
ce faci mamico? ce te-a apucat .....revino
aseara am vorbit cu ea si nu mia zis nimic
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
andreap spune:
Onitza?????Cum asa?Pai abia ce spusese ca Paul e la Moreni...
Paxela,sa va fie de bine zapada..
Otilia..as pune picaturi..da' am voie?
O sa sun azi la
dt...o sa zica ca-s
Petrecere 3 ani
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea
si MARIUCA-7.11.2004
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DARIA si DENIS!
Si eu sper sa fie o greseala cererea de inchidere de cont a Ioanei...![]()
Miha
si Robert