Sarbatoriti de nov-dec 04 (160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

2. m-as baga la tort cu spongebob ala ... ca david e innebunit dupa asa ceva...da nu-sh cum sa-l incep...idei sugestii de la gospodine? poate ma ajuta roserbina?

Fulguletzule , io te pot ajuta numai daca vrei sa-i faci si putza lui Spongebob.

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

mai mai ce torturi.... ce ideiiiii.... ce frumos.... mai ca imi vine si mie sa incerc asa ca potoliti-va macar de mila copilului meu cred ca mie mi-ar iesi scufita neagra, trenuletul sponge, sau mai stiu eu ce mixaj combinatie sau ciudatenie, muult prea departe de ceva real

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

roserbina....super betoooon

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

aime pup blondinul ochios si frumos

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by roserb
Fulguletzule , io te pot ajuta numai daca vrei sa-i faci si putza lui Spongebob.

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

mai dar un model de tort cu minnie asa decupat din blat ati gasit pe undeva? nu ma puneti sa pictez pe un tort dreptunghi mare alb/roz(ca eu nu ma pricep ca miria ...apropo...pe unde esti miria...sunteti ok?)
ma gandeam la ceva asa...gen cap un blat rotund mare, urechi 2 blaturi mai mici...stiti voi...ceva in genul asta...ati vazut sa ma trimiteti si pe mine la fix?
cu multumiri anticipate pentru roserbina...la mine n-ai ce contributie sa aduci...daca era mickey mouse...colaboram

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! Alexander

sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu numai bine si tie si fratiorului tau
miki, sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii...la fel si fratiorul lui pe toti 3...petrecere frumoasa

monica
Prajituri si papa bun
Halloween

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

LA MULTI ANI ALEXANDER!sa cresti mare,sanatos si sa fii iubit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Monica uite aici ceva idei de decorat http://www.wilton.com/cake/shapedpans/pdf%5C2105-3603MickeyFace.pdf si aici forma http://search.ebay.com/mini-mouse-cake_W0QQ_trksidZm37QQfromZR40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuminitaB spune:

salutari si speram ca nu ne-ati uitat. Eu nu scriu dar va citesc constant. Azi am facut o exceptie pentru ca am observat ca cineva foarte drag noua, tuturor s-a retras de pe forum http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=6
Eu sper sa fie doar o greseala.

LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998

Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul.

pozele noastre

Mergi la inceput