Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Elena.2006 spune:
Referitor la prepararea cerealeloreu respect instructiunile de pe cutie iar cand le amestec cu iaurt sau fructe sau ce vrei, intai le prepari cu apa, exact ca in instructiuni si apoi pun iaurt peste ele.Asa mi se pare a fi normal, nu stiu, zic si io..
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Asa de mare
Poze
alexia3 spune:
SHERBI NOI MERGEM LA BABY EXPO joi si duminica.....joi este muuult mai liber si avem timp sa cascam gura in liniste , iar duminica di cauza de plictiseala...la kidex mergem duminica sigur iar vineri mai vedem cum ne gospodarim...bazat pe acelasi principiu...deci...mai vorbim
http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare
gabdyd spune:
nu dati cu roshii, asa mi-a spus dr si m-am gandit sa va impartasesc si voua infinita ei intelepciune. M-am gandit ca stie ea ce spune si prin urmare eu nu ii dau Riannei oscilococcinum iar Juliei doar cate un capacel, nu doza intreaga. Ma gandesc ca trebuie sa aiba si medicamentele astea niste contraindicatii nu? In schimb mi-a spus ca pot sa-i dau homeogene dizolvat in apa. eu totusi o cred.
Anamana si zici ca 15 ch e mai putin diluat decat 30 ch??? Pai mie mi-a dat invers. adica la varsta mai mica 15 ch si la varsta mia mare 30 ch. Ma refer la calcareea carbonica acum. Ia ca am descarcat o carte despre homeopatie, pe care am pus-o si pe 4shared, ma apuc sa citesc.
Vezi ca te astept la cafeluta aia de Craciun
!
loradin spune:
Si eu pe aici,
roxanici-multam' pentru retzete si raspuns la intrebari! Umblat si gasit retzete.Dar as mai avea o intrebare.Pot folosi branzica de vaci de pe piata? De care?
Tzuna- poate se unesc fetele noastre si fac vreo prezentare la circ. Agitate sunt amandoua,pretentioase la fel,nasul are aceeasi culoare la amadoua...deci cand le facem cunostinta? Multi
si multumim pentru aprecieri.Fara sa para ca intorc complimentul nici cu Mariuca ta nu imi este rusine.E frumoasa foc! 
ioanaradu-pai eu nu am nimic cu ea,ea are cu mine.Ma iubeste treaza(fie noapte fie zi).Daca incerc sa inchid un ochi incepe si imi da cu palmele peste fatza.Poftim educatie! As dormi si pe pereti daca m-ar lasa.Dar...te pui cu cine te incurci! Asta-mi e copilul cu asta defilez!
Cam atat pe ziua de azi.Rugativa sa ma lase sa dorm si promit ca ma rog si eu pentru voi.Macar o noapte! 
Minunea noastra la 8 luni
ghibuadina spune:
Pai, pe bune fetelor, cate borde, atatea obicee...Acum nici OSCILOCOCINUM nu e bun?????Vad ca se tot recomanda, eu chisr n-am stiut de el pana acum cateva zile...Am inceput sa-i dau pt imunitate, insa era destul de tarziu.deja tusea si avea si rosu in gat.
Si mie mi-a prescris antibiotic.Acum chiar imi pare rau ca am inceput sa-i dau, ca i-ar putea scadea imunitatea si mai rau.Si cd o fi, Doamne fereste mai grav ce-i mai dau in plus.In fine, as fi vrut sa-l intrerup totusi, e vb de Amoxicilina, insa ma gandesc ca i-am dat 2 zile degeaba, dc nu-i mai dau deloc, asa ca continui inca 3 zile.
LILIDANA am vazut ca tie ti l-a dat ca se auzea si ceva la plamani.La noi e vb doar de secretii si rosu in gat.
ELIANA, lui Mihai ce-i dai pt rosu in gat, tuse si muci?Ce ti-a recomandat?Tu vb si de ceva remedii naturiste.Zi-mi si mie ce-ar mai fi bun, ca sa stiu data viitoare
Fetelor, eu am un copil argint viu care nu doarme deloc.Mai, DAR E NORMAL LA VARSTA ASTA(noi avem 8 luni),SA DOARMA ASA PUTIN???UNeori poate doarme 2 ore cu intermitente, alteori adica azi spre ex, n-a legat decat cate 10 min de doua ori.de-abia acum, rapusa de oboseala a adormit, sa vedem cat????
Am vazut ca vb de cereale, noi acum mancam cu succes Hero, cu 8 fructe.Sunt un ff bune.
Am vazut ca le-ati dat si DOVLEAC COPT?CUM L-AU PRIMIT???
Noi cam avem acelasi meniu de 2 luni, cu mici modificari, insa se pare ca nu s-a plictisit deloc.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Crina_mio spune:
quote:
Originally posted by ghibuadina
Am vazut ca le-ati dat si DOVLEAC COPT?CUM L-AU PRIMIT???
Noi cam avem acelasi meniu de 2 luni, cu mici modificari, insa se pare ca nu s-a plictisit deloc.
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
Eu i-am dat dovleacul copt si pasat, simplu, fara sa-l amestec cu nimic. I-a placut f. mult si n-a avut nici un fel de reactie negativa.
Crina si Maya Georgia
elyanne spune:
Mihai n-are rosu in gat. Doar niste secretie care nu s-a elimita inca, de la ultima raceala. Din cauza asta tuseste si ii curge nasul.
Pt tuse: stodal. Pt. nas: ser fiziologic sau apa de mare... si curatat nas.
Cand au avut rosu in gat am ajuns sa le dau antibiotic pt. ca faceau febra mare, tuseau urat... muci la greu etc.
Andrei are conjuctivita, tuseste si ii curge nasul rau. El ia antibiotic.
Si cum de fiecare data sunt in dubii daca sa le dau sau nu antibiotic pt. ca de fiecare data am impresia ca le recomanda dr. prea usor... ma calmez in cateva ore pt. ca fac febra foarte mare... si imi trece orice dubiu.
Despre oscillo... am dat o cautare pe google... si normal ca si asta-i controversat ... ba ca nu se stie care ar fi doza recomandata, ba ca efectul lui consta in introducerea unor virusi... si atunci organismul se lupta cu ei si face imunitate... ca in cazul vaccinului... si altele...
N-o sa gasiti niciodata nici un medicament (de orice natura, chiar si homeopat) despre care sa nu cititi si o parere negativa.
Asa ca puneti in balanta ce stiti despre, ce parere au doctorii vostri si luati o decizie...
Despre medicamnetul care i-l dau Elenei, pt. imunizare... iarasi parerile sunt impartite...
Ce ar trebui sa facem? Sa nu le mai dam deloc?
www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena (23 octombrie 2004),
Andrei si
Mihai (3 martie 2007)
Crina_mio spune:
off topic:
Recent a fost efectuat un sondaj de opinie in Italia, in care intrebarea era: "Credeti ca sunt prea multi straini in tara?"
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus "Si"
10% dintre respondenti au spus "No"
70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu"
Crina si Maya Georgia
roxanici spune:
in sfarsit am gasit o explicatie mai pe larg de ce nu e indicat sa dam lapte de vaca la bebei < 1 an:
Why is Milk not recommended before age 12 months?
Milk does not contain enough nutrients, vitamins or minerals for it to adequately and properly sustain an infant's growth. Indeed, prior to 1 year old, the consumption of a lot of dairy products may put baby at risk for iron deficient anemia. Milk also impedes the proper absorption of iron. Iron intake is one thing that an infant can not afford to have cut down or cut out of the diet. “Infants fed whole cow's milk receive inadequate amounts of Vitamin E, iron, essential fatty acids, and excessive amounts of protein, sodium, and potassium. These levels may be too high for the infant's system to handle.
Additionally, whole cow's milk protein and fat are more difficult for an infant to digest and absorb. The most dramatic effects are on iron levels in the body. Infants fed breast milk or iron fortified formula have normal iron levels.
Recent studies show infants often have depleted levels when started on cow's milk at six months of age." MerckSource Dairy Facts - Infants
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)