Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 20
lizzy spune:
dbunny, nu muncesc si nici nu ma intorc la serviciu pana nu-i ies toti dintii si vreo 2 masele
din experienta...
ianis avea 4 dinti (la 1 an) cand m-am intors la serviciu si aveam cam aceleasi nopti, numai ca nu era carutzul ci scoica sau bratzele... si am dat jos 8 kg in 2 luni, si eram zombi si mai scapam si dude pe la job...
asa ca acum stam cuminti acasa pana se potolesc apele...
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
Donia spune:
eri_ka, au mai spus cateva fete ca sunt pentru album, nu mai tin minte cine. Iti propun sa faci o lista si sa centralizezi voturile ![]()
Eu ma abtin. Dar am totusi o propunere, in caz ca ma voi razgandi
, ca doar oameni suntem... Albumul sa fie facut pe userul comun, mami a noastra, ca sa putem oricand sa retragem poza.
P.S. Cine e domnul cu motocicleta?
Da poze in care sa o vedem mai bine pe micuta cand pui?
Laura, hidratare si regim. Cu ceai de menta (desi eu nu cred ca ajuta la diaree in sine, ci doar calmeaza crampele), dar mai ales saruri de rehidratare. Daca papa da-i cereale de orez, zeama de morcov si morcov... nu stiu ce mai ai tu voie sa-i dai, banana?
flore, ce dulce e Alessia, cum de a ajuns ea la concluzia ca e bine sa se intinda ca o frunza pe ciment?![]()
Lavinia, descarca-te la noi cand e cazul, ca tot nu poti sa-i schimbi pe socrii! Dar stii ce? Eu chiar nu cred ca o fac din rautate, ci pentru ca nu stiu mai mult de atat, asa ca ignora-i cat poti!
ramsan, sper sa nu se imbolnaveasca mai rau de atat Rares! Nu cred ca e vina ta, virusii nu se uita dupa funduri goale
, probabil ca virusul care i-a dat muci a venit in contact cu el acum cateva zile, iar acum se vad efectele. Fundul gol a fost doar coincidenta.
a_deju, 'ertare! uite
Da frumos iti sade sa imi raspunzi la intrebare cu alta intrebare? Edit ca am scris inainte sa citesc tot... Asa ceva! 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
mamaana spune:
iar ati scris un capitol pe zi...
asiza multa sanatate!
alexandra asteptam vesti bune!
donia ma bag si eu sa raspund, dar eu am un avantaj maaaare de care nu vreau sa profit totusi; e pe cbc ? coronation street? mie imi place sa ma uit la raymond la ora aia, cand apuc din an in paste
Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)
Donia spune:
mamaana, nu, e soap opera din ala la care se uita gospodinele in timp ce calca sau cand fac gimnastica...
Dia, ce mi-a placut povestea cu papusa 
Asa si eu cu masinutele...
Fac capitol nou, Cristi inca doarme... baaai, nu facusem si ieri unul? Ce-ati facut cu el?
Iar edit: a_deju, se vede ce-mi place si mie gimanstica cu soarecul?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
saryta spune:
Multumesc fetelor pt. ajutor .... s-a rezolvat intr-un sfarsit.
Despre aparatul de aerosoli - am dat in primavara 3 mil pe el si este de un real folos ... l-am folosit la greu. www.promed.ro/index.php?pid=1308" target="_blank">aici este link-ul
si l-am cumparat din iasi pe undeva pe linga Hala Centrala.
Ma streseaza sotul sa ies ....paaaa.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)