Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 19
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
noaptea noastra standard:
22.00 - 250ml lapte si leganat cam 15 minute in carut, adoarme, il mai lasam 15 min asa si il mutam in patut;
max ora 2.00 (uneori e si la 12.00) - ceai si leganat in carucior minim 30 minute si adoarme, iar il lasam un pic si il mutam in patut;
ora 4.00 - iar un pic dce ceai si carutzat minim 30 minute
cu putin noroc urmeaza trezirea finala la 6-6.30
vorbesc la plural pt ca facem cu schimbul
Noptile voastre seamana cu ale nostre...
la 9.30 il pun 5 min cu mine-n pat si adoarme, apoi il mut la el in patut.
pe la 12.30 maraie sau se ridica-n picioare si merge sotul, il da suzeta si-l culca la loc.
la 2-2.30 incepe si plange...ne dispera pe toti pana-i incalzim 200 ml laptic...il da tot tati
la 4 maraie unpic si tre sa-l iau cu mine-n alt pat(si al naibii treaba ca numa-n patu cela de 90 cm de lat se linisteste...deci dorm pe-o dunga)
la 5.30 iarasi maraie si iarasi bagam un bibe(mami + ragait schimbat scutec, spalat bibe...eu adorm dupa 6
pe la 7-7.30 trezirea finala...
la 8.45 iesim din casa, el la gradi eu la munca...Tu muncesti?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Laura13 spune:
multumesc fetele de rasp. a dormit 40 min (de obicei doarme 2-3h), s-a trezit plangand fffff tare. a mai facut un kk, dar parca un pic mai consistent.
fara lapte nu se poate, adoarme numai si numai cu lapte, noapte se trezeste de cel putin 2 ori pt lapte. asa ca....... am sa cumpar HN.
el e fff vesel, nu parte deranjat de faptul ca schimbam pampersul la 20 de min. macar atat.
va pup, intru mai pe seara sa va mai dau vesti
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
bamboletta spune:
Madaluta-
frumosul Darius si sarbatoritul Serban,ce-ti mai face
nu ai aflat sexul? ![]()
ce frumos danseaza 
shine-nu prea am avut probleme cu somnul noaptea,decat cand a mai iesit cate un dintisor sau ii este foame in rest doarme bine ![]()
Eri_ka-interesanta propunerea cu poze 2 in 1
Flore-tot mai frumoasa blondina
,dar ce face pe jos in parc? ![]()
Laura-deja ti-au zis fetele ce sa faci,
Saryta-se vad bine pozele 
![]()
Ramsan-sigur ca ne amintim de Marcela_c ![]()
lui Rares sa treaca cucuiul si mucii
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Aniversare 1 An
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Donia spune:
Ruxandra, nu-i Anatomia...
de aia a lui Gray zici tu? Nuuu, asta ar fi prea complicat eu ma uit la o soap opera din aia clasica, traditionala, cu vechime...
acs, 1 kg pe saptaman? Haulaeu... imi spunea un trainer de la fitness ca pentru a slabi 0,5 kg pe saptamana ar trebui sa ard in fiecare zi 300 de calorii
si asta e lupta, nu gluma!
dianarus, sa va tina mainile drepte, daca alea stangi sunt betege! Am avut is eu un vecin care a iesit cu rolele lui fiica-sa in parc si si-a rupt mana... de atunci am prins teama de role.
auras, ce frumos se joaca fetitele!
"din ianuarie poate fi pus un link " fulguleti 2007" si apoi lista actualizata " - buna idee!
ziggy, daca nu mananca nu e atat de grav, dar e important sa bea. Daca nu lapte, macar sarurile de rehidratare. Nu trebuie sa bea mult deodata. Da-i cate o lingurita (5 ml) la cate 5 minute cand e treaz. Sau cu seringa, sau cu pipeta, nu te stradui sa-i dai din biberon ca poate nu o sa accepte volum atat de mare.
marani, sunt bine cu umerii deocamdata, am perioade si perioade.
pentru grija.
Cu Paracetamolul nu stiu foarte sigur, dar vreo saptamana cred ca e OK. Of, sper sa se linisteasca pana atunci, draguta.
a_deju "bagi linkul dat de dianocica direct la favorites, si de fiecare data cand simti ca se umfla muschii, dai click pe el, si bagi pilates pana pici :)))" Vorbesti ca una devarat cunoscator... vrei sa ne marturisesti ceva? ![]()
eri_ka, nu cred ca Peritolul e o solutie, asculta-ti instinctul.
madaluta, ce frumusete de baiat ai! Si ce dansator 
bebinuta, bine ca ne-ai dat vesti, sper sa nu fie nimic serios!
Mirona, sper sa nu aveti reactii la vaccin!
Ce reactie urata de la frisca! E bine ca ai avertizat si alti fulguleti. Pup papusica sa treaca repede!
Shine, bine ai venit pe la noi si hai mai des! Baietelul meu nu se mai trezeste sa suga, dar mai scanceste uneori cand isi pierde suzeta... deci tot exista nevoia de a suge... sau ma rog, obisnuinta, mai bine zis.
flore, sa te deranjeze cat mai putin pitiriazisul! Se vindeca sau se amelioreaza?
Bag o pauza si revin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danutz spune:
Buna seara fetelor,
Mie mi-e tare frica ca nu o sa mai apuc sa tin pasul cu voi...lipsa de timp bat-o vina!!!
De citit am citit tot, pe alocuri am mai si sarit, ca nu prea e loc si de DC in timpul meu liber inexistent!
Dar va iubesc mult si nu o sa renunt la voi!!!
Asiza, multa multa sanatate lui Denis! Am vazut ca Saryta a scris ceva de aparatul cu aerosoli. Poti sa ne dai mai multe amanunte? Cat costa , de unde l-ai luat? Sa-l punem si noi pe lista de viitoare achizitii, fiindca in lumina laringitei lui Denis, mai bine acasa cu aparatul decat in spital!!!
Alexandra, ai vreo veste? Cum e Mark? Tin pumnii pentru voi. Ce m-au emotionat fetele care au sarit care mai de care sa va sustina!!! Sunteti minunate!
Ruxandra, la lista aia de nick-uri propuse spre stergere am o singura obiectie. Deea, mai intra si ea din cand in cand pe la noi, fulguletul ei, David, vrea numai in brate si o solicita rau de tot pe mami a lui, care nu are pe nimeni s-a ajute. In tot cazul, ea a tot intrat pe aici sa intrebe una alta si cred ca ar fi nepotrivit din partea noastra sa o stergem din lista. Parerea mea!
Tot citesc ca o sa faceti vaccinuri optionale fulguletilor, nu mai stiu cine intreba de dr. pediatru (parca Diana)...al meu a zis ca recomanda la 1 an Infanrix-ul si atat. Il mai intreb luna asta cand mergem la control. Diana, la noi in fam e asa, eu sunt inscrisa la o dr. de familie la care ajung din an in pasti si numai pt chestii care trebuie musai. Care dr. nu este si pediatru, adica nu l-a primit pe Rares cand am intrebat-o. Taica-su e inscris la alta dr. de familie care este si pediatru si care l-a inscris pe Rares la ea, dar la care noi nu am mers niciodata fiindca e total peste mana (are cabinetul departe rau de noi). Pe Rares il ducem la un alt dr. pediatru, care l-a vazut de cand era mic si care are cabinetul aproape de noi. Si fac asta fiindca taica-su il cunoaste si insista ca e tare bun ca dr. Consultatiile le platim, vaccinurile le platim, vizitele ori la noi ori la el acasa (are cabinet amenajat la el acasa). Avantajul este ca nu asteptam niciodata , nu ne calcam pe picioare cu nimeni si pana acum nu a dat-o in bara cu nimik. Dar nu am cum sa ti-l recomand fiindca e exclusivist si sta prost cu timpul. De Medlife am auzit numai de bine (am o colega care-si duce baietelul acolo, pe abonamentul sotului ei). Dar cred ca acolo, clinica privata fiind, costa multisor consultatiile, daca nu ai abonament.
Gata, fug la munca!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
a_deju spune:
nu marturisesc dom'le nimica... se pune ca pilata miscarea ritmica din incheietura mainii si dublu apasat rapid din varf de aratator?? (adica dus soarecu' pe butonu' play, si dat dublu click
). aaa... plus inchis la foc automat fereastra si scos net din priza, cand am vazut ce face tanti aia acolo...
auzi donia... da' vaz ca-s singura nebolduita din enumerarea ta... au vrei tu sa-mi marturisesti ceva..??? :)))
Deea, mami de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica 
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
acs spune:
Da Donia, asa am slabit eu dupa primele 2 sarcini. Dar mancam numai carne fiarta, fructe, legume si lactate. Adica mancam numai lucruri indicate si sanatoase. Si faceam sport cand apucam. Si nu mi se parea greu deloc si nici n-am luat mult in greutate dupa ce am terminat curele de slabire (maxim 2 kg). Dar de, eram mai tanara si motivata. Acum nu stiu de ce nu mai am vointa. De fapt stiu: ma termina oboseala si ma striga dulciurile :(. Dar ma gandesc la petrecerile de sarbatori si la faptul ca am colegi / colege tineri si frumosi si poate-poate ma motivez. Dar fara regim si vointa nu se poate. Si fara gimnastica nu e bine.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
acs spune:
Danutz, aparat de aerosoli avem si noi si-l folosim destul de des din pacate. L-a luat sotul de la farmacia de la Carefour Orhideea si a costat 3-4 milioane, nu mai stiu sigur. Daduse o fata un site de unde putei sa-l cumperi mai ieftin, uite aici: http://www.promed.ro/index.php?pid=1308 .
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Dia1609 spune:
lavinia, ce m-a mai distrat visul tau ... oricum puschea pe limba, e grav dc tb sa ma duc eu la munca si tati sa stea cu oana
... stai sa-ti pove ca si tati are blocajele lui: acum vreo sapt i-am luat oanei o papusa mare, din aia de material, frumoasa foc. ... s-a atasat instant de ea, nu-i mai dadea drumul, si la culcare a mers cu ea, primul lucru cand s-a trezit a fost s-o caute... si de aici blocajul lui ta-su "pai io nu stiu sa ma joc cu papusi, ce ma fac?" ... "las ca te invata oana" i-am zis... si dupa vreo jumate de ora, amandoi in sufragerie pe covor, se jucau cu.. papusa :)) ... care papusa avea ciorapi in picioare (ai oanei, bineinteles) si caciula pe cap si vorbea cu oana pitigaiat si dadea noroc ![]()
Dia
de
Oana 29.11.06
Impotriva bannarii aelitei
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez