Am reusit...dupa lupte seculare, dar am reusit!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Nu stiu ce voi face pana la urma, insa sper ca doamne doamne sa ma ajute sa iau cea mai buna decizie! Dar sunt atat de trista..nu stiu cum sa fac sa ies din starea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Sotul meu nu a fost niciodata pregatit, uneori am impresia ca nici acum. Eu i-am spus ca vreau si nu m-am mai protejat, iar el nici atat, ceea ce oricum ma facea sa cred ca ar vrea, dar era ca un fel de scapare ptr el ca sa poata sa spuna mereu ca el nu a vrut, ceea ce mai face si acum daca ii zic sa stea si el cu bebe spune ca eu am vrut copil nu el. Asta nu inseamna ca nu il iubeste. A fost dragoste la prima vedere. Pana sa il vada nu era deloc incantat de copil, de cand s-a nascut e tare mandru de baiatul lui (mai ales ca vroia fata) si mereu imi spune ce prost a fost ca nu stia el ce inseamna un copil.
Asa ca dai bataie la sacut bebei ca o sa vrea el pana la urma. Si spor la copt.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 7-8 luni Litoral 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Justme25,dar cati ani are draga mea sotul tau???..Ca al meu are 31(ieri impliniti) si tot un pustan se crede??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi ne consideram copii, pot spune ca, crestem impreuna cu fiul nostru, care azi maine implineste 2 anisori. e asa frumos sa copilarim in 3.....
spunei si sotului tau sa incerce...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

citeste aici poate te ajuta cu ceva
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1239

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

sper ca nu ii bagi fraza, dak numi faci tu o sami faca altul.

al meu cand vedea bb, erau automat urlatori, sisi cauta de lucru in alta parte, departe de ei.
piu nostru a venit ca asa a fost sa fie, credeama ca e o intarziere de CM, si a fost topit dupa ce a venit bebeul, chiar si ceilalti bbi pe care ii vedea zambea dragastos. Acum ca piul nostru sa marit putin nu prea mai baga in seama, dar nici nu vedem multi.

dar in supermarketuri cand intram,la raionul bblusi cand vad hainutele alea mici, frumoase, moi si pufoase, imediat imi vine sa mai fac unul, si el vrea un alt bb, dar...

ial pe sotu la cumparaturi la raionul bb, sa vedeti, asa, ce e peacolo, si incealca cu lugu-lugu, uite ce bottosei graguti si mici-mici, mergeti in vizita la bb si nu te dezlipi de bbl. puneil in brate, sa vada cum e poate trezeste instincte, aratai bb pe stada, etc.

numai bine si bb mic curand iti doresc.pupi.

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity and stupids,specially those who think are smarts but have forgotten the "ass".

Mergi la inceput

Ce bine ca mi-ati scris una alta....Ma bucur tare mult! Poate reusesc sa prind curaj si sa nu mai fiu trista..de protejat nu ne protejam nici noi de un an si ceva (la fel m-am gandit si eu ca asa are curaj sa faca fara protectie, dar cand vine vorba de bebe..nici sa nu auda). Dar cum doamne iarta-ma sa raman insarcinata daca el se retrage mereu la timp? :(( Nu stiu cum sa fac, ce sa fac sa il mai conving..Am mers intr-o zi pe la raionul de bebelusi (s-a nimerit, nu ne-am dus special) si cum sa spun eu..se uita asa, vorbea ca ce ar face el cu baiatul lui, dar cand e vorba de fapte doamne fereste. Sunt suparata, pentru ca simt ca trece vremea pe langa noi, suntem de multi ani impreuna, practic am copilarit impreuna, acum e sotul meu si nu vrea deloc sa ma inteleaga. Eu sunt sigura (FOARTE SIGURA) ca dupac e isi va vedea copilul nu il voi mai putea tine deoparte de acesta, dar pana acolo e un pas si destul de mare..by the way..pun si eu o intrebare proasta..daca el ejaculeaza afara si totusi din greseala ma atinge down there..exista vreo sansa? sau trebuie neaparat sa ejaculeze inauntru? (e o intrebare idioata dar chiar nu stiu raspunsul, spre rusinea mea)...Ca si ani are 25...daca am concepe acum copilul cand ar deveni tatic ar avea 26. Eu zic ca varsta e ok, nu? Ca doar nu are 21. In fine...mi se pare o tampenie ca trebuie sa conving atata sotul ca vreau sa ma sacrific, sa duc 9 luni un bebe in burta, ca sunt gata sa vomit si matele din mine numai sa fac bebe...si toate cele...pana la urma eu sunt cea care patimeste mai mult..ce tot se fereste atata..ca ma si enerveaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Justme25, suntem in aceeasi situatie...si sa stii ca sunt si eu curioasa cum sa facem " ca sa se intample" odata!!! Te puuuup!

Mergi la inceput

Buna Andreea...ai id de mess ca tare as vrea sa vorbim despre asta:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Justme25, nu mai fi asa de suparataaaaaaa!! Hai sa incercam sa gandim pozitiv...macar asta sa ne tina pe linia de plutire! Iti dau pe PM adresa de email si id de pe mess! Puuup, fata draga!

Mergi la inceput