Regina Olandei face o tarta de mere
poza aici http://mirelablog.supereva.ro/dblog/articolo.asp?articolo=78
Desigur, dincolo de poza e ideea: a venit sa ajute la promovarea unei fundatii de copii autisti.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
AVoogt spune:
DA.....Tarta de mere ( asa sa dea si ea un ajutor de ochii lumii) si sa salute tot timpul . Doar pentru atat primeste o gramada de bani
AVoogt
ilse spune:
quote:
Originally posted by AVoogt
DA.....Tarta de mere ( asa sa dea si ea un ajutor de ochii lumii) si sa salute tot timpul . Doar pentru atat primeste o gramada de bani
AVoogt
Chiar ca...de acord cu tine, atata vreme cat familia regala este multi-miliardara, o tarta cu mere nu face diferenta...in Olanda se fac colecte peste colecte...dar unde? tot pe la casele oamenilor normali, cei extra-mega-bogati nu am auzit vreodata sa se lipseasca de 1 milion acolo (pentru ei ar fi asa de un suc) in scopuri umanitare...si pentru cine nu stie Olanda a fost la un moment dat republica, din pacate a facut un regres ajungand iar monarhie.
mary cea cu doi banditi
sirimie spune:
Si mie imi place ideea, regina face tarta cu mere ca oricine altcineva, din placere. Si mai ales pentru copii.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Lara spune:
Mai bine nu facea nimic, asa nu o blama nimeni..
Din punctul meu de vedere e laudabil ce face, toata stima. Putea foarte bine sa stea acasa, sa-si cheltuie averea, in loc sa faca un lucru simplu, dar care a atras atentia chiar si aici la noi asupra unei fundatii care sigur va face o diferenta.
Si daca face mai mult de atat sau nu, asta cred ca e treaba ei. Nu toata lumea trambiteaza cand face donatii, cum se intampla la noi.
Mie mi-e chiar simpatica, mai ales ca stie si sa gateasca
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
ilse spune:
Draga Lara,
Poate habar n-ai ce inseamna monarhie, dar aceasta "tanti" nu are avere ca si-a facut-o ea muncind pe rupte, ci pur si simplu averea ei este Olanda si atata vreme cat platim taxe statului olandez ii platim si ei, intelegi??
Cred ca asta cu "stie sa gateasca" a fost o gluma, caci nimeni n-ar fi asa naiv sa creada ca o regina se duce si-si gateste si ea o supitza de cartofi cand ajunge franta de oboseala de la serviciu, nu??
mary cea cu doi banditi
Lara spune:
Ilse, hai ca m-ai pierdut.. Problema ta care e de fapt?
Ce te nemultumeste pe tine mai mult? Faptul ca acu` cateva sute de ani cand ai ales tu Olanda sa-ti fie tara, era republica si acum e monarhie? Si ca "tanti" regina tarii asteia chiar nu face supita de cartofi cum facem noi astia micii? Fir-ar, ce oameni... cum si-or permite?!
Eu iti recomand cu caldura sa lasi minunatia aia de tara cu monarhia ei si cu tot, nu mai da banutii tai la asa o "tanti" sa-si umple ea tashcalia de pe urma ta si vino inapoi in tara ta, unde totul e frumos si bine.
Stii, de obicei nu sunt acida, dar mi-ai adus cam multe jigniri.. si chiar nu inteleg de ce.. Nu toata lumea iti impartaseste opiniile, obisnuieste-te cu asta.
Si crede-ma, uneori si cu un lucru mic poti face o diferenta. Mult mai mare decat daca doar stai pe margine si comentezi..
Si ma mai intreb ceva, tu oare cand faci o donatie, dai un banutz, sau faci un bine cuiva te apuci sa-ti chemi vecinii si cunostintele mai intai? Asta ca sa aduc la scara mica gestul de a face o donatie. Poate ca asa intelegi ce vroiam sa spun.. Sau nu?
Inchei prin a-mi cere scuze, nu ma caracterizeaza saritul la jugulara, dar..de data asta chiar nu m-am putut abtine :D Sunt slaba, ce sa fac...dar nu si naiva!
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)
ilse spune:
Lara atitudinea asta de "va nemultumeste ceva, veniti inapoi in tzara" nu tine la mine, am cetatenie olandeza cat si romana, asa ca am voie sa critic si Olanda, daca tu nu traiesti aici, nu platesti taxe aici, nu inteleg de unde stii cum ar fi mai bine.
In secolul in care traiesc eu am voie sa am opinia si convingerea politica care mi se pare mie cea mai buna, corect??
Si iarasi, iti explic, ea chiar cand da banii pentru diferite fundatii, nu sunt "banii ei", nu lucreaza ea pentru ei, ei ii pica cate un euro din fiecare ban care se strange la taxe.Tu cand dai bani ii muncesti, corect...asa ar trebui sa faca si ea!!
Nu o lua personal, nici eu nu am luat-o, numai ca sincer mi se pare hilar sa te superi ca eu imi critic "conducatoarea tarii" al carei pasaport il am!!
Sper ca-mi dai voie sa am alta parere decat a ta, caci si in Olanda este libertatea de opinie, ca si in Romania, nu??
mariamunteanu spune:
Toti platim taxe in orice tara am trai, asta nu inseamna ca (,) condicatorii tarii sunt vinovati pt. asta. Vina lor incepe acolo unde banii nu sunt cheltuiti cum trebuie si se scurg spre buzunare dubioase.
De bine de rau, monarhii europeni reprezinta o emblema pt. tarile lor, ceea ce nu se poate spune despre iliestii, basestii si alte personaje dicutabile (re) alese la fiecare 4 ani.
Maria
desprecopii spune:
Ilse - nu vreau sa ma bag in polemica inutila, insa chiar nu inteleg ce ai impotriva reginei olandei si a faptului ca olandezii sunt fericiti ca au monarhie.
Din cate inteleg eu - nu ai prins republica aici ci in Romania.
In Olanda, regina e un simbol foarte respectat. E o certitudine a traditiei, a valorilor acestui popor si un garant al echilibrului. Olandezii isi iubesc regina.
Stiu ca nu conteaza, insa eu nu am incetat sa imi iubesc regele (Mihai) - de-a lungul gloriosilor ani de republica in Romania. Pentru ca a ramas in inima mea ca un simbol.
De ce crezi tu ca republica - ar fi o alegere mai buna pentru Olanda?
Tu crezi ca un regim republican nu are nevoie de taxe de la platitori?
Iar daca modelul olandez e de succes la ei acasa - si poti si tu simti asta :) - atunci de ce te nesatisface?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
ilse spune:
quote:
Originally posted by mariamunteanu
Toti platim taxe in orice tara am trai, asta nu inseamna ca (,) condicatorii tarii sunt vinovati pt. asta. Vina lor incepe acolo unde banii nu sunt cheltuiti cum trebuie si se scurg spre buzunare dubioase.
De bine de rau, monarhii europeni reprezinta o emblema pt. tarile lor, ceea ce nu se poate spune despre iliestii, basestii si alte personaje dicutabile (re) alese la fiecare 4 ani.
Maria
ca bine ai spus o emblema si cu asta gata se termina rolul lor...in monarhie parlamentara cum este olanda primul ministru este cel care conduce efectiv tara, ala munceste ca un "manager" pentru banii lui, salariu respectiv...insa regina e doar de "fatzada" si da tatal ei bernard a fost unul dintre cei care au deturnat fonduri pentru interese personale.deci??
mary