Poate ca si Giovannei ii placea rockul

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by sirimie

"Premierul se desfata cu rock purpuriu si adanc, ministrii de resort se eschiveaza, Presedintele flutura electoral steagul „libertatii de miscare”. In acest timp, Giovanna Reggiani, pradata si batuta cu bestialitate de monstrul din baraca, sta intinsa pe catafalc. "

Si ce ar fi trebuit sa faca? Nu am inteles prea bine.

Mailat e cetatean roman si statul roman e responsabil ptr ce fac cetatenii lui in strainatate.

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Si ai auzit statul chinez cerindu-si scuze pentru ce fac cetatenii lui sau pe cel american pentru criminalii pe care ii retrag cu gratie de pe aici si ii pedepsesc acolo cu o mustrare? Cum naiba numai statul roman e responsabil pentru crima tiganului ala, iar altii sint salvatti cind fac vreo crima si dusi la mami acasa ca sa nu-i pedepseasca barbarii de romani?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Chinezii dau cu bita in electoratul roman? Americanii baga umbrele in creierul populatiei?
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stralucitor1 spune:

quote:
Originally posted by Androix

Taci din gura ce dreq sa-i raspunzi, vrei sa te arunce in aer cu magazin cu tot?

Andreea

Fetelor nu va mai agitati ca nu e dracu' asa negru cum se vede din Romania, zau...e drept ca lumea vorbeste bla bla citeva zile mai dureaza si apoi se duce.
Pe mine ma sperie mai mult isteria tvurilor din Ro si ziarelor,mult mai mult decat fetzele italienilor cu care lucrez....eu locuiesc intr-un oras plin de straini dar aici nu vezi incrancenarea si ura pe care o observ eu cind ma uit la reportajele transmise pe antena 3 de ex.
Poate ca perceptia mea e subiectiva dar nu pot sa nu vad ca majoritatea titlurilor preluate de presa ro sunt din fituici de extrema dreapta - si ca jurnalistii romani sunt unul mai atins de paranoia decat altul(faceti ceva cu stan si cristoiu !)
In rest eu sunt p'erfect de acord cu decretul semnat de Prodi, trebuia sa il faca mai demult, dar asa e el incet si cu frica in san sa nu supere partidele de extrema stanga cu care imparte guvernarea.

'Success' comes before 'work' only in the dictionary

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Americanii baga umbrele in creierul populatiei?
quote:

Eu stiu ca se intampla ca unii sa umble beti morti cu masina si sa omoare oameni nevinovati (Teo Peter?). Apoi sa plece in US si sa iasa basma curata.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

quote:

Poate ca perceptia mea e subiectiva dar nu pot sa nu vad ca majoritatea titlurilor preluate de presa ro sunt din fituici de extrema dreapta - si ca jurnalistii romani sunt unul mai atins de paranoia decat altul(faceti ceva cu stan si cristoiu !)
quote:

Poate ca nu ar strica ca din din banii de paste sa rupi din cand in cand si pentru "La Stampa", "La Repubblica" sau "Corriere della Serra". Ai vedea acolo articolele la care face referire presa romaneasca.
Cat despre declaratiile primarului Romei Walter Veltroni care tuna si fulgera impotriva EMIGRANTILOR romani... fara cuvinte.

Dar de obicei copilul abuzat tinde sa-si iubeasca abuzatorul si sa-i gaseasca scuze chiar si cand il bate crunt. Pentru asta se face terapie...

alice

Mergi la inceput

simali, imi pare rau ca gandesti asa dar te inteleg...ziarele de care amintesti au avut un ton moderat si au spus lucruri adevarate(daca vrei iti fac traduceri corecte)
Din fericire, nu mai trebuie sa ajung acasa ca sa vad tendinta evolutiei societatii romanesti.

Numai bine tuturor, oriunde va aflati:)

ps: pentru cei interesati sa inteleaga fenomenul, dincolo de isterii balcanice
http://www.lastampa.it/_web/cmstp/tmplRubriche/editoriali/gEditoriali.asp?ID_blog=25&ID_articolo=3622&ID_sezione=&sezione
un editorial din La Stampa

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

stralucitor1, ma bucur cind spui ca nu e asa rau si ca sint multe exagerari. Pentru ca pe la noi apar tot felul de chestii in ziare, ai impresia ca se inrautateste situatia pe zi ce trece:

www.hotnews.ro/articol_89050-Primul-posibil-episod-de-discriminare-a-unui-elev-roman-la-Roma.htm" target="_blank">Primul posibil episod de discriminare a unui elev roman la Roma

www.hotnews.ro/articol_89007-Intreprinzatorii-romani-de-la-Roma-Ne-e-frica-putem-fi-urmatorii.htm" target="_blank">Intreprinzatorii romani de la Roma: "Ne e frica, putem fi urmatorii"

Tu zici ca in oraselul tau nu e rau. Poate fi adevarat si sa fie rau pentru romanii din Roma?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Pai oraselul meu e Torino, unde e cea mai mare comunitate de romani:)am multi prieteni romani in Roma si in imprejurimi, si normal ca am vorbit cu ei dar toti imi spun ca tot ce vad in mass-media romaneasca nu are corespondenta in realitate...repet, poate ca sunt eu subiectiva iar pe de alta parte imi dau seama ca in Romania perceptia e alta, filtrata dupa priceperea si inteligenta jurnalistilor.
Eu spun doar ca lumea din Romania trebuie sa stie ca situatia nu s-a ivit din senin, ani in sir,unii rromi si romani au furat, jefuit, violat, omorat...in general, italienii sunt o fire toleranta dar le-a ajuns cutitul la os. E usor sa spunem acum despre ei ca sunt niste rasisti (extremisti sunt peste tot, sa fim seriosi dar nu vb despre ei aici)fara sa fim atenti la motivele ce stau la baza situatiei de azi.

To and Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Chinezii dau cu bita in electoratul roman? Americanii baga umbrele in creierul populatiei?
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Nu Andrada, americanii nu folosesc umbrela, doar umbla beti morti si distrug vieti, dupa care sint luati si dusi acasa ca niste copii cuminti. Cazurile Teo Peter si Nemescu iti spun ceva sau daca sint jeepuri de multe zeci de mii de euro grozavia nu e asa de mare ca in cazul tiganului ala??? Nici de cazurile de mafioti italieni care se impusca pe aici nu se face mare caz, daca vrei iti prezint o lista si cu asa ceva. Nu ma intelge gresit, e grav ce s-a intimplat in Italia, dar vina e a statului italian pentru ca nu a aplicat legile si pentru ca le-a permis sa ajunga in faza asta. Tigani multi sint si in Anglia, dar acolo se baga fonduri in fundul lor si mentin situatia oarecum sub control. N-o sa vezi tabere de mii de tigani in mijlocul Londrei, asa cum vezi la Roma!

Mergi la inceput