LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 15
ingeras26a spune:
foarte frumoase petrecerile! si copiii!!!! sa ne traiasca tuturor si sa fie cei mai fericiti copii de pe Pamant!
Miro, pupam fata, ca e mare de-acum:)
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
acs spune:
La multi ani fulguletilor care au implinit anul!
Crinuta!
Antonia!
Ana-Nicole!
Karina!
Anamaria!
Iulia!
Sa cresteti mari si frumoase, sanatoase si fericite!
Scuzati de urarile intarziate!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
dianocica spune:
bogdana te asteptam. hai ca am facut pregatiri pt tine...cica dupa 2 zile de frig vine vremea buna...taman buna de intalniri in aer liber. iu-piii
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusa
...,o duminica minunata va doresc..., la fel de minunata ca starea mea de acum...
se vede de la o posta cat esti de fericita. AZI E LUNI! repeta dupa mine - l u n i.
las' ca-ti trece euforia si-ti dai seama si singura. Bravo voua si sa va vedem cat de curand impreuna. felicitari!
Miro
eri_ka spune:
Donia, da eram de la 8.30 dim. In mod normal nu lucrez decat 6 ore (+ 2 pe drum doar 4 km
), dar mai sunt si exceptii.
Asiza, scuze. Chiar daca citesc tot, se pare ca nu ma concentrez destul. Mi-a scapat propunerea ta.
Dar hai ca vina cu alta. Sa punem 2 poze in una singura. Se intelege ceva? Ca sa le vedem intr-o singura imagine, sa nu dam 2 clickuri. (mai lucrez la formulare si revin).
Dianocica, ma bucur ca ti-au placut semnificatiile numelor, o sa ma concentrez ptr una super la d ( ca e nascut cu numai 1 zi inaintea lui Ingrid
). M-am gandit. eu zic sa petrecem intreaga saptamana, s-o tinem lant : luni la d, marti la ingrid, miercuri?, joi? Viner? Cine de ofera?
Revin cu relatarile in citeva minute. sau ore. ? mai am de citit acest capitol
SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!
Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills
acs spune:
Am vazut pozele de la petrecerea Karinei! Superbe! Se vede ca s-au distrat puiutii! 
Pe frumoasa Iulia acum am admirat-o pentru prima oara! 
Ne pregatim si noi de petreceri! Duminica este Sf. Victor, asa ca vom avea si noi ceva distractie; asta in asteptarea zilei de 22 :).
Acum ca mi-am revenit, ma pot gandi si eu la petreceri. Am fost atat de bolnava cum nu mi s-a mai intamplat din facultate cred. Am zacut 2 zile, caci nu m-am putut ridica in picioare. Nu stiu cum, dar m-am pricopsit cu o infectie in gat, care nu s-a lasat dusa decat cu antibiotice. Din fericire copiii nu s-au molipsit.
In schimb Victor tot cu nasul plin si, mai nou, se ineaca din cauza mucilor si tuseste. Maria are vesnica otita seroasa; suntem pe tratament si sper sa n-o tina ca data trecuta.
Kokorina, te inteleg ca-ti este dor de mama! Imi pare rau ca nu-i ai pe parinti mai aproape!
sa-ti treaca supararea!
Dianocica, daca tot mi-am revenit, intru si eu in grupul de suport pt. Pilates! Ma primiti? Vreau sa slabesc!!! Nu stiu de ce nu mai am vointa :(. La fete am slabit repede si mult, caci, spre rusinea mea, la fiecare sarcina am luat minim 30kg. in plus. Dar la Ioana in 4 luni si jumatate eram salaba! Of! Acum se implineste anul si eu mananc cat mai mult dulce :(. Am 63 kg si vreau = trebuie sa ajung la 57. Asa ca de astazi incep Pilates :).
Haios foc d cu bigudiul :)
Donia, intru si eu la regim, dar tot cu putina-putina ciocolata (macar in weekend). Incerc sa nu mai mananc seara sau cel mult 1-2 mere. Spun eu zilele urmatoare ce am reusit :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roana spune:

Dandusa si bambo...

super povesti
ce m-am emotionat de numa
dandusa, felicitari ca vine iubita acasa.
sa va iubiti mereu asa. suntei foarte frumosi
dianocica spune:
dandusa asa te vreau. suuuper...ma bucur mult pt voi.
acs bine ca ai scapat. si ca nu au luat si copiii.
sa va mai zic de d? ieri a venit pe la noi o prietena gravi si i am arata batista bebelusului. cum a vazut o...a intins capsorul ... am murit ...dupa, a luat o el si si a bagat o in nas ![]()
Impotriva bannarii aelitei
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator
m_monique spune:
Donia ma straduiesc.
ieri i-am declarat sotului ca daca ma mai serveste cu vreo ciocolata i-o dau de cap
. ca el face ce face si tot la ciocolata si prajituri se gandeste. iar prajituri ii face ma-sa ca tot are program de gatit la noi o data sau de doua ori pe saptamana. de n ori i-am tot spus sotului: reset! nu mai suntem gravizi!
de fitnes m-am apucat pt ca simteam nevoia sa am cateva ore doar pt mine si pentru ca aici programul e flexibil: pot merge in orice zi si la orice ora. si ca sa ma tin de treaba mi-am facut abonament.
partea nasoala din tot efortul acesta e ca mi-a scazut calitatea laptelui si ma trezea zmeul noaptea destul de des. asa ca am inceput completarea cu lapte praf, si dormim amandoi pana pe la 5-6 linistiti. mai are nopti in care se ma trezeste plangand, ii dau putina tzitzi si se culca la loc.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
kikineata spune:
Dandusa, in sfarsit...ce ma bucur pt. tine...tocmai tu care meriti bucurie si suport sa te descurci doar singurica. Si apropo, super tare freza nush de ce nu-ti place ca iesi putin din comun (doar la freza ma refer , ca tu si fara ea iesi...) si semeni cu un model...nicidecum cu Nety. HMM...ai putea sa-ti faci breotnul verde sau rosu...nu da cu paru dar am vazut intr-o zi o fata...ii sadea tare bine.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
http://picasaweb.google.com/kikineata