LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

foarte frumoase petrecerile! si copiii!!!! sa ne traiasca tuturor si sa fie cei mai fericiti copii de pe Pamant!
Miro, pupam fata, ca e mare de-acum:)

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

La multi ani fulguletilor care au implinit anul!

Crinuta!
Antonia!
Ana-Nicole!
Karina!
Anamaria!
Iulia!

Sa cresteti mari si frumoase, sanatoase si fericite!

Scuzati de urarile intarziate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

bogdana te asteptam. hai ca am facut pregatiri pt tine...cica dupa 2 zile de frig vine vremea buna...taman buna de intalniri in aer liber. iu-piii

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dandusa
...,o duminica minunata va doresc..., la fel de minunata ca starea mea de acum...

se vede de la o posta cat esti de fericita. AZI E LUNI! repeta dupa mine - l u n i.

las' ca-ti trece euforia si-ti dai seama si singura. Bravo voua si sa va vedem cat de curand impreuna. felicitari!

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Donia, da eram de la 8.30 dim. In mod normal nu lucrez decat 6 ore (+ 2 pe drum doar 4 km ), dar mai sunt si exceptii.

Asiza, scuze. Chiar daca citesc tot, se pare ca nu ma concentrez destul. Mi-a scapat propunerea ta.
Dar hai ca vina cu alta. Sa punem 2 poze in una singura. Se intelege ceva? Ca sa le vedem intr-o singura imagine, sa nu dam 2 clickuri. (mai lucrez la formulare si revin).

Dianocica, ma bucur ca ti-au placut semnificatiile numelor, o sa ma concentrez ptr una super la d ( ca e nascut cu numai 1 zi inaintea lui Ingrid ). M-am gandit. eu zic sa petrecem intreaga saptamana, s-o tinem lant : luni la d, marti la ingrid, miercuri?, joi? Viner? Cine de ofera?

Revin cu relatarile in citeva minute. sau ore. ? mai am de citit acest capitol

SONIA
www.protv.ro/petitie.php" target="_blank">Salvati animalele!

Fericirea nu e o destinatie. E un mod de a trai. Burton Hills

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Am vazut pozele de la petrecerea Karinei! Superbe! Se vede ca s-au distrat puiutii!

Pe frumoasa Iulia acum am admirat-o pentru prima oara!

Ne pregatim si noi de petreceri! Duminica este Sf. Victor, asa ca vom avea si noi ceva distractie; asta in asteptarea zilei de 22 :).
Acum ca mi-am revenit, ma pot gandi si eu la petreceri. Am fost atat de bolnava cum nu mi s-a mai intamplat din facultate cred. Am zacut 2 zile, caci nu m-am putut ridica in picioare. Nu stiu cum, dar m-am pricopsit cu o infectie in gat, care nu s-a lasat dusa decat cu antibiotice. Din fericire copiii nu s-au molipsit.
In schimb Victor tot cu nasul plin si, mai nou, se ineaca din cauza mucilor si tuseste. Maria are vesnica otita seroasa; suntem pe tratament si sper sa n-o tina ca data trecuta.

Kokorina, te inteleg ca-ti este dor de mama! Imi pare rau ca nu-i ai pe parinti mai aproape! sa-ti treaca supararea!

Dianocica, daca tot mi-am revenit, intru si eu in grupul de suport pt. Pilates! Ma primiti? Vreau sa slabesc!!! Nu stiu de ce nu mai am vointa :(. La fete am slabit repede si mult, caci, spre rusinea mea, la fiecare sarcina am luat minim 30kg. in plus. Dar la Ioana in 4 luni si jumatate eram salaba! Of! Acum se implineste anul si eu mananc cat mai mult dulce :(. Am 63 kg si vreau = trebuie sa ajung la 57. Asa ca de astazi incep Pilates :).

Haios foc d cu bigudiul :)

Donia, intru si eu la regim, dar tot cu putina-putina ciocolata (macar in weekend). Incerc sa nu mai mananc seara sau cel mult 1-2 mere. Spun eu zilele urmatoare ce am reusit :).

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Dandusa si bambo...

super povesti
ce m-am emotionat de numa

dandusa, felicitari ca vine iubita acasa.
sa va iubiti mereu asa. suntei foarte frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dandusa asa te vreau. suuuper...ma bucur mult pt voi.

acs bine ca ai scapat. si ca nu au luat si copiii.

sa va mai zic de d? ieri a venit pe la noi o prietena gravi si i am arata batista bebelusului. cum a vazut o...a intins capsorul ... am murit ...dupa, a luat o el si si a bagat o in nas

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia ma straduiesc.
ieri i-am declarat sotului ca daca ma mai serveste cu vreo ciocolata i-o dau de cap . ca el face ce face si tot la ciocolata si prajituri se gandeste. iar prajituri ii face ma-sa ca tot are program de gatit la noi o data sau de doua ori pe saptamana. de n ori i-am tot spus sotului: reset! nu mai suntem gravizi!
de fitnes m-am apucat pt ca simteam nevoia sa am cateva ore doar pt mine si pentru ca aici programul e flexibil: pot merge in orice zi si la orice ora. si ca sa ma tin de treaba mi-am facut abonament.
partea nasoala din tot efortul acesta e ca mi-a scazut calitatea laptelui si ma trezea zmeul noaptea destul de des. asa ca am inceput completarea cu lapte praf, si dormim amandoi pana pe la 5-6 linistiti. mai are nopti in care se ma trezeste plangand, ii dau putina tzitzi si se culca la loc.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Dandusa, in sfarsit...ce ma bucur pt. tine...tocmai tu care meriti bucurie si suport sa te descurci doar singurica. Si apropo, super tare freza nush de ce nu-ti place ca iesi putin din comun (doar la freza ma refer , ca tu si fara ea iesi...) si semeni cu un model...nicidecum cu Nety. HMM...ai putea sa-ti faci breotnul verde sau rosu...nu da cu paru dar am vazut intr-o zi o fata...ii sadea tare bine.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput