LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by bamboletta
Danita-uie ce avem noi dar e plictisita de el
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

si noi avem de ala, tot rosu, agatat de un cui in tocul usii..nu se plictiseste ca il dau rar...tocmai ca sa nu se plictiseasca..in timp ce ne leganam..facem cucu-bau si e super-distractiv!

Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by dianocica

bambo tu chiar vrei sa ne faci iar invidioase 59? io ma lupt parte-n parte cu cele 67 ale mele..

Am avut 58 inainte de sarcina, iar de vreo saptamana am urcat la 70!
Unde mai pui ca au dat publicitatii rezultatele celui mai tare din parcare studiu facut vreodata care arata clar ca obezitatea e cauza de cancer, mai rau ca tiutiunul! Sa ma apuc de fumat? [omulet care isi smulge parul din cap]

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

da de 74 ce ziceti? nu va mai plangeti degeaba!

nu, Donia, nu te apuci de fumat, mai bine mananci!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

...noi am lipsit motivat, am fost la tzara la aer curat, apoi in REAL, de unde am fugit mancand pamantul, dupa care am ajuns la AUCHAN, printre multele cumparaturi..blugi de fitze pentru domnul...

ah ce imi place shoppingul!

de maine ninge si frig! Doamne ajuta!

varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

neata!
prins scutecu'. no bun, si acum ce fac cu el? ca a trecut atat timp incat nu mi mai amintesc

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

in bucuresti 5 grade, real feel 0. brrrr ma duc sa aruns scutecu' pe foc sa ne mai incalzim un pic...

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza,
Vizionat pozele de 1 an, Karina si Iulia.... superbe!!!!!
Nu am ratat-o nici pe Eva... frumoasa de pica si hainele sint superbe!!!
Dianocica, bestial Dmic cu bigudiul in cap; si mi-a placut cojacelul...
Butoiul tot inchis??? As da o tura . Sint rupta de oboseala si ma simt tare singura; la job m-am cam izolat de toata lumea, nu stiu ce este cu mine... eu sint vesela si sociabila, dar simt nevoia sa ma ascund de lume... sper sa nu ma tina prea mult.... nici nu stiu ce fac pentru ziua de nastere a lui Luca...offf... iertati-ma pentru starea asta.. sper sa treaca repede
Ies la aer sa imi revin

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

pana e gata butoiul, pt cine gusta, un www.youtube.com/watch?v=ip5QrTH3e3Y" target="_blank">spritz de vara

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pentru sarbatoritii zilei. la multe lunisoare!

azi mi-a facut fii-mea "da-mi" cu manutza. Am cazut pe spate.

orice ii explic - ii exemplific si cu mana - de exemplu "da-mi" este palma in sus si o inchid si o deschid de mai multe ori; "nu-i" mana intinsa si o tot rotesc ca si cum as face exercitii pentru ca ma doare incheietura ... si tot asa.

Azi ne jucam cu un balon - ramas de la chef. Ii zboara balonu dupa pat si uitandu-se la mine intinde manutza si-mi face "da-mi". M-am topit toata.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetele,
noi am lipstit motivat. am stat acasa de miercuri. tati a facut varicela, la 30 de ani. de...daca nu facu cand a fost mic.
Asa ca am stat cu el acasa nu cumva sa i se intample ceva.
Acum stam si asteptam sa vedem daca afce si Alex. sper totusi sa nu.

El tot mergator, merge perfect si chiuie de veselie. e tare scump.

Vizionat poze de toata lumea. suiper scumpi toti iar fetele la zilele lor au fost mortale....
Tot zic ca pun poze si eu dar nu am avut timp. sa imi fie rusine.

Si eu la cura de slabire, normal. vreau 10 sa mai dau jos. cum ...nu stiu. fac pe bicileta de vreo doua zile, si nu mai mananc seara nimic. sper sa mearga. chiar daca inca alaptez.

Cam asta.

Si va rog sa nu ne scoateti din listuta chiar daca scriu mai rar. si de acord sa o taiem sau scurtam ca e aiurea sa stea degeaba.

va pup pe toate am foarte multa treaba si astept povestiel nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

recuperat tot,vizionat poze superbe,filmulete la fel de superbe...,baut si spritz de vara...si revenit pe metereze...

VINE IUBITA MEA ACASAAAAAAAAA

nu stiu cind exact...,in jur de-o luna...,DAR VINEEEEEE!!!

asadar mi-am revenit subit...,parca am avut un somn de 24 de h neintrerupt...,abia astept sa treaca timpul...,ca nebunu'...,sa-l vad repedeeeee,sint super fericita...

la 12.30 mergem la vaccin...,sper sa nu doara ca mor acolo...

vorbim pe seara...,o duminica minunata va doresc..., la fel de minunata ca starea mea de acum...

Faceti ceva...orice/oricit
Ionut/Teo/www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius

Mergi la inceput