LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Covoarele sunt viata mea! Dati-mi un covor fain si nu-mi mai trebuie nici mobila! Fotoliu, pat... ce's alea?
Bai serios, balesc la vederea unui covor fain.

asiza, mi-am tras un aparat eliptic... il am de vreo 10 zile, am reusit sa ma urc pe el de 2 ori. N-am murit, semn bun. Dar de azi... zilnic voi face 20 de minute, asta pentru inceput. Telul meu e sa ajung al 30 de minute cat mai curand.
Cu pilates n-am reusit, dar nu abandonez ideea.
Hai sa ne incurajam, sa povestim zilnic cate exercitii facem, cum mancam mai sanatos... mie, una, imi trebuie suport, hei-rup, ca singura tot uit. Cine se mai baga?
Ma bucur ca azi am fost cu familia la plimbare in padure, dar acum imi e o foame si un somn... nici nu stiu ce sa fac mai repede.

M-am hotarat, ma duc sa ma uit la poze.

Edit.
bambo, dieta, da, dar cu putina ciocolata, da? Doar 2 cm de ciocolata, ca trebuie sa termin sacosa de la Halloween.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Donia eu ma bag, ca si eu sunt la categoria 67. si ma chinui de ceva vreme cu mancat mai putin si fitnes.

Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dianocica, sunt unele posturi in care d seamana leit cu d al meu
dap. frumosi amandoi, domne..

grupul meu de suport pt pilates m a lasat balta asa ca trebuie sa ma autobiciuiesc ca de doua zile am tras chiulu'...

sa va spun de d. e un scuuump de mori. in secunda in care mama isi pune ochelarii el ii ia si ii da lui alex de 100 de ori daca mama si i pune la loc...rezultatul e acelasi...mor de dragul lui.

Impotriva bannarii aelitei
diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Kokorina, Sophia e asa de frumoasa si finuta, cum de neamurile nu o plac? Sunt asa de frumosi impreuna, iar tu parca tot mai misto esti!

Diana, eu zic doar atat:

Am avut un week-end cu casa plina, iar Ada azi a fost tare maraita. Cred ca a obosit si ea saracuta.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Miro, ma bucur ca ati avut o petrecere reusita, rochita Karinei e foarte draguta, iar tortul foarte frumos. Unde l-ati facut?
Draga de Alessia, doarme unde ii e somn. Iar Oana cu rochita rosie, o minune.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Am petrecut momente de admiratie... asa-mi place sa va vad pozele!

fatima, ce frumoasa e Eva, ce moderna, ce bine ii sta cu basca in cap... cum de nu si-o da jos? Stie ca-i sta bine
Iar cu peruca noroc ca stiam ca e peruca, dar si asa tot am facut "Ha?!" cand am vazut parul ala lung.

dianocica, tu ai facut minunatia aia de haina??? Iti trimit acum masurile lui Cristi.
Apai d cu bigudiu, Cristi cu coronita... tineretul din ziua de azi!
Gata, de maine imi dai mie personal socoteala cu pilatesul. Zilnic, imi spui cat ai facut si ce te mai daore. Si ai grija sa te doara ceva, sa stiu ca ai muncit!

kokorina, ce faina e mamica ta! Uite asta e rau, ca nu avem bunicii aproape, sa-si vad si ei nepotii crescand. Sandokanii... ce sa mai spun... niste minuni! E excelenta poza cu ei doi razand in cos.

m_monique, sa pui biciul pe noi, ca tu esti femeie serioasa, te tii de miscare, te invidiez petnru constanta de cate ori citesc. Sa mai scrii, ca sa imi bag si eu mintile in cap.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

Vreau sa vad si eu pozele KOKORINEI,si zau ca nu stiu unde !!!!Helppp

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
poze Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Unde pot vedea si eu poze cu sandokanii? ca numa videoul cu camera sofia si pascal vad...
Admirat partyul Karinei...ce fain...toti copiii de varsta ei...asa da bucurie pe ea, eu am facut lista invitatilor la ziua lui Dani, si sunt 30 adulti si 8 copii. super Karinuta cu posetuta ei cocheta
la categoria kile..ma bag la 64.5...adica 1 kil mai mult decat inainte de sarcina...da' chestia-i c-am avut 62 acu 3 luni

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Buna fetelor,

Multumesc celor care ne-au felicitat ieri.

Le uram si noi (eu si Iulia) tuturor fulguletilor care au facut si care vor face un anisor La multi ani!, sa creasca mari, frumosi si sanatosi.

As fi vrut sa va scriu ieri, dar chiar nu am avut timp.
Am facut si noi ieri chef de copii. Si cum copiii nu puteau veni singurei, au venit cu parintii, si asa mi s-a umplut casa.
De gatit am gatit si pentru copii si pentru parinti. Pentru copii am facut piure de cartofi cu piept de pui la teflon si chec (fara cacao, fara praf de copt, fara rahat). Iulia n-a vrut sa pape chec. Nu i-a placut. Pentru parinti am facut multe, multe, nici nu s-a mancat tot (a fost prea mult). La cheful urmator am sa stiu .

Copiii au imprastiat jucariile peste tot, si unde te intorceai calcai pe ele. Pe Iulia nu o interesau jucariile ei. Jucariile pe care le-a primit au fost interesante pentru ea. Totusi, casa plina de lume a cam obosit-o, iar cand au inceput cu totii sa ii cante la multi ani, s-a cam speriat si s-a pus pe plans.

Daca la cheful copiilor am serbat un an al Iuliei, dupa ce am terminat cu musafirii, a venit si randul lui mami sa serbeze un an de la nastere. Asa ca am fost la un club si am dansat pana la 3 dimineatza. Bineinteles ca de dimineata Iulia nu a stiut ca eu sunt obosita si a trebuit sa ma trezesc odata cu ea.
Iar azi am fost in vizite, iar ea in vizite nu mananca, este obisnuita sa pape acasa in scaunul ei, cu Veronica la televizor. Asa ca a fost cam maraita. Cum am ajuns acasa a mancat foarte frumos.
Asadar eu pic de oboseala si de somn. Si maine ma iau astia la servici de odihnita.

Daca vreti sa vedeti poze de la cheful Iuliei avem aici.

Marani am vazut pozele. Anne-Marie este superba. Vreau si eu zapadaaaa!!!
Mirona, Karina a fost tare frumoasa ieri de ziua ei .

Am fugit si eu la nani, poate reusesc sa recuperez ceva.
Pup toate mamicile si toti fulguletii .

Numai bine.

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Petrecerea de 1 an a Iuliei

Botez Iulia, Filmulete Iulia, Metamorfoza
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

raport tarziu in noapte:

vazut pozele fatima, kokorina si angi. ABSOLUT SUPERBE TOATE.

cu intarziere pentru Iulia. Tot frumoasa e si tot cu Suri seamana. pupam fata mare de un an.

noapte frumoasa tuturor

EDITEZ: ca uitasem sa va raspund la intrebarea despre tort. E facut la cofetaria Codrina - sunt fff multe modele. Noua ne place aceasta cofetarie, e si aroape de casa ... asa ca - a meritat toti banii. In casa am facut doar pandispan pufos dupa o reteta luata de pe net. Daca ii faceam si tortu ... sigur bagam un dobos invers - ca ala e febletea si specialitatea mea - unicul si incomparabilul.
v-am pupacit

Miro

Mergi la inceput