LMA!!-Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
bamboletta spune:
Dianocica-
super jacheta lui D si el un scump 
Danita-uie ce avem noi
dar e plictisita de el ![]()
Kokorina-fug sa vad pozele 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
asiza spune:
Pfuaaa...Kokorina...53 kg??????? Pfuuuuaaaa, ce ma "nervezi"...Ia nu te mai da mare, da, ca-s verde de invidie deja!!!
...Io-s p-acolo cu Dianocica, lupt intens cu ele...
Mai vroiam sa-ti zic asa: 1. Esti o frumoasa; 2. Ai cu cine semana ca si mama ta e frumoasa, tanara si moderna; 3. Ti-am mai spus ca-ti iubesc copiii???? Nu conteaza daca ti-am mai spus, ca-ti mai spun o data: sunt minunati si ii iubesc de-adevaratelea! 4. Am bagat de sama ca Sophia seamna leit cu tine, iar Pascal cu ta'su...No, paaaa 
Dianocica, sunt unele posturi in care d seamana leit cu d al meu
...e frumos de mori, normal!!!
Imi place cojocelul ala sau ce-o fi! Super!
Da, da Donia are un fix cu covoarele...da' important e ca-i place si-al meu![]()
Va pup!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
asiza spune:
Aaa, inca ceva Kokorina..si Denis are jerseu ca si al sandokanilor, dar e pe portocaliu...
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
fatima spune:
koko, suuuperbi harbujeii..si mamica..[omulet cu ochii holbati]..fara cuvinte..te prinde fff. bine si bruneta..vad ca ne-au apucat pe toate schimbarile radicale..
dianocica, super dulce si haios d..
eva ioana (08.11.2006)
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by fatima
Donia, pozele sunt acum la semnatura.
eva ioana (08.11.2006)
Fatima e mortala cu palaria ei
. Iar poza cu peruca e super. Nu le vazusem nici eu.Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
bambo tu chiar vrei sa ne faci iar invidioase59? io ma lupt parte-n parte cu cele 67 ale mele..

Am avut 58 inainte de sarcina, iar de vreo saptamana am urcat la 70!
Unde mai pui ca au dat publicitatii rezultatele celui mai tare din parcare studiu facut vreodata care arata clar ca obezitatea e cauza de cancer, mai rau ca tiutiunul! Sa ma apuc de fumat? [omulet care isi smulge parul din cap]
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
bambo tu chiar vrei sa ne faci iar invidioase59? io ma lupt parte-n parte cu cele 67 ale mele..
Unde mai pui ca au dat publicitatii rezultatele celui mai tare din parcare studiu facut vreodata care arata clar ca obezitatea e cauza de cancer, mai rau ca tiutiunul! Sa ma apuc de fumat? [omulet care isi smulge parul din cap]
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ba sa-ti vezi de treaba cu fumatul si sa te apuci de jogging
Slideshow
bamboletta spune:
Kokorina-
aveti scune de masina noi
din alea super misto care se rotesc nu? 
sunt superbi sandokanii
imi place la nebunie sa ma uit la poze cu voi 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 12
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
bamboletta spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
lasa tiutiunul in pace
va bagam la dieta de maine Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)luna 12