*** LA REDOUTE *** (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Si eu m-am lamurit cu incaltamintea la Lr. Mi-am luat o pereche de cizme care n-aveau fermoar si nici macar nu pot baga piciorul in ele sa vad daca mi-s bune. Am zis ca le duc sa le modific, sa le pun fermoar daca se poate. Oricum, acum am comanda pe drum cu ceva adidasi...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

ma ajuta cineva si pe mine cu culorile alea?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Sunt doua nuante de roz: roz-gri si roz ciclam, adica destul de intens.

Mergi la inceput

Eu am luat vreo 3 erechi de adidasi si au fost super Ok.Stan Smith cu 38-40 de euro vad ca la Leonardo sunt 350 lei.
Calitatea a fost buna si i-am comandat cu un numar mai mare.Port 38 am luat 39 dar nu stiu daca la oricare tip de incaltaminte functioneaza treaba asta cu un numar mai mare?

quote:
Originally posted by adablackcat

Si eu m-am lamurit cu incaltamintea la Lr. Mi-am luat o pereche de cizme care n-aveau fermoar si nici macar nu pot baga piciorul in ele sa vad daca mi-s bune. Am zis ca le duc sa le modific, sa le pun fermoar daca se poate. Oricum, acum am comanda pe drum cu ceva adidasi...

Monikka

Mergi la inceput

Multumesc!
Nu ma pot hotara.Ma ajuta si pe mine cineva sa iau o decizie?
Vreau fusta asta:http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7220839&SizeCode=00046&Quantity=1&PersText=&ItemId=5&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
si nu ma pot hotara la culori intre:rosu,alb si negru.Ce parere ai?Ce culori sa aleg(2)?

quote:
Originally posted by adablackcat

Sunt doua nuante de roz: roz-gri si roz ciclam, adica destul de intens.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Au inceput sa ma enerveze astia de la LR. Am dat o comanda de pe contul pe care nu mai folosisem 64084. Am folosit acelasi card ca si pe celalalt cont si mi-a confirmat comanda pe site. Problema e ca apare en enregistrement si nu mi-a venit mail de confirmare, cum venea de regula imediat. Deci nu cred ca mi-a luat comanda. Problema e ca, daca repet comanda, nu-mi mai accepta codul 64084, ca cica l-am folosit o data.

Diversificarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu nu am nici un semn de comanda din 28 sept... sa imi i-au gandul?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Sa nu luati asta :http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324116343&documentid=346107&virtualtool=aubaines_femmemoderne_AH07
culoare alb murdar spre galben,calitate material proasta,volanele sunt din perdea pur si simplu.

Monikka

Mergi la inceput

Referitor la fuste,n-a zis nimeni nimic,asa ca le-am luat pe toate 3.Vedem noi cum sunt,daca nu le vindem si asta e.
Hai somn usor si spor la shoping!
Va pup!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

Au inceput sa ma enerveze astia de la LR. Am dat o comanda de pe contul pe care nu mai folosisem 64084. Am folosit acelasi card ca si pe celalalt cont si mi-a confirmat comanda pe site. Problema e ca apare en enregistrement si nu mi-a venit mail de confirmare, cum venea de regula imediat. Deci nu cred ca mi-a luat comanda. Problema e ca, daca repet comanda, nu-mi mai accepta codul 64084, ca cica l-am folosit o data.

Diversificarea

Foarte inteligent din partea mea...dau comanda de pe un cont si astept emailul de confirmare pe adresa de pe celalalt cont. Bineinteles ca mesajul de confirmare era pe adresa corecta.

Diversificarea

Mergi la inceput