*** LA REDOUTE *** (59)
Raspunsuri - Pagina 12
corap spune:
maria-alexia pai ... aseara am facut o comanda mititica cu cadou ustensile de bucatarie (ca sa fie pachetu mai mare
- chiar, le are cineva, ce sunt?) si bineinteles ca am pus topul. la 21,50 eur. cu vente privee iesea cu 2eur mai ieftin, nu-i mare pgb!
si eu am aceleasi malete - poate la tine au incurcat loturile si ti-au bagat pe gat altele
oricum da-le o sansa, ca merita macar atat
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
corap spune:
asa... cu cecurile
eu pana acum am facut 1 singura comanda, am trimis pe fax comanda printata si unul din cecuri.
(eu am mai multe cecuri)
am trimis prima data lunea trecuta - nu s-a intamplat nic
l-am retrimis joi si - nimic
am facut ieri dimineata reclamatie pe mail
aseara pe la 9 mi-a aparut comanda in suivi, scrie PAR TELEPHONE (nu stiu daca e ca urmare a mailului sau ca urmare a faxului)
scrie ca-i platita in avans
in schimb mi-a pus toate produsele la pret intreg (179 de eur) in loc de 149 (cat erau reduse, si cat facea si cecul)
acum, nu stiu daca apar asa dar mi le-a luat la pret redus, sau mi-a luat din celelate cecuri... tre sa ma lamuresc....
nr de fax e cel din catalog, dar n-am timp sa ma uit acum - sry, plange bb anais
c & andrei-ardei
07.05.07
Jasmine spune:
Corap,nu cred ca ti-a luat din celelalte cecuri,n-are cum.
cred ca ti-a pus produsele la pret redus si suma lor face cat cecul,asa ca e totul OK.
gabitaco spune:
Buna fetelor!
A primit cineva comanda din 26 oct.?
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
corap spune:
gata! fax: +33 3 20 36 04 22
eu am comenzi nesosite din 19.10, din 25.10... si una din 05.10, pe care le-am reclamat-o pierduta. deh, era o singura bluza... acum e impreuna cu alte surate, in sifonierul cuiva....
c & andrei-ardei
07.05.07
Tonia Antonia spune:
Ura, mi-au venit comenzile din 17 si 19 Octombrie!!!!
Impresii:
Poncho fetita, culoare lila, SUPERB http://www.laredoute.fr/vente-poncho-lulu-castagnette.aspx?productid=324114655&documentid=346107&categoryid=23112518&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Geaca copii, culoare rosu, e mare si nici nu prea e de calitate http://www.laredoute.fr/vente-parka-style-caban.aspx?productid=324103203&documentid=346107&categoryid=23112374&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 ; o sa o donez cuiva...
Combinezon bebe (cadou pt un bebe), OK http://www.laredoute.fr/vente-combinaison-cocoon.aspx?productid=324090374&documentid=346107&categoryid=23112671&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Niste ghete de iarna Caterpillar pentru sot, foarte faine; nu mai sunt pe site.
Cadou: sac de dormit Snoopy; nu recomand, mai bine era daca foloseam cod FDP=O
Giova spune:
mie nu mi-a venit comanda din 24 oct.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)