Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (253)
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
Ioana, nu se rezolva asa de usor ca la povestea lui Lapusneanu. Alte vremuri..(nu ca le-as duce dorul).
Rali, eu prefer sa iau deciziile cele mai bune pentru mine. In fond si la urma urmelor, nu m-am nascut in forumul asta. O sa consider ca sunt pasager si gata! Nu va fi o tragedie pt nimeni daca nu scriu si cred ca sunteti destul de realiste ca sa vedeti problema asa.
Maraki, sunt de acord ca e subiectul Giovei. Si nu contesta nimeni acest fapt. Dar asa cum s-au luat decizii in privinta parolei, in privinta numelui, tind sa consider ca si alte fete conteaza. Ca altfel, ar scrie doar Giova, nu?
Iar cu ultimele postari ale tale, mi-ai lasat un gust amar. Eu n-as fi putut dori raul nimanui. Cu toate ca Bianca ma enerveaza, nu i-as putea dori raul nici ei, nici lui Dani sau altui membru al familiei.
Singurul lucru pe care il vreau este ca ea sa realizeze ca singura s-a facut inacceptabila de catre fete. Si eu am tot rugat-o sa se controleze, cum spune si Ioana. Dar ea flutura cu mandrie acest stil de a spune lucrurilor pe nume. Atunci sa-si caute alt subiect si alte fete care sa o suporte.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
ralirali spune:
Super tare :-)
"Ieri seară stăteam cu nevastă-mea de vorbă despre eutanasiere si i-am
spus: sa nu mă lasi niciodată să stau într-o stare vegetativă, să fiu
dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Dacă o să fiu vreodată
într-o astfel de stare, te rog să debransezi toate aparatele care mă tin
în viată. Si atunci ea s-a ridicat, a închis televizorul si calculatorul
si mi-a aruncat berea la chiuvetă. Proasta dracului!!!"
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia5 " target="_blank"> Noutati
www.flickr.com/photos/14405706@N03/" target="_blank">Poze cu familionul
Giova spune:
ralu mi-ai readus zambetul pe buze. caci tot ce am citit mi-a lasat un gust amar......
Maraki cum a scris si Ingrid, nu sunt in masura sa dau afara sau sa bag pe cineva la subiect. e drept ca eu am deschis acest subiect, dar de mult nu imi mai apartine. Poate mi-a apartinut prima pag. din primul cap. de la Odisee, poate nici ala. frasu stie ca nu am mai citit de un veac pe-acolo.
Acest subiect este a tuturor mamicilor cu bebei nascuti in primele 2 luni ale anului 2006. Noi toate l-am condimentat si dezvoltat, mai mult sau mai putin. Caci acum e piperat de ne ustura gatul nu alta.
Ioana ai punctat bine, de la inceput i-am zis Biancai sa isi schimbe exprimarea, sa nu ne mai zica cum sa ne educam copiii, sa se mai abtina de la anumite comentarii care nu-si aveau rostul. s-a mai temperat e drept, dar nu de tot.
Ingrid nu pleci niciunde. revenim iar in trecut? pleaca toate fetele care s-au intors? no way!!!
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
si acum revin on-topic:
Anasol ma bucur eu pt. tine daca e fetita. sa vezi ce pereche frumoasa va face cu Davidutzu si ce grija va avea de ea. si spor la munca. sa ne pui si noua pozele cu bb2 la eco in 4D.
Moni ma bucur ca a fost ok Diana si nu a plans dupa voi.
Ingrid atunci am sacapat si noi de afte. dar se vede ca e alt copil.
Nu stiu cand va tragem o vizita,luni voi fi cu mama la aeroport ca pleaca la sora-mea.daca va pleca, caci se tot schimba ziua si ora zbiorului, naiba sa le ia de companii low-cost.
acum despre noi:
marco a dormit super bine in camera lui. nu a si nu s-a trezit pana dupa ce a baut lapticul de dimineata.
am plecat cu tati sa-i cautam papuci lui marco si ne-am intors fara. daca nu cadem de acord asupra modelului.... mai bine merg singura si iau care-mi plac.
am venit acasa, a papat ciorbitza si carnita de pui si acum e la .
merg sa-i fac mancarica pe cand se trezeste si sa mai adun din casa.
al meu sot e la birou putin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
d_melli spune:
Haideti mai nbu va mai cerati ca am eu un "feeling" ca a priceput si a plecat.Si-f fi dat seama ca e inutil si ca nu are rost sa provoace atata si nu mai scrie..
Maraki ce sa zic...iti cunosc pararea si nu ti-o comentez pentru ca este parerea ta personala...insa te rog sa stergi ce ai scris mai sus...mie una mi-a intors stomacul pe dos...prefer sa cred ca ai scris la nervi....pentru ca ma indoiesc ca esti capabila sa sa spui ca Dumnezeu isi intoarce fata spre ce ne e mai drag...oare tie ce iti e mai drag?...te rog sterge ...nici macar asa modificat nu isi are rostul...nu as fi crezut ca poti scrie asa ceva...si inca un lucru...ce ar fi sa iti spui parerea si sa nu mai iei aparare nimanui...nu mai fa pe avocatul...
monica70 spune:
DACA VREA SA PLECE IAR CAREVA DIN CAUZA UNEI "NIMENI IN DRUM",INSEAMNA CA TOATA MUNCA MEA DE A LE READUCE INAPOI PE FETE (SI IN CAZUL NICO SI ACUM) A FOST IN ZADAR .UNELE CHIAR REGRETA CONFERINTELE EXTINSE DE PE VREMURI,ASA CA,DE CE NU? VOM REVENI DIN NOU ACOLO DACA E CAZUL SI LE VETI CITI CU PLACERE IN CONTINUARE PE BIANCA SI MARAKI.MULTORA LE-A FACUT PLACERE CA AU APARUT DIN NOU FETELE SI AU CE CITI,DAR CAND VINE VORBA SA PASTRAM ATMOSFERA ASTA IN CONTINUARE,SE FOFILEAZA SI NICI MACAR NU ISI DAU CU PAREREA,ASTEAPTA SA SE INTAMPLE CEVA DE LA SINE.ASTA MA DERANJEAZA,CRED CA-MI POT SPUNE SI EU DE-ACUM PARERILE,NU? SI CUM ZICEA INGRID,NU-I NICI O RUSINE SA TE INSCRI PE A DOUA LISTA.MAI ASTEPTAM.
SCUZATI MAJUSCULLE,DAR LUCRAM SI N-AM CHEF SA CORECTEZ.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
GIO azi Diana n-a fost deloc ok,s-a intors super crizata si n-a vrut sa manance nimic.Si era tot cu mana in gura,clar,sunt maselele de doi ani.Acum a adormit nemancata,abia a gustat din lapte.
Merg sa pap si eu ceva.
asteryaro spune:
Buna, mamicilor.
Irina, nu vreau sa incit, dar feelig-ul meu este ca nu-si va lua bagajele de aici, sa plece. Dimpotriva, va continua sa scrie, sa arunce cu mucii-n fasole mult mai mult decat pana acum. Pt. ca daca pleaca, unde sa mearga? Este cunoscuta ca un cal breaz pe internet. Mai retineti cand a depistat-o Dana Ene ca scria de pe 2 ID-uri??? Astfel de fiinte ar merita introduse intr-o banca de date, asemeni rai-platnicilor bancari, adica un soi de black-list.
Doamne, imi amintesc cu mare placere cum, gravida fiind, dimineata ma trezeam, deschideam laptopul, incalzeam repede-repede ibricul de lapte, insfacam punga de biscuiti din mers si veneam la biroul instalat comod in sufra, cu sufletul la gura efectiv, sa citesc "aberatiile gratioase" ale celor de la schimbul 3, si sa rad cu hohote!!! Nu stiu cum naiba, ca eu nu rezistam niciodata pana noaptea tarziu, poate si fiindca ma "zbateam" (a se citi rostogoleam) pt. mica mea afacere si trebuia musai sa ma scol dimineata, si rea de somn fiind...
Maraki, doamne iarta-ma, cum poti fata draga sa scrii asa ceva??? Mai mami, si eu sunt ortodoxa, cred in Dumnezeu, cred ca primesc in viata dupa binele pe care il fac, mai fac si rau, nah, sunt si eu om, dar de la asta si pana la asa afirmatie... mi s-a facut pielea gainii... adica eu ce sa cred acum, ca am fost pedepsita sa am copilasul bolnav din cauza ca n-am pupat in cur pe cineva??? Ca nu pot fi de acord cu ineptiile pe care le debiteaza??? Ca ma simt jignita de afirmatia ei conforma careia borcanelele sunt pt. "puturoase"? etc etc etc etc...... Hai, sa fim seriosi, zau asa.
Ca sa fiu FOARTE sincera, de la bun inceput mi-a displacut aceasta fiinta, si in mod special atunci cand m-a intrebat, fooooarte agresiva, "ce am facut eu ca sa am inimioara aceea rosie la user?"
Moni, eu as muri pur si simplu de oftica si suparare sa ne scindam iarasi. Nu stiu cum ai reusit sa ne readuni pe (aproape) toate, dar ai reusit. Propunerea mea este sa ramanem aici, TOATE cele care dorim, cu exceptia Biancai.
Stiu ca este pierdre de timp, dar m-am simtit datoare fata de secta mea draga cu acest post luuung.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Ingrid S spune:
Giova, pai atunci cand ne mai vedem? Poate marti, miercuri? Fa si tu ceva, strecoara-ne in program..ca vreau sa-i vad pe cei doi in actiune
Eu sunt suparata pe soacra-mea (din pacate este bolnava saraca, acum) ca ieri a fost cu Diana in parc si crizata de fiica-mea i-a luat capacul de la sticla cu ceai baietelului de langa noi (Luca). Si a venit cu el acasa..Pai asa se face? Daca maine ii vrea pantalonii, ala micu trebuie sa se dezbrace? Trebuie sa merg sa-l dau inapoi, noroc ca maica-sa mai are sticle de ceai..
Si mereu, dar mereu vrea la laptop, sa vada filmele cu ea. Asta e obsedata..si ce urla daca n-o las, e in stare sa planga o ora..
Moni, nici Diana nu vrea sa manance, i-am vazut ieri umflat in spate la masele, cred ca ii iese al doilea rand
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
CRISTINA si eu am vazut ca pe site-ul celalat avea doua ID-uri. Si am vazut strict intamplator culmea
Vorbeam aseara cu Ursulina si efectiv mi-a venit sa plang cand mi-a zis ca ea nu se mai regaseste aici,ca nu mai e deloc cum era la odisee unde se putea glumi in voie fara sa sara nimeni in sus si ca acum de cate apuca sa bage nasul numai certuri gaseste.Ma bucur mult ca macar cu mine a ramas prietena,dar imi pare rau de voi ca nu mai scrie aici,e una dintre cele mai haioase fiintze pe care am cunoscut-o!