Colectia de toamna-iarna 2005 (166)
Raspunsuri - Pagina 5
Noki_Lara spune:
Cristina N, oare cum de ai ghicit?
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
leea_cv spune:
Raluca sanatate multa copilei.De pneumonie fug si io ca dracu.
Va multumesc tare pentru grija si va pup apasat
Scuze pt intirziere.Am reusit sa dormim putin eu,iar T inca doarme de pe la 2.30.A venit dr pe la 13.Am sta mult de vorba cu ea si mi-a explicat cite-n luna si-n stele.Am hotarit sa-i facem vaccin antimeningita.Pt varicela si hep A nu-mi recomanda.Da daca vreau musai...
In fine.L-am trezit,l-a consultat,iar a dat in plins din ala grozav.Verdict : bronsita cu nr 3 intr-o luna si o saptamina.Tratament :klacid (antib),paracetamol,ventolin,ketof,oscilococcinum,aerosoli. Cred ca m-ar fi pocnit dr de-i ziceam ca l-am dus sapt trecuta 2 zile la gradi. I-am pus supozitor si i-a scazut febra,sper sa nu mai urce.
Cred din ce in ce mai tare,spre convinsa ca nu-l mai duc la gradi.Poate doar la primavara.O sa-mi iau si eu bona sa ma ajute,ca asa il fac varza.
Noki ma bucur ca v-a iesit bine petrecerea.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
mirabilis spune:
Bonsoar. In timp ce tati doarme cu Iulia mi-am clatit si eu ochii cu pozele Saralinei care sunt suuuperrr.....
Si noii mergem la gradi de pe 1 nov si in cele 2 zile in care a mers nu am avut nici o pb la despartire,nici nu s-a uitat in urma cand am lasat-o acolo iar cand am luat-o a venit cu greu,ar mai fi stat sa se joace. In schimb....ghiciti cine are temp 38.5?? Ati ghiciiit! Sper sa se refaca repede.
Leea nasol cu mucii lui T. Incearca Sinupret (daca nu cumva i-ai dat deja....) 15 pic de 3 ori pe zi. Dar da-i mai multe zile, ca nu se vede efectul instantaneu. Pentru noi functioneaza.
Si un sfat din inima: fa-i vaccinul anti varicela! Mai, pe cuvant daca stiu de ce sunt unii medici impotriva. O sa ma interesez mai pe larg cand ma duc la spital. Insa vaccinul asta e f bun. Pentru ca sa stii ca BOALA NU FACE ANTICORPI PE VIATA! Chiar daca unii spun asa..Ce sa mai vb de studiile stiintifice, prietenele mele rezidente au facut cu succes a doua oara boala! Ma rog, doua din ele...Dar e suficient. Au suferit ingrozitor. Asa ar suferi si un copil. Ca sa nu mai vb de ce sechele poate lasa. A, inca un atu: vaccinul protejeaza si impotriva Herpes Zoster, ceea ce nu se intampla cu anticorpii lasati de boala. I rest my case....
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor!
A, si va rog sa ma scuzati daca nu intru in fiecare zi sa urea LMA...Eu chiar doresc tot binele din lume sarbatoritilor si sa fie sanatosi. Nu am timp sa fac urari in fiecare zi....
anda77 spune:
propun dezbatere pe tema "colectivitatea incotro"
ideea mea este urmatoarea: trebuie luat taurul de coarne. unde taurul este colectivitatea. partea proasta si foarte proasta este ca se imbolnavesc copiii la inceput. Unde inceputul dureaza jumatate de an. cu consecinte si suferinte. daca rezistati, atat copiii, cat si mamele, fizic si psihic, dupa jumatae de an plus sau minus se creeaza imunitatea.
O alta parte proasta care pleaca de la prima parte proasta este ca nu ai cum sa ingrijesti bine de copilul bolnav, daca lucrezi. Deci in schema trebuie sa apara o bunica, o matusa, o bona de rezerva sau un concediu medical sau de odihna propriu. ori tocmai ti-ai dat copilul la gradinita ca sa te poti intoarce la munca, cel putin teoretic.
Din alt punct de vedere, pozitiv de asta data, orice ai face, ai inventa sau ai cumpara pt acasa, nu se compara cu colectivitatea. Fiu-meu merge de 1 luna si jumatate la gradi, aproximativ, si parca a inflorit. i s-a dezlegat limba, azi, de exemplu a numarat pana la 5, dar fara sa inteleaga cantitatea (sa nu ma certe mama di tutti) e adevarat. chestia e ca era mut inainte. e mai adaptabil, mai vesel, se joaca mai interesant, atat singur cat si impreuna cu adultii acasa, se stramba, e sociabil, stie sa ceara ce vrea mai bine parca.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
...si am noroc dpdv al virusilor ca sunt doar 3 copii in gradnita noua, e ca si cum l-as duce la bona. adik daca ar trece iarna cu 3 copii la gradinita, ne-am scos!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
In primul rand... multa sanatate bolnaviorilor!
Tania, condoleante
Noki, se vede clar din poze ca petrecerea a fost o reusita, cel mai mult imi place poza in care apare tortul si Sarah se uita la el cu ochii mari
felicia74 spune:
Ia sa mai citim in urma (scutecul trecut adica):
Corap mama, daca nu ar fi diferenta de varsta ai crede ca Anais si Andrei gemeni. mama, ce mare a crescut, eu tot o mai vedeam bebe mic-mic.
Ripley of, tare nasol cu ecoli astia. Cum iti mai e?
Madau wow, ce poze frumoase! La Alpin nu era nimeni la gradi?Ca atunci cand am fost noi era full!
Tania condoleante!
Si acum din scutecul acesta:
Noki mama, cati copiii, de unde atatia? Dar a fost o super-petrecere, inca o data, sa-ti traiasca fata!
Anda daca nu as fi recut printr-o vara horror, cu boli gramada, cresa scria pe Ilinca. Nu-mi place cum a devenit de cand e cu bunicii pe cap (vorba aia, ce-am lasat si ce mi-au dat) - e rasfatata, plangacioasa, doreste mereu atentie, nu se joaca singura... Of, poate da Domnul sa aiba efect tratamentul homeopato-naturist.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
felicia74 spune:
tot eu:
corap tu pana acum ai reusit s-o alpatezi pe anais? Wow, ma bucur mult, deci e mai usor la al doilea (macar in acest domeniu).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
proadelina spune:
Buna seara! In sfarsit am reusit sa pun si eu mana pe calculator, sa citesc un pic si sa dau cateva mesaje.
Tania - condoleante!
Lavi- multa sanatate tatalui tau!
Leea, Bubamara - multa sanatate puiutilor!
Am vazut una bucata nepotica, scumpa foc, micuta si fragila. Albert a vrut neaparat sa-o tina in brate. Seara imi tot zicea "Bebe, bebe", mi-a adus telefonul sa-i arat poza celei mici.
Adelina si Albert Alexandru
Noki_Lara spune:
Gaca...avem urmatarea runda de sarbatoriti:
LMA Daria by MimiDumy!!! Sarah iti da un pusy maaare de tot!
LMA Daniel by Fee!
Poze cu Sarah si mami
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!