socant ...

socant ... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Teribilul act de violenta care a ingrozit, recent, Italia a facut valuri si in Romania, nu doar la nivelul presei si al politicienilor. Toti localnicii de la periferia orasului sibian Avrig vorbeau, ieri despre Romi (Romulus Mailat - n.red.), cel care a agresat si violat-o pe italianca Giovanna Reggiani, pe 30 octombrie. Victima, in varsta de 47 de ani, se afla ieri in coma, medicii fiind rezervati in privinta sanselor de supravietuire.
Vecinii s-au declarat rusinati de fapta barbatului, pe care-l cunosc drept un aventurier provenit dintr-o familie de criminali. "Cumnatul sau, Ion Lungu, i-a omorat sora, pe Ela, acum doi ani. Acum este la puscarie", ne-a spus unul dintre vecini, care a tinut neaparat sa ne arate coliba in care a locuit Romi si unde i-a fost ucisa sora. Vecinii ne-au povestit ca mare parte din rudele barbatului, inclusiv parintii si fratii, sunt plecati de ani buni in Italia, la furat. Cum in Avrig toata lumea a auzit despre numeroasele aventuri ale sale, vecinii sunt siguri ca sotia amiralului italian ar fi fost implicata intr-o relatie amoroasa cu Romulus. Tanarul este cunoscut cu antecedente penale, in 2006 fiind condamnat la trei ani de inchisoare pentru furt calificat, de catre Judecatoria Constanta. Imediat, insa, a fost gratiat. De asemenea, la 15 ani a fost internat la Scoala Speciala de Munca si Reeducare, in urma unei sentinte penale.
http://www.cancan.ro/2007-11-02/Romanul-care-a-ingrozit-Italia-prigonit-de-vecinii-din-Avrig.html

asta am citit in ziarul Cancan. M-a socat ce cred vecinii romului criminal: ca femeia aflata in coma (victima atacului care a ingrozit italia) ar fi avut o relatie cu acest tigan criminal.

doamne dumnezeule - are cum isi pot imagina asa ceva?

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Sincer, mie mi se pare ingrijorator faptul ca s-ar putea sa primim inapoi toti infractorii, cersetorii, borfasii pe tava. Asa de bine e fara ei....

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Sincer, mie mi se pare ingrijorator faptul ca s-ar putea sa primim inapoi toti infractorii, cersetorii, borfasii pe tava. Asa de bine e fara ei....

37s + Sophia

adica mai bine stau acolo si fura si omoara astfel incat noi daca vrem sa vedem Italia ne va trebui din nou viza????? nu cred ca asta e solutia!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Nu cred ca mai poate fi vorba de impunerea vizei intre 2 tari membre UE, dar cred ca pana la urma vor gasi o solutie legala sa ne trimita acasa "elementele problema". Eu una in locul lor asa as vrea sa fac...

37s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

quote:
Originally posted by mihuta

37s + Sophia

adica mai bine stau acolo si fura si omoara astfel incat noi daca vrem sa vedem Italia ne va trebui din nou viza????? nu cred ca asta e solutia!

Roxana

Hai mey Roxana, nu cred ca asta a vrut sa zica
Mihuta cred ca se ingrijora de faptul ca vin toti inapoi.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

E ingozitor ce-a putut sa-i faca nenorocitul acela bietei femei, a si murit saraca aseara.
Astia merita sa nu mai vada lumina zilei, da, aici in puscariile din Romania unde nu sunt conditiile din inchisorile italiene.
Sincer, incepe tot mai des sa-mi fie rusine ca sunt romanca.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Si mie a inceput sa imi fie rusine ca sunt romanca.Oricum de multi straini romanii sunt catalogati ca fiind tigani.Nu am nimic cu tiganii daca isi vad de treaba lor ca sunt si destui care sunt educati si dusi la scoli,dar ne fac de rusine peste tot.

Biata femeie.Daca tot a violat-o pt ce a mai si batut-o?Asta nu am inteles.
Astia trebuiesc linsati,nu mai merita sa traiasca daca fac asa ceva.Si sunt multi ca asta,dar nu sunt da-ti in presa.

"Cand vrei sa lauzi un copil lauda-i faptele, nu-l lauda pe el.
Facand astfel vei incuraja comportamentul, nu mandria."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

In primul rand personajul respectiv nu e roman, e tigan. Nu stiu de ce ar trebui sa ne identificam si cu ei, nu numai cu romanii infractori.

Apoi daca nici in Italia tiganii nu-s capabili sa munceasca cinstit si sa traiasca omeneste, daca nici occidentul nu poate gestiona si preveni asemenea incidente, de ce ar trebui Romania sa se simta vinovata pt. ei ?

Un asemenea eveninment oribil presupune un cumul de stres enorm al criminalului si conditii de viata indecente, lipsa a educatiei, lipsuri materiale, foame, scandaluri la nivel familial, poate chiar retard mental, lipsa tratamentelor medicamentoase, etc. Toate astea ar putea fi prevenite, mai ales intr-o tara ca Italia.

Les psychiatres, c'est très efficace. Moi, avant, je pissais au lit, j'avais honte. Je suis allé voir un psychiatre, je suis guéri. Maintenant, je pisse au lit, mais j'en suis fier.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Tigan sau netigan, e cetatean roman si tot dracu' ala e, doar ca mai negru! si uite asa, din pacate ajungem de mirul lumii.
Tiganii n-au venit in Italia sa munceasca ci sa fure mai bine si mai linistit, la fel cum nu s-au dus nici in Franta sau Marea Britanie la munca!
Eu cred ca in Romania trebuie sa inceapa "reforma" si educarea lor, statul roman e raspunzator pentru ca acolo s-au nascut si au crescut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

...si da, si mie incepe sa-mi fie rusine ca sunt romanca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu nu stiu ce parere sa imi fac.

Se vorbeste despre o lege promulgata in Italia ca toti cei care aparent sint "periculosi" vor fi expulzati. Dar la Bucuresti sint tot felul de discutii adiacente. Unii politicieni au spus ca se fac deja expulzari a delicventilor de multi ani, altii ca nu au ce sa faca pentru a impiedica romii sa plece in Italia. Ca alte tari deja expulzeaza romi, cum ar fi Franta.

Am auzit o intrebare interesanta: de ce nu exista tabere de romi in Germania? Are sens intrebarea. De ce in Italia sint si in alte tari europene nu sint?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput