Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
sa-l ierte si pe tatal meu saracul ca ieri a fost pomenit.. 4 ani jumate de cand nu mai e langa mine
Irina, condolentze sincere! Acum am recitit mesajul tau.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
monica70 spune:
IRINA cand te intalnesti bre cu PUFU? Tare-s curioasa ce-ar face Mario si Vladimir impreuna! Parca si cu Razvan al Ioanei s-a intalnit,dar si-au cam vazut de treaba fiecare daca bine retin.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
T_Ioana spune:
Vai Irino, iar am ora de ras cu Mario
........
Pe Razvan am vazut ca l-a ignorat.......si al meu la fel
.....poate de era mai restrans spatiul avea despre ce vorbi
, dar asa....
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
d_melli spune:
Pai cu cei cuminti se joaca...nu il deranjeaza...totule sa nu il provoci sa ii iei ceva sau sa nu ii dai ceva...ca inediat da cu ghioga.
Cu Razvan s-a jucat, s-a pupat , cu nevastasa la fel ca de....chiar erau pe aceeasi lungime de unda cred, cu Razvan de Ioana nu au avut multe intercaalri ca era mai interesant parcul...ce sa zic....chiar nu stiu.
Cu Pufu nu stiu cand ne intalnim, dar va fi curand, dc nu luna asta, cealalta l a ziua lui Mario.
Irina condoleante.
monica70 spune:
Mai Ioano,da'chiar, Razvan de ce n-a bagat-o in seama pe Diana (exceptand accidentul
) ? Din cauza ca atunci se trezise,sau e mai reticent la personaje noi? Ca ea il cam sorbea din ochi oleak ![]()
Giova spune:
Irinoooo pericol public scrie pe Mario!!! doamne cate nazbatii face. Poate cu copii sectei a fost linistit sa nu-i sperie, sa se mai intalneasca si la anul.
Irinatunza sper sa ramana cat mai repede prietena ta insarcinata, si condoleante pt. bunicul tau
.
fug la dus, sa nu scrieti mult, pana revin cu cap. nou.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova2" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
T_Ioana spune:
quote:
Originally posted by monica70
Mai Ioano,da'chiar, Razvan de ce n-a bagat-o in seama pe Diana (exceptand accidentul) ? Din cauza ca atunci se trezise,sau e mai reticent la personaje noi? Ca ea il cam sorbea din ochi oleak
Din ce am observat eu nu-l atrag copilasii de varsta lui, in schimb e topit dupa fetitele mai mari. Pe vecinica Ana, cea care e de o varsta cu el si e partenera de plimbari nu o prea baga in seama (doar cat se cearta pe vreo jucarie
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1 www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2 "Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
Ingrid S spune:
Lista celor care nu o mai doresc pe membra BiancaS:
1. Toanca
2. Ingrid
3. Anam
4. Monica
5. Lorena
6. T Ioana
7. Denisa
8. Astery
9. Irina
Lista membrilor care doresc ca Biancas sa ramana
1.
Irina, eu spun ca e doar o faza prin care trece Mario. S-ar putea sa ai o surpriza mare si sa devina mai cuminte cum creste. La nepotul meu a fost invers.
Giova, ai reinceput cu laptele la Marco? Cum se mai simte? 
Irinatuntza, am 1.70 m. Dar pozele erau de cativa ani. Asa ca...De fapt, ca sa corectez, tot asa am aratat inainte de a ramane gravida.
Eu ma duc la culcare. Cine mai vrea, poate sa corecteze lista. Si chiar nu pricep, ce e asa rusinos sa te alaturi listei de jos? Parca tot asa am votat si cand era vorba de numele subiectului.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID noapte buna.Mie mi s-a parut ca esti mai inalta.Ca cca 1,68-170 am eu si tu arati mai inalta!
IOANA da stiu ca sunt si copii care umbla mai mult dupa cei mai mari decat ei! Asta o fi explicatia
IRINA pana la urma o fi cum zice Ingrid,mai stii? Dar e clar ca are o personalitate puternica,numai nervi sa ai
Ma duc si io sa vad ce coctail face husbandu' p-acolo,ca amesteca ceva - cred ca-si face suc de fapt