Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)
Raspunsuri - Pagina 19
d_melli spune:
Bianca hai inca putin si o bati pe Moni la mesaje!!!
Nu ai sot , nu ai treaba, nu ai copii? Parca asa zceai.
asteryaro spune:
vaaaai, unde era victima!
Si eu pe lista. Pe aia plina, evident
.
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
d_melli spune:
Hai sa mai scriu un pic ca apoi merg lao pipa.
Azi am fost cu Mario la o prietena de a mamei care sta in fata blocului nsotru si cum am ajuns acolo el a inceput sa traga de mine si sa zica pa-pa.Ma asteptam ca stiam ca nu ii place sa intre in alte case.I-am zis ca nu , ca mai stam un pic si s-a intors a luat o vaza de cristal mareeeeeeeeeeeeeeee si a aruncat-o pe jos.Tandari s-a facut cu tot cu florile de rigoare.Certat, cerut scuze, si ma facui de un cadou de craciun.
Ajunsi acasa a intrat direct la vecina de ziceai ca e bulevard...cat am stat eu la bucatarie el cu copii ei in dormitor.Unul de un an si altul de 6...cand a intrat masa...dezastru ...al meu trasese toate hainele calcate la dunga din dulapul copiilor si sarea pe ele ...tot era pe jos ...zici ca trecuse taifunul...am facut o capitza de haine si le-am lasta asa ce era sa facem...asta l-a lasat pe fiisu cel mare in baie , noi am mai tras o pipa...astia se jucau ...iese ala din baie il imbraca...tot bine si frumos ...Mario pe langa noi...si hop...nu mai e...unde era?...in cada...plina de apa ...in blugi , maleta si bascheti...

...deci dezbracare , spalare , imbracare ...si defilat intre apartamente ca stam usa in usa.
Cam atat pe seara asta.
De ce se discuta pe aici nu mai zic nimic.Imi e greata.Mie mi-ar fi fost rusine sa stiu ca nu ma suporta atata lume si eu sa stau sa provoc sila.
irinatunza spune:
Irinoooo, mor de ris fata cu Mario !!!!!
Giova, deocamdata n-a ramas insarcinata tipa.
Si eu mai is pe-aici ca m-au pus astia sa ascult sunetul si sa raspund. Asa ca l-am ascultat de zeci de ori , dar tot nu cred ca l-am nimerit.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
Biancas spune:
Irina..eu cred ca sunt ceva carti care se amesteca (intr-un aparat), scapate pe jos..asha ceva.
L-am pus si pe Nelu sa asculte si nici el nu isi da seama bine..a zis si el de carti..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
d_melli spune:
Radeti voi radeti dar mie incepe sa mi se ridice parul in cap cand toata lumea zice ca e "zapacit" adica obraznic cu perdea...care maide care il califica...i-a zis una afara lui fiisa ..."gata lasa-l pe Mario , o sa te joci cu el peste vreo 5 ani''....mare tantaloaica...cine stie ce o sa ii faca peste 5 ani...asat i-a zis dupa ce isi primise un picioar in moaca.Da il merita, pe bune.
Faza e ca totusi ii e rusine dc il cearta cineva strain... si ca e rau cu acei copii mai emotivi, cuminti , pe care ii domina...pe restul , pe aia maiindrazneti ca el ...ii ignora total.
Ma duc sa fum.
T_Ioana spune:
Irina, condoleante pentru bunicul tau! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
asteryaro spune:
Irina, expliciteaza-mi si mie: pe Gogo de ce la acceptat Maruta? si s-au mai si jucat impreuna, parca...
Cristina, mami de
Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
monica70 spune:
IRINA mortal Mario,mai ales cu vaza aia
Totusi mai,cum de n-a caftit-o si pe Diana??? De cate ori zici ce minuni face, ma intreb asta
Si nici n-a ignorat-o ... O fi simtit baiatu' ceva? ![]()
IRINUTZA nasol rau cu stilul asta
,daca tot asa patzeste cand plange.Inseamna ca trebuie sa ma bucur ca macar Diana zbiara fara urmari ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI
monica70 spune:
CRISTINA gand la gand 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI