Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (252)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Bianca hai inca putin si o bati pe Moni la mesaje!!!Nu ai sot , nu ai treaba, nu ai copii? Parca asa zceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

vaaaai, unde era victima!
Si eu pe lista. Pe aia plina, evident .

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Hai sa mai scriu un pic ca apoi merg lao pipa.
Azi am fost cu Mario la o prietena de a mamei care sta in fata blocului nsotru si cum am ajuns acolo el a inceput sa traga de mine si sa zica pa-pa.Ma asteptam ca stiam ca nu ii place sa intre in alte case.I-am zis ca nu , ca mai stam un pic si s-a intors a luat o vaza de cristal mareeeeeeeeeeeeeeee si a aruncat-o pe jos.Tandari s-a facut cu tot cu florile de rigoare.Certat, cerut scuze, si ma facui de un cadou de craciun.
Ajunsi acasa a intrat direct la vecina de ziceai ca e bulevard...cat am stat eu la bucatarie el cu copii ei in dormitor.Unul de un an si altul de 6...cand a intrat masa...dezastru ...al meu trasese toate hainele calcate la dunga din dulapul copiilor si sarea pe ele ...tot era pe jos ...zici ca trecuse taifunul...am facut o capitza de haine si le-am lasta asa ce era sa facem...asta l-a lasat pe fiisu cel mare in baie , noi am mai tras o pipa...astia se jucau ...iese ala din baie il imbraca...tot bine si frumos ...Mario pe langa noi...si hop...nu mai e...unde era?...in cada...plina de apa ...in blugi , maleta si bascheti......deci dezbracare , spalare , imbracare ...si defilat intre apartamente ca stam usa in usa.
Cam atat pe seara asta.
De ce se discuta pe aici nu mai zic nimic.Imi e greata.Mie mi-ar fi fost rusine sa stiu ca nu ma suporta atata lume si eu sa stau sa provoc sila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Irinoooo, mor de ris fata cu Mario !!!!!

Giova, deocamdata n-a ramas insarcinata tipa.

Si eu mai is pe-aici ca m-au pus astia sa ascult sunetul si sa raspund. Asa ca l-am ascultat de zeci de ori , dar tot nu cred ca l-am nimerit.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Irina..eu cred ca sunt ceva carti care se amesteca (intr-un aparat), scapate pe jos..asha ceva.
L-am pus si pe Nelu sa asculte si nici el nu isi da seama bine..a zis si el de carti..

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Radeti voi radeti dar mie incepe sa mi se ridice parul in cap cand toata lumea zice ca e "zapacit" adica obraznic cu perdea...care maide care il califica...i-a zis una afara lui fiisa ..."gata lasa-l pe Mario , o sa te joci cu el peste vreo 5 ani''....mare tantaloaica...cine stie ce o sa ii faca peste 5 ani...asat i-a zis dupa ce isi primise un picioar in moaca.Da il merita, pe bune.
Faza e ca totusi ii e rusine dc il cearta cineva strain... si ca e rau cu acei copii mai emotivi, cuminti , pe care ii domina...pe restul , pe aia maiindrazneti ca el ...ii ignora total.
Ma duc sa fum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina, condoleante pentru bunicul tau! Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Irina, expliciteaza-mi si mie: pe Gogo de ce la acceptat Maruta? si s-au mai si jucat impreuna, parca...

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA mortal Mario,mai ales cu vaza aia
Totusi mai,cum de n-a caftit-o si pe Diana??? De cate ori zici ce minuni face, ma intreb asta Si nici n-a ignorat-o ... O fi simtit baiatu' ceva?
IRINUTZA nasol rau cu stilul asta ,daca tot asa patzeste cand plange.Inseamna ca trebuie sa ma bucur ca macar Diana zbiara fara urmari ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CRISTINA gand la gand

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> NOUTATI

Mergi la inceput