AMR 3 ZILE DE LICITATIE ( pt teo&Co (2)).
Raspunsuri - Pagina 13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Witchie spune:
Asaa... doamnelor, cu ajutorul Sheannei licitatiile au decurs in timp real (ma rog, atat cat se poate). Am avut acum un moment de respiro ca am culcat plodul. Ce rugaminte am: daca vedeti ca nu se modifica deloc sumele pe primul mesaj nu intrati in panica, e semn ca nu am apucat sa intram nici eu nici oana nici Sheannamp, dar la noapte sigur vor fi modificate. Am reusit sa pun si iconita la licitatiile care se incheie azi.
Am primit deja mesaje ca au inceput sa fie achitate jucariile. Veti gasi floricica albastra in dreptul celor achitate (o singura exceptie o fac cele revendicate pe loc, pe 100 RON pe care le-am marcat cu doua flori).
Azi am vorbit cu tzuni si va veni si ea in parc duminica, deci va rog faceti in asa fel sa ajunga cumva la Bucuresti toate jucariile care merg la orfelinat. Va rog din suflet, daca ne puteti ajuta cu mersul la posta e super, eu personal luni si marti nu prea am sa exist pe forum decat seara tarziu, din motive de job.
Rugaminte expresa: jucariile care merg la orfelinat trebuie sa fie curate si nu prafuite, stiu ca pe multe scrie ca nu trebuie bagate in masina de spalat insa eu nu m-am sfiit si am spalat cateva plusuri si nu au murit.
Va multumesc inca o data ca va jucati cu noi de-a licitatia, imi creste inima cand vad ca se strang banuti. Teodora va avea nevoie de ei pentru ca am aflat ca la Sf Anna, o zi de tratament cu citostatice costa 800 de euro in regim ambulator. Si va dati seama, vor fi acolo cateva luni, nu 2-3 zile. Banii de pe DC vor insemna minim o zi de tratament, sunt convinsa.
Sunteti minunate toate, voi si copiii vostri cei darnici. Pentru toti copiii care au donat jucarii, avem o insigna cu DC si pentru mamicile lor, un tricou oficial DC - din partea Mirelei.
Sper ca in curand admin va avea timp sa implementeze si iconita cu pisicuta pt donatori.
Mai stau pe aci o vreme, pe urma ne revedem la noapte:)
![](images/user_woman.png)
Witchie spune:
In acest moment, jucariile adjudecat deja au strans peste 10 milioane pentru Teodora! Am facut o socoteala aproximativa dar e clar peste 10 mil din aproape 100 de jucarii!
BRAVO DOAMNELOR!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
Ah, da Witchie, multumesc!
deci care va sa zica:
81. winnie&co la baita 30 ron
ce sa fac daca am un copil ahtiat dupa gasca asta?:)
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
46. Iepu - de la Noe... in cazul in care e adjudecat de mine, merge la Tzuni
Lilia, dovleacu il opriti voi? Sa stiu ce fac cu el...
Ana_a... la fel, renul e pt. voi? Ca sa stiu daca il pun la posta sau nu...
In leg. cu jucarelel adjudecate de la Buburuza, ramane sa mi el trimita atunci cand Witchie da unda verde (cand intra in posesia banilor). Astea le-am luat pt. ai mei pitici...
Witchie cu banii... mi-e mai usor sa-i dau la intalneala decat sa merg pana la banca cu teroristii dupa mine... daaaaar nu sunt sigura 100% ca ajung din cauza de multi pitici mici, fara program bine definit, la care se adauga si vremea...
Asa ca in functie de variabile... ori ti-i dau personal la intalnire (la care as vrea sa ajung, mai ales ca vine si Anna cu baietii ei ), ori ii pun in cont si dau un PM cand i-am pus.
Jucarelele, in functie de unde trebuie sa ajung (astept raspuns Lilia si Ana) fac in asa fel sa ajunga in timp util.
![](indragostita.gif)
![](copilas.gif)
![](copilas.gif)