Copiluti de mai-iunie 2005 (53)
Raspunsuri - Pagina 20
omustata spune:
Si acum despre noi. De miercuri incep sa lucrez. Este ceva temporar, pana in mai si part-time, dar macar au acceptat sa lucrez numai 3 zile pe saptamana si atunci pot sa o tin pe Maya in continuare numai 3 zile la daycare. Va veni si socrul meu o luna de zile sa ne ajute putin in perioada de tranzitie si am cam intrat in priza, pentru ca mai am o multime de lucruri de aranjat pana incep.
Maya este bine, ii place la daycare, se simte bine acolo si asta este cel mai important. Sa vedem cum se va acomoda si cu bunicu', pentru ca va trebui sa stea cu el din cand in cand o luna. A mai stat ea putin cu el si in Romania, deci sper sa fie bine. In schimb copilul meu s-a facut cel mai uracios copil. Cand cineva ii vorbeste frumos ea se stramba, scoate limba, face ca toate aratarile. Nu stiu de ce. Da in copii de mi-e si rusine sa mai merg cu ea pe undeva. Cum o vedem langa un copil si eu si mircea intram in alerta, caci in secunda urmatoare il impinge sau loveste. Azi am intrebat la cresa daca si acolo face asa si mi-au zis ca dimpotriva, este foarte afectuoasa, ca azi a tinut-o de mana pe o fetita o ora intreaga si daca plange vreunul se duce si il mangaie. Atunci de ce face asta cu noi, nu pricep.
Cam atat despre noi. Numai bine tuturor.
Olga si Maya (28.05.2005)
nelia spune:
OlgaM, pentru ca vrea sa simtiti ca aveti copil, a lipsit citeva ore de acasa si stie instinctiv acest lucru, iar cind se intoarce vrea sa o bagati in seama si va atrage atentia si ea cum poate. S-a prins ca va deranjeaza ca se poarta urit si o va face, asteptind ca voi sa reactionati si sa-i impuneti limitele necesare. Asa fac si ale mele sau au facut cind a fost timpul. E o perioada trecatoare, trece si vin altele si mai si, prea multe nu ai ce sa faci, decit sa o certi dragastos si sa-i explici de fiecare data, chiar daca ajungi la o mie de explicatii pe zi, ca nu e frumos ce face... bla-bla-bla (cum zice Agata cind se satura sa mai explice).
Felicitari pentru servici!!!
Tdi, si mie imi pare rau! Mi-ar fi placut sa fii graviduta!
Loreen, in seara asta i-am luat Agatei o haina alba (ca sa am ce spala) de toamna-iarna si a probat vreo patru perechi de cizme care semanau cu ale Deliei. Erau tare dragute, dar numai pentru vreme uscata, ca iarna, aici, nu prea are ce face cu ele. Dar acum imi pare rau ca nu i le-am luat, ca erau maro si aveau si alb la modelul de pe ele si mergeau de minune cu haina. Dar m-am enervat ca eu ma uitam dupa lucruri de iarna, ca la noi a venit frigul, cred ca va ninge in curind, si ea proba numai porcarii cu toc, cu sclipici... - chiar nu inteleg cum or putea face asa ceva pentru copii de 6-7 ani
.
Sa le poarte Delia sanatoasa, sint foarte frumusele!
Si legat de aceasta sa va povestesc de fixatiile Tudorei... In primul rind nu cred ca s-ar incalta cu asemenea cizme, ea face fixatie pe cite un lucru (de obicei cel mai jerpelit sau mai nepotrivit cu vremea) si numai cu ala vrea sa se imbrace/incalte. Acum e fixata pe niste tenisi rosii, de vara. In fiecare dimineata ducem munca de lamurire cu ea, ca e frig si trebuie sa ia ghete sau cizme in picioare si nu o face decit daca ii punem tenisii in sacosa si ii ducem la gradinita, unde... nu se incalta cu ei, pentru ca are o alta fixatie, niste papucei mov, pe care ii iubeste la nebunie. Asa ca purtam tenisii rosii de vreo doua saptamini, tati ii duce, mami ii aduce, pe linga un ursulet mic si jerpelit, pe care numai dimineata il cauta, cind ajunge la gradinita il arunca cit colo, il ia la plecare si cind ajunge acasa iar nu mai are nevoie de el. Acum cind va povestesc, ma pufneste risul, dar cind urla cit o tin plaminii ca vrea teni oshii si usu moc... imi vine sa pling, nu sa rid.
Revin sa va spun ca i-am luat Agatei rochita noua de patinaj, am pus doua poze www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-05/19:41:02" target="_blank">aici, pacat ca nu era lumina buna si eu am uitat sa pun potrivesc aparatul, dar voi mai face. E un vernil fosforescent, cu sclipici prin ea... daca termina de invatat exercitiul in timp util va merge la prima ei competitie - 6-8 ani, ecuson 4 (nivel adica), care inca nu se stie cind e exact. Imi era atit de draga aseara cind am vazut-o imbracata cu rochita ca am si uitat cit am dat pe ea, important este sa uite si sotul!![]()
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 21 de zile!
NewMami spune:

BRAVO OlgaM, vezi ca pana la urma s-a ivit si ptr. tine ceva, ti-am spus trebuie sa ai nitica rabdare. Si o sa vezi ca dupa asta o sa vina altele si mai bune si full time si cum se spune vei fi in business.
Ma bucur mult de tot ptr. tine. O sa vezi ca si comportamentul ciudat al Mayei e o chestie trecatoare nu te mai necaji atata. Bafta multa in noul job.
Elisor, cu voi ce este? Sper ca esti doar ocupata si fara net la munca.
pictorita mica si scumpica, ce frumos stie ea sa picteze si cat de serioasa poate fi.
As vrea sa urez tuturor sarbatoritilor Mihail si Gavril si derviatele, sanatate , fericire, "La Multi Ani !".
loreen spune:
Buna dimineatza...
LA MULTI ANI DE SFINTII MIHAIL SI GABVRIL...
Eu am facut
...am o oala plina pentru toata lumea...Gabitza tie iti dau un capuccino ca sa nu patesti ca ieri
Nelia sunt atrasi precum magnetul sa-si aleaga hainecare mai de care mai fistichii...eu una nu o las pe Bianca ,cel putin deocamdata.Nu i-am interzis dar am rugat-o sa-mi spuna unde merge cu ele si ii iau...si a ramas ca mine...
Anca tare mi-e drag sa vad ca esti zilnic la cafea cu noi...stiu ca nu ai timp deloc
Si eu m-am intrebat ce-i cu Elisor si azi mi-am propus sa o sun...doar sa nu fie iar vreun control si a luat-o de la capat cu linsul hartiilor...
Olgutza din America daca intrebi un psiholog o sa-ti spuna ca, comportamentul Mayei are legatura cu voi...sa nu ma intrebi care-i explicatia dar asta e raspunsul care-l primesc eu mereu cand intreb de ce la scoala e intr-un fel si acasa altfel...asa era Bianca...la gradinitza,la scoala era exemplara si acasa o facea pe mama "stupid cow"
Hai gata ...am zis ca va dau doar cafeaua si plec ...de p saptamana vin de la 6 la munca tocmai sa am timp ...
O zi buna ...sa nu faceti excese alimentare 

Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Multumesc tuturor de urari! Va pup pe toate la rand si la gramada ![]()
Nici azi nu-s prea bine cu stomacul, tot prin gat imi e, dar n-am ajuns inca la buda. Am comandat bunataturi la bufet sa tratarisesc colegii de ziua mea. Nu m-am simtit in stare sa pregatesc sau sa caut sau sa fac vreo coada pe la cofetarie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei de azi sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre.
Multumesc si eu pentru urarile primite.
laura- fainute cizmulite.
laura- aveti real la voi in c ta? asta te intreb apropo de laptopul pe care vrei sa l cumperi , apare in brosura care e actuala incepand de azi la 110 lei parca si functioneaza in 3 limbi( rom,magh. si engleza).
tdi- zic si eu sa ti mai faci testul ori de dimi ori mai asteapta cateva zile.
Eu ma simt f balonata cu o pofta de mancare mare, mare, v am spus ca mi a venit ciclu sunt pe la final dar... nu stiu ce am( la prima sarcina cu cristi am avut ciclu peste sarcina sper eu sa nu se repete de data asta. Si culmea ca imi sunt umflate si mainile deci e clar ca retin apa.
gabitzam spune:
Deschid imediat alt capitol.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla