Copiluti de mai-iunie 2005 (53)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am venit acasa! Bebe e bine, e cu capul in jos, foarte jos, nu se vede nici un inceput de dilatare, deci nu nasc chiar miine, bataile inimii sint asa cum trebuie, analizele facute data trecuta sint bune (streptococ B si inca ceva), am primit confirmarea pentru salon si copia dosarului... ma asteapta daca intru in travaliu sau miercurea viitoare la consult. Mi-a zis ca sta bine acolo, ca s-ar putea sa nasc chiar la termen, nu inainte, ceea ce m-ar bucura foarte tare, cica sa nu ma stresez, sa dorm mult, sa fac plimbari lungi in aer curat si sa maninc lucruri usoare...
Ioana, oare chiar nu ti-am raspuns!?! Ei, daca nu am facut-o atunci, acum chiar nu-i mai stiu numele, trebuie sa caut dosarul primit, cind il gasesc ti-l spun. Era o doamna si numele ei incepea parca cu H...

Edit: Ah, am 80.5 kg, deci am luat 11.5 kg, din care mai mult de 7 sint in si pe burta.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">37+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA - AMR 21 de zile!

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia.... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Nelia, hai ca stai bine la kg! Tinem pumnii sa fie bine.

Eu m-am ofticat pe amazon ca nu vor sa dea jucarii in Ro. Pacat ca nu pot face amazon.ro, ca nu am forta financiara.

, mami de printese
Alexia - aparatoarea lumii si Antonia - avangardista

Sa lupti si sa cauti sa gasesti si sa nu te lasi doborat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, de unde ai luat cizmulitele? Sunt f. dragute, dar o sa te ia transpiratiile pina o sa tragi de sireturile alea. Sau au si fermoar pe partea cealalta?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Laura foarte frumoase cizmulete, acum sa stea si motata ta la incaltat, altfel te omoara, dar cel mai frumos e ca o sa fie zapada, in Romania, ca aici n-am mai vazut de cind avea Isabella 6 luni si eu ieseam ca nebuna sa curat prin curte de zapada

Teddy eu astept rezultatul testului, miine la prima ora sa faci bine sa mergi la farmacie

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai deci ma bagati in boale cu jucariile voastre si cu cizmulitele. Imi vine sa mor si sa-mi iau campii ca la noi se gasesc lucruri asa de naspa si daca nu sunt naspa sunt de trei ori mai scumpe decat acolo de unde sunt aduse. Dar din moment ce comericantii nu-si revizuiesc atitudinea inseamna ca au vanzare

Am uitat sa ma laud: Filip azi a facut la olita SINGUR de doua ori si doar o singura data a facut pipi si pe body De cateva saptamani bune il tot instruiesc cand imi cere la oala, mai mult de lene sa ma aplec decat din dorinta de a-l invata sa faca: da-ti pantaloneii jos, da-ti kiloteii, ridica-ti bluza (adik body-ul), acum aseaza-te pe oala, ia servetel, sterge-te, acum ridica kilotii, ridica pantalonii, bravooooo ce baiat mare are mama! Si ma pomenesc cu el azi ca intra in baie singur singurel, fara sa zica nici pis si l-am vazut cu coada ochiului. Zic ia sa vad io ce face asta in baie, cand colo el se executa constiincios la olita. Super tare, frate! Cand o invata sa repete figura si noaptea ma declar multumita... pentru inca cateva zile

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am facut testul: negativ!...
...si ironia sortii e ca ne pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am scis un mesaj lung si pe cand sa-l trimit cineva mi-a dat restart...oare cine?!
reiau pe scurt:
Nelia, ma bucur ca sunteti bine si bb mai sta la caldurica...am avut emotii azi pentru voi!
Androix, bravo lui Filip pentru olitza!
Loreen, faine cizmutele! am vazut parca ceva asemanator pe aici la magazine.
Voiam sa va intreb, ai vostri cum se comporta cu lucrurile noi? pitika mea foarte greu le accepta, unele chiar deloc, in special papucii...tre sa le vada de mai multe ori si sa le tot propun. mai nou are preferinte pentru imbracaminte cu desene de pisici, daca sunt astia le imbraca fara comentarii: pullover cu pisici, ciorapi cu pisici, papuci cu pisici.

ma duc s-o culc pe atomika, desi n-a dormit defel azi are o energie de speriat, a alergat toata ziua iar acuma bate cu niste castroane pe gresie de scoala tot satul!
noapte buna, pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Deci sa o iau metodic pana nu uit...

Tdi ai vazut bine ...cizmulitele sunt de la voi...iar cu acceptatul este jelanie mare...incepe prin a ma ruga ,continua prin a ma enerva si finalizeaza prin a urla la Delia si executarea in secunda 2...pai ce pielea mea acuma stau sa ma rog de ea sa-i cumpar ceva sau sa o imbrac...deci nu accepta absolut nimic nou daca vede cand le cumpar.Daca le iau din dulap ca si cand ar fi fost acolo mai treaca mearga...
Mai fa un test si dimineatza...e concentratie mai mare...

Cuscra culmea prostiei comertului din Bucuresti le-am luat...
Haide bravo pentru reusita lu ginerica... Delia parca de-o viatza sta pe oala... singura se serveste cu oala...cu dezbracatul e mai greu dar o las sa se despuieze singura...daca scapa la hartie igienica am pus-o...exact ca in reclama zeva cu matza...
Soacra ce mai face?!Cum se recupereaza?

Gabitza,Daniela din fericire au fermoar pe interior...siretul este pentru dizain

Monu hai ca pun si eu bani si deschidem amandoua...

Nelia dar ai luat bine la kg...eventual sa ajungi la 12 pana nasti ...e bine de bine...si fa ce-a zis dr ca dupa aia s-a dus ...de suflet linistea ta...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Si ca sa nu uit si sa fiu sigura ca-mi iese din prima vin si zic :

LA MULTI ANI Gabitza , sa fii sanatoasa,sa traiesti cu numele, sa ai o sarcina de aur si sa-ti dea Domnul ce-ti doresti, numa sanatos sa fie...

LA MULTI ANI Gabi(Mercedes), sa traiesti cu numele, sa ai numa liniste, sa te bucuri alaturi de familia ta cea draga...

LA MULTI ANI Mihai (Adina) si Mihai(Androix) sa traiti sanatosi alaturi de ale voastre mandre neveste...sa le iubiti ca si fiti iubiti...

LA MULTI ANI Sergiu(Ada)
LA MULTI ANIDavid (Mstroie)
... sa fiti sanatosi flacai, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, gandul bun si fericirea sa va insoteasca mereu

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Sper ca ma mai primiti. Am lipsit motivat .

Chris, Ioana-multumesc ca ati intrebat de mine .

Chris-am vazut-o pe Emi. este o adevarata artista. Stie sa stea la poza si este foarte fotogenica.
Maya este foarte bine cu gradinita, nu mai plange de o luna de zile. Din pacate peste o luna o muta la o grupa superioara, ca face 2 ani jumatate si schimba educatoarele de care se atasase. Asa ca mi-e ca o luam de la inceput.

Sufletzica-sunt aproape sigura ca totul va fi bine. Si eu am o prietena careia i-a iesit tare rau triplu test si s-a linistit complet la amniocenteza. Eu din cauza asta nici nu mi-am facut triplu test pentru ca citisem ca da de foarte ori rezultat fals pozitiv. Eu care in general imi fac pana la ultima analiza ma si mir sa nu l-am facut pe asta, dar ma felicit in acelasi timp.

Tdi-am stat cu sufletul la gura toata ziua azi sa vad cum a iesit testul. Eu eram convinsa ca esti gravida. Eu sufar de PMS si de multe ori ma simt mizerabil in perioada aia, mai rau decat in timpul ciclului. Iar cand am ramas gravida simptomele erau exact aceleasi, de asta stateam linistita .
Maya este innebunita dupa tot ce-i iau nou. Daca i-as schimba garderoba in fiecare zi ar fi fericita.

Laura-foarte dragute cizmele. Am vazut ceva de genul asta si pe aici.

monu-ma bucur ca mesterul face treaba buna. Sunt convinsa ca va iesi frumos. O sa-ti trimit un PM.

Gabitza-nu-i regula ca daca ti-e rau este fata. Mie nu mi-a fost rau deloc. Cum mai este Andrei?

nelia-a mai ramas atat de putin! Poate nasti de ziua mea . sa fii cuminte pana atunci. Si felicitari pentru putinele kg luate. Ti-am mai zis, eu am luat 10 si le-am dta jos imediat. La 3 saptamani dupa sarcina eram de unde plecasem, iar la 6 saptamani mai aveam si in minus. Mare noroc am avut!

mercedes-eu sunt convinsa ca Bianca este perfect OK.

eli-esti bine?

gusta-si la noi despartirea a fost grea, dar acum tare bine imi prind zilele astea libere.

Trimit asta si revin.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput