Incredibil!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Marilena12 spune:
quote:
Originally posted by Marina
cine e dr asta pavel chirila?
Marina
Este medic primar cu multe studii, o activitate impresionanta, in prezent la clinica Naturalia din Bucuresti, presedintele si fondatorul lantului de spitale, policlinici, farmacii, scoli postliceale sanitare Christiana (asta cunoaste toata lumea), profesor universitar (la noi preda la studii aprofundate pe un domeniu unde are multe lucruri de spus), sotia lui a fost unul dintre cei mai buni medici pe homeopatie din tara (a murit acum aproape o luna), in fine...da o cautare simpla cu numele lui pe Google...
www.flickr.com/photos/pisicuta/" target="_blank">Mari
anymony spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=109698
asta ca o completare...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/viviana/viviana.jpg)
viviana spune:
Haideti sa o luam mai incet ca nu este chiar asa.
Absolut toate medicamentele ca si toate vaccinurile au reactii adverse.
Despre posibila legatura intre anumite vaccinuri si bolile autoimune se tot vorbeste de ani buni de zile.
Daca intrati pe siteul organizatiei mondiale a sanatatii www.who.org puteti citi cam tot despre asta. S-au facut zeci de ani experiente si nu s-a putut dovedi stiintific/medical nicio legatura intre anumite vaccinuri si bolile autoimune.
Apoi totul depinde si de conditiile epidemiologice specifice fiecarei emisfere, fiecarei tari.
De exemplu in SUA varicela apare mai des ca in Romania si dezvolta cu pana la 50% mai mult reactii adverse mortale sau invalidante. Acolo chiar este indicat vaccinul.
In alte tari varicela nu este o boala a copilariei ci a adultilor.
Si tot asa...
Eu cred ca dat fiind conditiile actuale si rapiditatea cu care noi medicamente si noi tratamente apar ca ciupercile dupa ploaie, fara a fi testate indeajuns, este de bun simt sa incepi prin a face un tratament comun ce se practica de ani buni si este considerat "safe".
In schimb cel mai "penal" ca sa spun asa, vaccin este antipolio oral.
Foarte mule tari au renuntat la el in favoarea celui injectabil.
Atentie tarile sarace (printre care si Romania) nu isi permit vaccinarea cu cel injectabil care este mult mai scump.
Daca stiam asta i-as fi facut copilului meu injectabil si nu oral.
Deci hai sa nu facem o isterie din asta si sa ne gandim ca unui medic, indiferent cat de bun este, ii trebuie cel putin 10 ani de studii de cazuri pana la a-si face o opinie pro sau contra.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
LunaNoua spune:
Eu mi-am vazut copila cum a reactionat la vaccinul administrat la 2 zile dupa nastere. Era sanatoasa, vioaie si cu tignal mare, iar dupa vaccin...a intrat intr-o moleseala tot mai mare, apoi la 2 zile abia i se mai auzea glasciorul cand plangea. Am avut noroc cu o pediatra care i-a remarcat starea, i-a facut urgent un tratament care acum nu imi vine in minte cum se cheama, si fata si-a revenit.
Atunci eram inconstienta si dezinformata. A venit asistenta.. si tronc vaccin la copl, inainte ca eu sa apuc sa ma ridic din pat. Acum realizez de ce unii copii "nu au zile" .. pentru ca la o zi doua dupa nastere, sunt bombardati cu virusi si alte tampenii, mercur, aluminiu. Nu am inteles niciodata acest rationament. Acum imi pare rau ca am facut vaccinurile la copil pana la 1 an. Cele mai recente, ROR.. si inca unul .. le-am refuzat.
http://community.webshots.com/user/torturi
anghelada spune:
E prima data cand aud de asa ceva, sicera sa fiu..
Niciodata nu m-am gandit ca vaccinurile fac rau. E adevarat ca eu nu fac vaccinuri antigripale, insa pe cele care eu stiam ca sunt obligatorii pentru copii le fac. Tocmai a facut si Amalia vaccinul de la 2 luni.
Daca ar fi asa contraindicate chiar nu se autosesizeza nici o autoritate in tara asta? Eu de unde sa stiu care sunt bune si care nu? Daca pediatra imi zice sa merg la vaccin, eu cum sa ii zic ca nu vreau? Si daca nu e bine pt fetita? Ce argumente sa-i dau? Mie nu prea imi place sa iau decizii singura in legatura cu sanatatea. Urmez si tratamente naturiste pana sa se complice lucrurile, dar in rest, ma bazez pe medicina. Chiar daca si dr. la noi sunt din ce in ce mai prost pregatiti si fara suflet (unii). Chiar nu mai inteleg nimic.
Lucrurile astea nu fac decat sa imi de ao stare de anxietate, panica... Si noi am facut vaccinuri, parca nu am patit nimic...
Nu stiu ce sa mai zic....ma simt in .
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
psj spune:
Daca e sa o luam asa, bunicii mele din 10 frati i-au murit 4 pana la varsta de 5 ani de diverse boli pentru care acum exista vaccinuri dar in anii '30-'40 evident nu existau.
Nu stiu daca este o idee inteleapta sa refuzam orice vaccin. De ex. vaccin antigripal nu am facut niciodata.